φωτισμός

Κρεμαστό φωτιστικό από ξύλο μιμείται το σχήμα ενός σπιτιού πουλιών

Φωλιά φωλιά πουλιών σχήμα λευκό ξύλο

Οι καινοτομίες έχουν διάφορες μορφές. Οι δημιουργικοί σχεδιαστές έχουν ήδη παρουσιάσει πολλά έργα και έννοιες φωτισμού. Σας έχουμε ήδη γνωρίσει μινιμαλιστικά, κλασικά και βιομηχανικά φώτα για κάθε μέρος του σπιτιού. Σπάνια συμβαίνει αυτές τις μέρες ότι μια νέα λάμπα φαίνεται πραγματικά πρωτότυπη. Αυτό το σχέδιο για Κρεμαστό φωτιστικό από ξύλο αλλά ακόμη και μας έκανε πολύ θετική εντύπωση.

Κρεμαστό φωτιστικό από ξύλο ή σπιτάκι πουλιών?

Λαμπτήρας φωτισμού ντεκό σαλόνι

Ο σχεδιασμός ονομάζεται Luminaire Oiseau και είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα επιτυχημένης συνεργασίας. Η εταιρεία Compagnie, που ιδρύθηκε από τον αρχιτέκτονα Olivier Chabaud, ξεκίνησε πρόσφατα το τελευταίο της σχέδιο. Το ξύλινο κρεμαστό φωτιστικό φέρει το ποιητικό όνομα Vogel και είναι ένα αντισυμβατικό μείγμα που διακοσμεί το εσωτερικό. Ο λαμπτήρας είναι ένα μείγμα φωλιάς πουλιών και σκανδιναβικού φωτισμού. Από τη μία πλευρά, η κατασκευή χαρακτηρίζεται από σαφή σχήματα και γραμμές, από την άλλη φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και προσελκύει την προσοχή. Με την πρώτη ματιά, η λάμπα φαίνεται απλή και αδιάκριτη – το παραδοσιακό σχήμα και το λευκό χρώμα χαρακτηρίζουν το σχέδιο. Αλλά με μια πιο προσεκτική επιθεώρηση, αποδεικνύεται ότι είναι μια ήσυχη ομορφιά. Η λάμπα μιμείται την κατασκευή μιας φωλιάς πουλιών. Η εσωτερική πλευρά του λαμπτήρα είναι κατασκευασμένη από μη επεξεργασμένο ξύλο.

Κρεμαστό φωτιστικό από ξύλο με πρωτότυπο σχέδιο

Σχέδιο σαλονιού φιγούρα πουλί πρωτότυπο

ο Κρεμαστό φωτιστικό από ξύλο έχει αποκοπεί μερικώς. Μια μικρή μορφή πουλιών δίνει στο σχέδιο μια αυθεντική εμφάνιση. Θα μπορούσε λοιπόν κάποιος να αναρωτηθεί αν πρόκειται για φωλιά πουλιών ή για λυχνάρι. Το λεπτό φως τονίζει τη μορφή του πουλιού. Είναι ένα γοητευτικό κρεμαστό φωτιστικό που δίνει προσωπικότητα στο δωμάτιο και είναι κατάλληλο για το σαλόνι ή την τραπεζαρία. Σχεδιασμένο με μεγάλη αίσθηση στυλ και κομψότητας, η λάμπα είναι σίγουρο ότι θα ομορφύνει το εσωτερικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διακόσμηση χωρίς προβλήματα.

Πρωτότυπος σχεδιασμός φωτισμού από τη Γαλλία

λευκό πουλί σκανδιναβικού στυλ

Λευκό κρεμαστό φωτιστικό με μια μικρή φιγούρα πουλιών

Σχέδιο σπιτιού φιγούρα ξύλο κατεργασμένο

Λεπτομερές σκίτσο της λάμπας

Σχέδιο ιδέας σχεδίου σκίτσου