φωτισμός

Μαγευτικός μοντέρνος φωτισμός – λαμπτήρες δαπέδου από πολυαιθυλένιο

μοντέρνα-φωτιστικά-κήπου-καινοτόμα-φόρμες

Σύγχρονος φωτισμός Τώρα αποκτά νέο νόημα – αυτοί οι εξαιρετικοί λαμπτήρες δαπέδου από πολυαιθυλένιο είναι μια ωραία προσθήκη σε κάθε σπίτι και κήπο. Δημιουργήστε μια μοναδική ατμόσφαιρα στο σπίτι σας με αυτά τα κομψά σχέδια!

Μοντέρνος φωτισμός με ενδιαφέρον σχήμα

μοντέρνο-φωτισμό-φωτιστικό δαπέδου-ενδιαφέρον-σχήμα

Αυτά τα εξαιρετικά σχέδια παράγονται στην Ιταλία και είναι κατασκευασμένα από πολυαιθυλένιο και ανοξείδωτο χάλυβα ως βάση. Δημιουργήθηκαν από τους ταλαντούχους σχεδιαστές στο Plust, αυτοί οι λαμπτήρες δαπέδου είναι περισσότεροι από ένας μοντέρνο φωτισμό – είναι μια περίεργη διακόσμηση που μπορεί επίσης να εκτελέσει πρακτικές λειτουργίες. Για παράδειγμα, οι σχεδιαστές το σκέφτηκαν και σχεδίασαν ένα μείγμα βάζου και λάμπας ή φωτιζόμενους καναπέδες. Ο σχεδιασμός ‘Horn’ είναι απλά όμορφος. Τα ευέλικτα μοντέλα διατίθενται σε διαφορετικά χρώματα – μπορούν να υπογραμμίσουν το μοντέρνο εσωτερικό σας ή να είναι το κέντρο της προσοχής μόνοι σας.

Σύγχρονος φωτισμός – επαναπροσδιορίστηκαν οι λαμπτήρες δαπέδου

Κέρας-φως-πουριστικό σχήμα

Το συναρπαστικό με αυτό μοντέρνο φωτισμό είναι πάνω από όλα το σχήμα – μιμείται φυσικά σχήματα. Πέτρες, κλαδιά, σχήματα μανιταριών – ακόμη και με εξαιρετικά μινιμαλιστικό εσωτερικό σχεδιασμό νιώθετε άνετα και άνετα. Άλλα μοντέλα έχουν πιο κλασική εμφάνιση και είναι κατάλληλα για παραδοσιακούς εσωτερικούς χώρους. Κάθε λάμπα θα παρέχει κομψό και λεπτό φωτισμό στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο και θα δημιουργήσει συναρπαστική αλληλεπίδραση φωτός και σκιάς. Το ιδιαίτερο με αυτά είναι ότι δημιουργούν όγκο στο εσωτερικό και δημιουργούν μια κομψή ατμόσφαιρα. Οι σχεδιαστές στο Plust έβλεπαν τα λουλούδια ως έμπνευση και περιγράφουν τις δημιουργίες τους ως υπερμεγέθη λουλούδια.

Ο μοντέρνος φωτισμός δίνει στο δωμάτιο μια κομψή εμφάνιση

κλασικό-κομψό φωτιστικό δαπέδου

Αν εσύ μοντέρνο φωτισμό από Συν Εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως φως προφοράς, τότε μπορείτε να οργανώσετε άνετους χώρους καθιστικού με δερμάτινες πολυθρόνες και έναν από αυτούς τους εξαιρετικούς λαμπτήρες δαπέδου. Or συνδυάστε αρκετά σχέδια ώστε ο κήπος να είναι πάντα καλά φωτισμένος. Ο λαμπτήρας μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε μεγαλύτερους διαδρόμους. Με μινιμαλιστικό εσωτερικό, αυτά τα συναρπαστικά σχέδια είναι επίσης κατάλληλα για την κρεβατοκάμαρα.

Μοντέρνος, καθαριστικός φωτισμός

μοντέρνο σπίτι φωτίζοντας φωτιστικό δαπέδου

Ενδιαφέρουσες λάμπες δαπέδου σε λευκό χρώμα

ενδιαφέρον-σχήμα δαπέδου-λάμπα-κλαδί

Πολύχρωμες λάμπες από το Plust

πολύχρωμα-φωτιστικά-ενδιαφέροντα-φωτιστικά