φωτισμός

Σχεδιασμός λαμπτήρων δαπέδου “Torch” για τους λάτρεις των ασυνήθιστων πραγμάτων

χειροποίητο μοντέρνο σχέδιο λαμπτήρων δαπέδου από βάση από σκυρόδεμα driftwood

Όλοι οι λάτρεις των ασυνήθιστων πραγμάτων και των εκκεντρικών σχεδίων μπορούν να κρατήσουν την ανάσα τους τώρα: αυτό Σχεδιασμός λαμπτήρων δαπέδου Το “Torch” είναι η σωστή επιλογή εάν θέλετε να προσθέσετε μια φυσική και εμπνευσμένη από τη βιομηχανία προφορά στο σπίτι σας ταυτόχρονα. Ο παράξενος λαμπτήρας με λαμπτήρα συνδυάζει την τραχιά εμφάνιση του σκυροδέματος, τη ζεστασιά του ξύλου και τη μεταλλική γυαλάδα του χαλκού.

Το χειροποίητο φωτιστικό δαπέδου θυμίζει τη φύση

ρουστίκ διακόσμηση σχεδιασμού λαμπτήρα δαπέδου με βάση λαμπτήρων-σκυροδέματος

Εμπνευσμένο από μια πεζοπορία στο δάσος, το Σχεδιασμός λαμπτήρων δαπέδου Το “Torch” είναι ένα μείγμα υλικών που διαφορετικά δεν ταιριάζουν. Το εκλεκτικό επιλέγεται σκόπιμα ως εφέ σχεδιασμού. Οι διαφορετικές υφές και σχήματα καθιστούν το αντικείμενο σχεδίασης αμέσως εντυπωσιακό. Το Driftwood χρησιμοποιήθηκε για τη βάση, σκυρόδεμα για τη βάση και χαλκό για την κατασκευή του λαμπτήρα.

Ρουστίκ φωτιστικό δαπέδου

λάμπα δαπέδου ιδέα σχεδιασμού λαμπτήρας εφέ driftwood από βάση τσιμέντου

Το ασυνήθιστο και εμπνευσμένο από τη φύση Σχεδιασμός λαμπτήρων δαπέδου ταιριάζει τόσο σε μινιμαλιστικό όσο και σε μοντέρνο εσωτερικό και μπορεί να ενσωματωθεί σχεδόν σε κάθε δωμάτιο. Αν θέλετε να χαλαρώσετε το βράδυ και να διαβάσετε ένα βιβλίο, η λάμπα απέχει μόλις ένα χέρι.

Οι σχεδιαστές στο Tool + Bark είναι εμπνευσμένοι από τη φύση και πιστεύουν ότι η ομορφιά υπάρχει σε πολλές μορφές και μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε. Η υψηλή ποιότητα των προϊόντων τους εγγυάται η ακριβής χειροτεχνία. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργείται μεγάλη ζήτηση για φιλικότητα προς το περιβάλλον.

Ένα σχέδιο από το Tool + Bark

ρουστίκ ξύλινη λάμπα driftwood φυσικό-κόκκινο καλώδιο