φωτισμός

Φωτιστικό τοίχου και οροφής Liila: ένα γυάλινο φωτιστικό εμπνευσμένο από τον καλοκαιρινό ήλιο

φωτιστικό τοίχου liila κρεβατοκάμαρα ταπετσαρία νυχτερινή λάμπα

Τα προϊόντα της δανέζικης μάρκας Nuura έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα τη σκανδιναβική φύση. Πρόκειται για έναν αισθητικό, αποκλειστικό φωτισμό που βελτιώνει την εσωτερική διακόσμηση τόσο σε ιδιωτικούς όσο και σε δημόσιους χώρους. Σήμερα παρουσιάζουμε την τελευταία προσθήκη στη συλλογή Liila της μάρκας – το φωτιστικό τοίχου και οροφής Liila 1, το οποίο διατίθεται σε δύο κομψά χρώματα. Είναι εμπνευσμένο από τον καλοκαιρινό ήλιο και προσφέρει μια κομψή λύση για κάθε χώρο του σπιτιού.

πολυέλαιος τοίχος γυαλί μέταλλο μοντέρνα συλλογή liila

Η συλλογή Liila βασίζεται σε έναν αρθρωτό, κομψό πολυέλαιο που είναι κατάλληλος τόσο για την οροφή όσο και για τον τοίχο. Το Liila 12 αποτελείται από 12 στρογγυλά φώτα που είναι δεμένα μεταξύ τους σαν δίχτυ. Η ιδέα πίσω από τη συλλογή ήταν κομψός φωτισμός τοίχου και οροφής με επίκεντρο το γυαλί. Το χειροποίητο γυαλί είναι τοποθετημένο σε μεταλλική πλάκα, γεγονός που του δίνει μια αιωρούμενη εμφάνιση. Ο μεταλλικός δίσκος εξακολουθεί να λειτουργεί σαν πλαίσιο και δημιουργεί έτσι κομψό φωτισμό με αναφορά στον καλοκαιρινό ήλιο. Όταν ανάβεις το φως, θυμίζει τις έντονες ακτίνες του ήλιου το καλοκαίρι. Ο εκλεπτυσμένος σχεδιασμός προέρχεται από τη σχεδιάστρια Sofie Refer.

σχεδιασμός λαμπτήρων τοίχου και οροφής με έμπνευση ηλιαχτίδες

Η τελευταία προσθήκη στη συλλογή είναι το κομψό φωτιστικό τοίχου και οροφής Liila 1. Είναι ένα μονό φωτιστικό με στρογγυλό σχέδιο που πρωτοεμφανίστηκε ως ένα μικρό φωτιστικό τοίχου. Ο λαμπτήρας κυκλοφορεί τώρα σε νέο χρώμα και μεγαλύτερη έκδοση. Εκτός από το υπάρχον Nordic Gold, είναι ήδη διαθέσιμη μια Light Silver Edition. Είναι ένα ανοιχτό γκρι, μεταλλικό χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με μονόχρωμα δωμάτια.

συλλογή φώτων τοίχου και οροφής nuura

Το γυαλί προσφέρεται επίσης σε δύο εκδόσεις – διάφανο και ματ. Το διαφανές, χειροποίητο γυαλί δίνει ένα καθορισμένο φως και δημιουργεί λαμπρές αντανακλάσεις όπως οι ακτίνες του ήλιου, ενώ το λευκό opal γυαλί εκπέμπει ένα απαλό, διάχυτο φως σαν σκανδιναβικός ήλιος τα μεσάνυχτα. Το μέταλλο έχει επικαλυφθεί ειδικά για τις δύο εκδόσεις του φωτισμού τοίχου και οροφής, οι οποίες διατίθενται σε Nordic Gold ή το νέο Light Silver.

φωτιστικό οροφής παγωμένο γυαλί οροφή τριαντάφυλλο διακόσμηση

Ο συνδυασμός γυαλιού και μετάλλου δίνει στη λάμπα μια κομψή και αποκλειστική εμφάνιση. Ο λαμπτήρας τοίχου και οροφής Liila 1 ταιριάζει καλά με το φωτισμό στο διάδρομο ή το μπάνιο, αλλά είναι εξίσου κατάλληλος για το κλιμακοστάσιο και το υπνοδωμάτιο. Στην κουζίνα, μπορούν επίσης να δοθούν έμφαση με φως, το οποίο βελτιώνει αμέσως το εσωτερικό. Και τα δύο μεγέθη του μοντέλου είναι επίσης ιδανικά για μικρά δωμάτια ή δωμάτια με χαμηλή οροφή. Προσφέρουν πρακτικό και κομψό φωτισμό χωρίς να φαίνονται μαζικοί και χωρίς να καταλαμβάνουν πολύ χώρο.

λάμπα τοίχου και οροφής liila συλλογή μπάνιου

φωτισμός μπάνιου φωτιστικό τοίχου opal γυαλί ευγενές σχέδιο

φωτιστικό τοίχου και οροφής liila γυαλί φωτισμός διαδρόμου

φωτιστικό τοίχου από γυάλινες σφαιρικές αντανακλάσεις φωτός

φωτιστικό οροφής liila από γυάλινη οροφή

φωτιστικό τοίχου liila opal γυαλί σκανδιναβικός χρυσός

φωτιστικό τοίχου και οροφής liila opal γυαλί υπνοδωμάτιο

φώτα οροφής στρογγυλή γυάλινη σχεδίαση διαδρόμου

φωτιστικό οροφής από γυάλινο φωτισμό διαδρόμου

φωτισμός στο κλιμακοστάσιο μοντέρνα φώτα τοίχου

φωτιστικό τοίχου liila από φωτισμό κλιμακοστασίου nuura

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τον κατασκευαστή εδώ.