φωτισμός

Αποκλειστικά χειροποίητα φώτα σχεδιαστών από σφυρήλατο σίδερο

Λάμπα από σφυρήλατο σίδερο Emporio San Firenze Design

Η κομψή μάρκα Emporio San Firenze είναι μία από τις πιο αποκλειστικές μάρκες σχεδιαστών για φώτα και λαμπτήρες υψηλής ποιότητας από την Ιταλία. Σας παρουσιάζουμε εδώ μια επισκόπηση των πιο ενδιαφέροντων Φώτα σχεδιαστών από τις συλλογές Contemporaneo, Classico, Corallo.

Τα φώτα σχεδιαστών εξασφαλίζουν μια ζεστή αίσθηση ζωής

Το φωτιστικό τοίχου Firenze μεταφέρει την Αναγέννηση του Florantine

Οι συλλογές Firenze βρίσκονται στα σύνορα μεταξύ καθαρής τέχνης και εμπορικής παραγωγής. Καινοτόμα και κλασικά ταυτόχρονα, απλά δεν αφήνουν τίποτα το επιθυμητό. ο Φώτα Desiger εμπνέονται από φυσικές μορφές και αντικείμενα και μοιάζουν περισσότερο με ελαφριά γλυπτά. Όποιος θέλει να προσθέσει ένα μοναδικό αντικείμενο τέχνης στο χώρο του και να κάνει θετική εντύπωση θα μπορούσε να βασιστεί στην επίδραση του ελκυστικού φωτισμού τοίχου Corallo.

Τα φώτα σχεδιαστών από το Firenze μεταφέρουν διαχρονική κομψότητα

Κλασικό ελαφρύ σχέδιο από σφυρήλατο σίδερο

Η εταιρεία παρουσιάζει μια ποικιλία συλλογών φωτισμού υψηλής ποιότητας, καθώς και συλλογές επίπλων από σφυρήλατο σίδερο και έχει κερδίσει μεγάλη δημοτικότητα στον διεθνή χώρο μέσω των αποκλειστικών σχεδίων της όλα αυτά τα χρόνια. ο Φώτα σχεδιαστών από το Firenze είναι σύμβολο αρμονίας και στυλ. Ο ταλαντούχος σχεδιαστής έχει επίσης υλοποιήσει πολλά έργα για το σχεδιασμό ξενοδοχείων.

Μοντέρνος σχεδιασμός φωτισμού από την Ιταλία

Λαμπτήρες κέλυφος σχεδιασμού εμπνευσμένο από τη φύση

Το Emporio San Firenze προσέφερε μια μοναδική ιδέα για το σχεδιασμό. Το στυλ του είναι πολύ διαφορετικό από τους άλλους Ιταλούς σχεδιαστές. Είναι υψηλής ποιότητας και κομψό Φώτα σχεδιαστών εντυπωσιάζουν με τα κομψά τους σχήματα και τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας. Ο Emporio παραμένει πιστός στην πρώτη του αγάπη – το σφυρήλατο σίδερο, αλλά πειραματίζεται με κρύσταλλο, γυαλί, μπρούντζο, ψευδάργυρο, ορείχαλκο και συνεχίζει να προσπαθεί να εξερευνήσει τα όρια του σχεδιασμού.

Σχεδιασμός λαμπτήρων – χειροποίητος από σφυρήλατο σίδερο ή ορείχαλκο

Μοντέρνος σχεδιασμός λαμπτήρων Italy Firenze

Η σφυρηλάτηση σιδήρου είναι ένα παραδοσιακό σκάφος που μεταφέρει την Αναγέννηση της Φιορεντίας. Από τότε που ιδρύθηκε το 1939, η εταιρεία έχει ειδικευτεί σε αυτήν την τεχνική. Το αποκλειστικό Φώτα σχεδιαστών είναι κατάλληλα για κάθε ιδιωτικό ή δημόσιο χώρο – εστιατόρια, ξενοδοχεία, φουαγιέ κ.λπ..

Φωτιστικό δαπέδου Ιταλικής σχεδίασης Firenze

Φωτιστικό δαπέδου Firenze σχεδιαστικές ιδέες σχεδιασμός διαδρόμου

Σχεδιασμός λαμπτήρων Firenze Ιταλία

Μοντέρνος σχεδιασμός λαμπτήρων-σχεδιασμός λαμπτήρων δαπέδου

Συλλογή Corallo

Φωτιστικό δαπέδου από σφυρήλατο φωτισμό Corallo Design

Φωτιστικό τοίχου σχεδιαστή Corallo

Σειρά Corallo-φωτιστικό σχεδιαστή-μοντέρνο εσωτερικό

Φωτιστικό τοίχου San Firenze Design-Corallo Ιταλία

Σχεδιασμός λαμπτήρων τοίχου Έμπνευση κελύφους Firenze

Φωτιστικό τοίχου Corallo συλλογή San Firenze

Σχεδιάστε επιτραπέζια φωτιστικά συλλογή Corallo

Ιδέες σχεδιασμού κηροπήγιο Corallo