φωτισμός

Λαμπτήρες σχεδιαστών σε βιομηχανικό στυλ προάγουν τη βιωσιμότητα

μαύρο χρώμα μαρμάρινο μέταλλο βιομηχανικό σικ

Το γερμανικό στούντιο σχεδιασμού Supergrau πρόσφατα Φωτιστικά σχεδιαστών σχεδιασμένο σε βιομηχανικό στυλ προάγοντας τη βιωσιμότητα και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Η νεανική ομάδα αποτελείται από τρεις σχεδιαστές και στοχεύει να επηρεάσει τη ζωή της καταναλωτικής κοινωνίας.

Λαμπτήρες σχεδιαστών από τη Γερμανία – κομψή προσθήκη στο εσωτερικό

Λαμπτήρας τοίχου κόκκινου καλωδίου μεταλλικού σκελετού διαβίωσης

Τα βιώσιμα έπιπλα και Φωτιστικά σχεδιαστών σχεδιάζονται σύμφωνα με το σύνθημα «αγάπη, αγορά, διατήρηση». Ο φωτισμός και τα έπιπλα από το Supergrau είναι επομένως κατασκευασμένα από βιώσιμα, επαναχρησιμοποιήσιμα υλικά. Ο ανοξείδωτος χάλυβας, οι τοπικοί τύποι ξύλου και χρυσού επεξεργάζονται με το χέρι ή με μηχανές. Το τελικό αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό – industrial chic με μινιμαλιστική και ρετρό γεύση. Οι καθαρές γραμμές και τα απλά σχήματα καθορίζουν την εμφάνιση και έχουν γίνει σήμα κατατεθέν της τριάδας. Ένας εκλεκτικός συνδυασμός ρετρό και φουτουριστικών σχεδίων που κατασκευάζονται στη Γερμανία εκτίθεται τώρα στην αίθουσα σχεδιαστών της Mondo Collection.

Τρεις σχεδιαστικές λάμπες για το σπίτι σας

Λάμπες λευκό χρώμα γυαλί χειροποίητο βιώσιμο

Τρία Φωτιστικά σχεδιαστών το λατρέψαμε πραγματικά. Το επιτραπέζιο φωτιστικό Furore είναι κατασκευασμένο από μάρμαρο, χειροποίητο γυαλί και χαλκό. Ο σχεδιασμός γοητεύει με έναν επιτυχημένο συνδυασμό υλικών και λεπτές χρωματικές πινελιές. Η λάμπα προσφέρεται σε τρεις συνδυασμούς χρωμάτων – γκρι, μαύρο και άσπρο. Το φως οροφής ονομάζεται επίσης αίσθηση. Είναι ένας μινιμαλιστικός πολυέλαιος με επτά βραχίονες διαφορετικού μήκους. Οι γυάλινες λεπτομέρειες είναι χειροποίητες. Ο φωτιστικός τοίχος του υπόστεγου αποτελείται από χαλύβδινη δομή / σωλήνα με καμπύλο σχήμα / μέσω του οποίου τραβιέται το καλώδιο της λάμπας. Το μήκος του καλωδίου μπορεί να ρυθμιστεί – και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να διορθωθεί το ύψος της πηγής φωτός. Το χρώμα από το καλώδιο ανανεώνει το σχέδιο, ενώ ο μεταλλικός σωλήνας δίνει στη λάμπα μια τραχιά εμφάνιση. Οι τρεις λάμπες θα ταιριάζουν απόλυτα με ένα καθαρό ή μινιμαλιστικό εσωτερικό. Τα ουδέτερα χρώματα αφήνουν τη στιλάτη κατασκευή να έρθει στη δική της. Είτε στο σπίτι σας είτε στο γραφείο – αυτές οι λάμπες είναι σίγουρο ότι θα τραβήξουν την προσοχή. Απολαύστε τα τρία σχέδια!

Λαμπτήρας ανάρτησης από υλικά επαναχρησιμοποιήσιμα

Κρεμαστό φωτιστικό, χειροποίητο μεταλλικό γυαλί, industrial chic

Φωτιστικό με χάλκινα στοιχεία και χειροποίητο γυαλί

Μεταλλικό λαμπτήρα βιομηχανικό στυλ μοντέρνου σχεδιασμού

Το Model Hangar προωθεί το industrial chic

Χρυσός μεταλλικός σχεδιαστής φωτισμού σωλήνων φιλικός προς το περιβάλλον

Το ύψος του κρεμαστού λαμπτήρα μπορεί να ρυθμιστεί

Μεταλλικός σχεδιασμός καλωδίου λαμπτήρων τοίχου

Επιτραπέζιο φωτιστικό από μέταλλο, γυαλί και μάρμαρο

Μαρμάρινο μεταλλικό σχέδιο Λαμπτήρες γερμανικών σχεδιαστών