φωτισμός

Οι γυάλινοι πολυέλαιοι – η μαγεία της ενετικής τέχνης

πολυέλαιος με χρυσό χείλος

Το βενετσιάνικο γυαλί είναι παγκοσμίως γνωστό για την ομορφιά του. Όταν βρίσκεστε στη Βενετία, σκέφτεστε αυτόματα όχι μόνο τη λαμπρότητα της πόλης, αλλά και τη βενετσιάνικη Γυάλινος πολυέλαιος. Είναι ιδιαίτερα όμορφα και μοναδικά και δεν υπάρχει συγκρίσιμο έργο τέχνης πουθενά αλλού. Εάν το γνωρίζετε ήδη, είναι δύσκολο να φανταστείτε πώς το φως από το ενετικό Γυάλινος πολυέλαιος θα μοιάζει.

Οι βενετσιάνικοι πολυέλαιοι από τη La Murrina

γυάλινος πολυέλαιος σαλονιού σε μπλε χρώμα

Δεν χρειάζεται όμως να μείνετε μόνο στις ιδέες γιατί Λα Μουρίνα έχει ολοκληρώσει πραγματικά κομμάτια – εξαίσια, μοναδικά και πολύ όμορφα – πραγματικά έργα τέχνης. Ιδιαίτερο και αξιοθαύμαστο, αυτό το βενετσιάνικο Γυάλινος πολυέλαιος είναι κατασκευασμένα για μέτρηση σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη για χρώμα, σχήμα και μέγεθος. Το απαλό φως από το ενετικό Γυάλινος πολυέλαιος είναι ιδανικό για κομψές γιορτές, οικείες ατμόσφαιρες, γευσιγνωσία κρασιού και ρομαντικά δείπνα.

Ο γυάλινος πολυέλαιος – το τέλειο κομμάτι διακόσμησης

γυαλιστερό γυαλιστερό λευκό κόκκινο στρογγυλό σχήμα

Πρωτότυπο και μοναδικό, οι βενετσιάνικες μάρκες Γυάλινος πολυέλαιος κάντε το σπίτι σας να δείχνει μοντέρνο και λαμπερό. Φωνάζει για “πολυτέλεια” και “βασιλικά”. Ο πολυέλαιος δημιουργεί μια ελαφρύτερη ατμόσφαιρα άνεσης και οικειότητας και ζωντανεύει κάθε εσωτερικό με κομψό και κομψό σχεδιασμό. Η αίσθηση για διακόσμηση ενισχύεται από τη μοναδική διαφάνεια του βενετσιάνικου γυαλιού ‘. Οι σχεδιαστές, με τον ασύγκριτο επαγγελματισμό και το ταλέντο τους, δημιούργησαν μια εξαιρετική συμβίωση μεταξύ γυαλιού και φωτός – κάτι που δεν φαίνεται οπουδήποτε αλλού. Αυτός είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους ο Βενετός Γυάλινος πολυέλαιος είναι επιθυμητοί από πολλούς. Φανταστικά όμορφα, μοναδικά και κομψά, έχουν ζωντανό βενετσιάνικο στιλ που αναδεικνύει τα παραδοσιακά στοιχεία της βενετσιάνικης κουλτούρας.

Το χρώμα, οι τεχνικές και το αναμφισβήτητα όμορφο στυλ του Ενετού Γυάλινος πολυέλαιος κάντε αυτό το κομμάτι τόσο θεϊκό και εξαίσιο. Με τα απλά και φυσικά, αλλά και λαμπερά σχήματά του, ξυπνάει λαμπρότητα που μας θυμίζει τις αίθουσες χορού στην Ευρώπη εκείνη την εποχή.

Διαφανής γυάλινος πολυέλαιος με στρογγυλά φώτα

λευκός πολυέλαιος γυαλιού Βενετία

Πολυέλαιος από βενετσιάνικο γυαλί

Βενετσιάνικος διαφανής πολυέλαιος από γυαλί

Γυάλινος πολυέλαιος σε μοβ χρώμα με ροζ λουλούδια

πολυέλαιος μοβ ροζ διακόσμηση λουλουδιών

Γυάλινος πολυέλαιος με χρυσό χείλος

γυάλινος πολυέλαιος la murrina χρυσά λουλούδια

Ενετικός γυάλινος πολυέλαιος με λουλούδια

διακόσμηση από γυαλιστερά λουλούδια

Γυάλινος πολυέλαιος με μπλε στοιχεία ως διακόσμηση

πολυέλαιος με μπλε χρυσές λάμπες στρογγυλή

Κομψή κρεμαστή λάμπα με διάχυτο φως “Zeppelin” του Marcel Wanders