φωτισμός

Ο μοναδικός σχεδιασμός φωτισμού συνδυάζει λάμπα και γλάστρα

μοναδικός σχεδιασμός λαμπτήρων που συνδυάζει λάμπα και γλάστρα ορχιδέα

Προσκαλέστε τη φύση στο σπίτι σας με αυτό το μοναδικό Σχεδιασμός φωτιστικού από Τορεμάτο, που είναι ένας επιτυχημένος συνδυασμός λαμπτήρα και γλάστρα. Αυτός ο ασυνήθιστος φωτισμός σχεδιάστηκε από τον σχεδιαστή Enzo Berti. Ο σχεδιασμός των λαμπτήρων συνδυάζει δύο ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία του νοικοκυριού – τον φωτισμό και τα φυτά.

Ο κομψός σχεδιασμός φωτισμού συνδυάζεται τέλεια με μοντέρνους εσωτερικούς χώρους κουζίνας

Ο μοναδικός σχεδιασμός φωτισμού συνδυάζει λευκό φωτιστικό και γλάστρα

Το στιλάτο Σχεδιασμός φωτιστικού αποτελείται από δύο αγγεία με διαφορετικές λειτουργίες – λάμψη και κερί. Η κρεμαστή λάμπα έχει δύο λυχνίες LED – η μία κατευθύνεται προς τα πάνω και η άλλη προς τα κάτω. Με τον κομψό σχεδιασμό του, αυτός ο ασυνήθιστος φωτισμός είναι μια όμορφη και πρακτική διακόσμηση για την κουζίνα και θα πάει πολύ καλά πάνω από το τραπέζι της κουζίνας.

Ο σχεδιασμός του φωτιστικού από τον Torremato σε συνδυασμό με μια γλάστρα

μοναδικός σχεδιασμός λαμπτήρα που συνδυάζει λάμπα και γλάστρα με κόκκινο χρώμα

Αυτό το αποκλειστικό Σχεδιασμός φωτιστικού δεν είναι μόνο ιδιαίτερα κομψό και πρακτικό, αλλά και αρκετά φιλικό προς το περιβάλλον χάρη στον φωτισμό LED. Το διπλό πλεονέκτημα των λαμπτήρων LED δεν είναι μόνο η ενεργειακή τους απόδοση, είναι επίσης εντελώς ακίνδυνα για τα φυτά. Αφήστε τη ζωή στην κουζίνα σας να μεγαλώσει και ομορφύνετε το εσωτερικό με αυτό το κομψό φωτιστικό σχεδιασμού.

Ο κομψός σχεδιασμός του Torremato σε μαύρο χρώμα

μοναδικός σχεδιασμός φωτισμού που συνδυάζει λάμπα και μαύρη γλάστρα

Η λάμπα με γλάστρα είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για κρεμαστά φυτά

Ο μοναδικός σχεδιασμός λαμπτήρων συνδυάζει την κοπή λαμπτήρα και γλάστρας