Παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ιδέες για παραμονή Πρωτοχρονιάς με παιδιά: 10 συμβουλές για πάρτι για γιορτή με παιδιά

ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς παιδιά γιορτές ενήλικες πάρτι γιορτή

Μετά τις μέρες των Χριστουγέννων, που ήταν σίγουρα αγχωτικές για κάποιους, η επόμενη γιορτή είναι στο πρόγραμμα. Perhapsσως η πιο συνηθισμένη ερώτηση αυτή την εποχή του χρόνου είναι σίγουρα: Τι κάνετε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς; Για πολλές οικογένειες με παιδιά, ειδικά αν είναι ακόμα μικρά, είναι μια πρόκληση να γεμίσουν το χρόνο μέχρι τα μεσάνυχτα και μερικές ώρες μετά με ποικίλο περιεχόμενο για τα μικρά. Τις περισσότερες φορές γιορτάζετε με τα παιδιά στο σπίτι ή με φίλους που έχουν επίσης παιδιά. Είναι βολικό για όλους, όχι ακριβό, και όλοι έχουν παρέα. Εάν θέλετε ένα πολύ ιδιαίτερο πάρτι Πρωτοχρονιάς όπου όλοι μπορούν να διασκεδάσουν, θα βρείτε μερικές δημιουργικές ιδέες για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με παιδιά, καθώς και χρήσιμες συμβουλές εδώ.

Ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς με παιδιά: Η ατμοσφαιρική διακόσμηση

ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς παιδική γιορτή διακόσμηση συναρπαστική

Η αναμονή για τα μεσάνυχτα με τα παιδιά μπορεί να είναι πολύ μεγάλη κατά καιρούς. Τα μικρά είναι συχνά ανυπόμονα και χάνουν γρήγορα το κίνητρο να περιμένουν. Ούτε μπορείτε να καθίσετε ήσυχα στο τραπέζι. Θα πρέπει να έχετε προετοιμάσει συναρπαστικές δραστηριότητες. Ωστόσο, κάθε πραγματικό πάρτι χρειάζεται επίσης μια δροσερή διακόσμηση. Ξεκινήστε το απόγευμα για να προετοιμάσετε το διαμέρισμά σας μαζί με τα παιδιά για το επερχόμενο ρεβεγιόν. Είναι εύκολο για εσάς να εμπνεύσετε τους μικρούς βοηθούς να γεμίσουν μπαλόνια με κομφετί, να τα φουσκώσουν και να τα κρεμάσουν μετά.

Καπέλα πάρτι για τους μικρούς καλεσμένους

ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς παιδικά καπέλα τσίμπημα

Ανάλογα με την ηλικία των παιδιών, μπορούν να αφήσουν τον ατμό δημιουργικά και να φτιάξουν μόνοι τους μερικές από τις διακοσμήσεις του πάρτι, για παράδειγμα καπέλα πάρτι. Προσφέρουμε ένα πρότυπο καπέλου εδώ και οι χειροτεχνίες μπορούν να ξεκινήσουν. Απαιτούνται τα ακόλουθα υλικά: χαρτόνι, χαρτί περιτυλίγματος ή κάποιο άλλο ωραίο διακοσμητικό χαρτί, ψαλίδι, κολλητική ταινία και ελαστικό νήμα από καουτσούκ ραφής. Για τα κορίτσια μπορείτε επίσης να πάρετε μερικές απλές κεφαλόδεσμες, να φτιάξετε μικρά καπέλα για πάρτι και να τα στερεώσετε στις κορδέλες. Τα καπέλα πάρτι μπορούν επίσης να κατασκευαστούν από χάρτινα ποτήρια διακοσμώντας όμορφα τα χάρτινα ποτήρια και συνδέοντας ένα ελαστικό νήμα ή κορδέλα και στις δύο πλευρές.

ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς παιδικά χάρτινα καπέλα φτιάξτε τον εαυτό σας πρότυπο

Φωτογραφικό περίπτερο για μικρά παιδιά

ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς παιδιά αξεσουάρ φόντου βάρκα βάρκα

Με λίγη περισσότερη δημιουργικότητα, μπορείτε να φτιάξετε υπέροχα αξεσουάρ φωτογραφικών σκαφών και να τα χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε όμορφες, αστείες ομαδικές φωτογραφίες. Μουστάκια, καπέλα πάρτι και πολύχρωμο φόντο αποτελούν μέρος του βασικού εξοπλισμού. Ανάλογα με το ύψος που έχετε εσείς και τα καλούμενα παιδιά, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας τα αξεσουάρ. Υπάρχουν πολλά πρότυπα στο Διαδίκτυο που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως στένσιλ. Επιπλέον, υπάρχει πάντα η επιλογή να αγοράσετε αυτά τα έτοιμα στο κατάστημα πάρτι.

Πάρτι μότο για παιδιά

ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς παιδικά θεματικά κοστούμια πάρτι αξεσουάρ

Επίσης στα παιδιά αρέσει να γιορτάζουν και τους αρέσουν τα πάρτι, ειδικά αν είναι συναρπαστικά. Και σίγουρα πιστεύουν ότι το ντύσιμο είναι συναρπαστικό και πραγματικά διασκεδαστικό. Βρείτε ένα ωραίο σύνθημα και φτιάξτε τα αξεσουάρ του πάρτι με τη βοήθεια των παιδιών σας. Αν είναι στο θέμα, πάρτε βαφές προσώπου και πρότυπα που τα παιδιά μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κάνουν το δικό τους μακιγιάζ. Αντί να αγοράζετε μεμονωμένα κοστούμια, μπορείτε απλά να ετοιμάσετε λευκά μπλουζάκια για όλους και ίσως μερικά πρότυπα και να αφήσετε στα παιδιά την ευκαιρία να κάνουν τη μεταμφίεση μόνοι τους.

Αντίστροφη μέτρηση με μπαλόνια

ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς αντίστροφη μέτρηση για παιδιά

Όπως γνωρίζουν ήδη οι γονείς με βεβαιότητα, τα παιδιά δεν έχουν ποτέ υπομονή και ερωτήσεις όπως: «Μαμά, Παππάα, πόσος χρόνος θα διαρκέσει μέχρι το νέο έτος;» Μπορεί να είναι ενοχλητικό. Μια υπέροχη ιδέα για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς για τα παιδιά είναι μια αντίστροφη μέτρηση με μπαλόνια και είναι εγγυημένο ότι δεν θα ακούσετε ξανά αυτήν την ερώτηση. Για αυτό παίρνετε αρκετά μπαλόνια ηλίου και τα επισημαίνετε με τα παιδιά σας με τους χρόνους από την αρχή του πάρτι μέχρι τα μεσάνυχτα. Μπορεί να είναι είτε ζυγό ώρα είτε μισή ώρα. Τη στιγμή που είναι πάνω σε μπαλόνι, επιτρέπεται στα παιδιά να το σκάσουν. Γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό όταν γεμίζετε τα μπαλόνια με κομφετί.

Τσάντες έκπληξη

ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς παιδιά κομφετί διασκεδαστικό παιχνίδι

Για να κάνετε τον “μεγάλο” χρόνο έως τις 00:00 συναρπαστικό για τα παιδιά, θα πρέπει να κάνετε κάτι περισσότερο από μια απλή έκπληξη. Μια υπέροχη ιδέα παραμονής Πρωτοχρονιάς με παιδιά είναι πέντε ή έξι τσάντες έκπληξη που γεμίζετε με μικρές πρωτοχρονιάτικες εκπλήξεις. Σε κάθε τσάντα γράφετε μια ελεύθερα επιλεγμένη ώρα, όταν πρέπει να ανοίξει η αντίστοιχη τσάντα. Το τελευταίο είναι στις 11:55 μ.μ. Σε κάθε ένα βάζετε μια μικρή δραστηριότητα και τα απαραίτητα υλικά για αυτήν. Αυτό μπορεί να είναι χρωματισμός σελίδων με μοτίβα Πρωτοχρονιάς και Χριστουγέννων, ένα συναρπαστικό καρτούν για το βράδυ, ένα παιχνίδι καρτών ή ένα κουίζ. Η τελευταία τσάντα και τέλεια για την έναρξη του νέου έτους περιλαμβάνει βεγγαλικά, μπιζέλια, κορμούς αέρα και κομφετί. Τα παιδιά μπορούν ακόμη και να φτιάξουν μόνοι τους τα τελευταία.

Φτιάξτε κομφετί μόνοι σας

ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς παιδιά κομφετί φτιάξτε μόνοι σας συμβουλές

Το κομφετί είναι μέρος της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, αλλά δεν είναι κάτι με το οποίο επιτρέπεται στα παιδιά να παίζουν. Ωστόσο, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας υπέροχα κομπετί poppers. Για αυτό χρειάζεστε: push-up δοχεία κέικ ποπ, πολύχρωμα κομμάτια χαρτιού, κασέτα washi και πούλιες. Τώρα γεμίστε το δοχείο pop-up cake με τα μικρά σωματίδια. Όταν το πιέζετε προς τα πάνω, η πίεση θα σκάσει το δοχείο και θα βρέξει κομφετί. Αντί να αγοράζετε δοχεία με κέικ με σπρέι, μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας ένα κουφέτο με κομφετί χρησιμοποιώντας απλά μέσα. Ένα χάρτινο κύπελλο, κομφετί και ένα μπαλόνι είναι όλα όσα χρειάζεστε για να φτιάξετε κανόνια κομφετί επαναχρησιμοποιήσιμα.

Κοκτέιλ πάρτι για παιδιά 

ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς παιδικά κοκτέιλ ποτά

Φυσικά, οι νεότεροι καλεσμένοι του πάρτι θέλουν να γιορτάσουν και να βιώσουν τα πάντα όπως οι μεγάλοι. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, είναι κυρίως αφρώδης οίνος που πίνεται και απολαμβάνουν πυροτεχνήματα. Φυσικά, το αλκοόλ και τα πυροτεχνικά δεν είναι για παιδιά, αλλά υπάρχουν φιλικές προς το παιδί παραλλαγές, για παράδειγμα μη αλκοολούχα κοκτέιλ και σπιτικά κομφετί. Μπορείτε να ρίξετε το μη-αλκοολούχο αφρώδες κρασί σε όμορφα ποτήρια και να προσθέσετε πολύχρωμες γκόμενες αρκούδες χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς τα παιδιά πίνουν μπλε λεμονάδα

Επιπλέον, η παραδοσιακή λεμονάδα ή το μεταλλικό νερό μπορούν να χρωματιστούν εξωτικά με χρωστικές τροφές και αν προσθέσετε λίγο σιρόπι για μια ιδιαίτερη γεύση, το αποτέλεσμα είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Εδώ είναι μια γρήγορη συνταγή για πολύχρωμη λεμονάδα: διαλύστε 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη σε 3 κουταλιές νερό, προσθέστε 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα καρύδας, 1 λίτρο λεμονάδα και μερικές σταγόνες χρωματισμού τροφίμων, ανακατέψτε τα πάντα πολύ καλά και ρίξτε τα σε ποτήρια. Είναι επίσης σημαντικό για τα παιδιά αν ένα ποτό ή φαγητό φαίνεται ελκυστικό.

Διακοσμήστε cupcakes

ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς παιδικά cupcakes στολίζουν νόστιμα

Τα cupcakes μπορούν επίσης να διακοσμηθούν όμορφα χωρίς ζεστό γλάσο. Αρκεί να ψήσετε αρκετά μικρά μάφιν εκ των προτέρων και να προσφέρετε σουβλάκια για σουβλάκια, ίσως μερικά κουτάλια μιας χρήσης και οποιαδήποτε βρώσιμη διακόσμηση, όπως: διάφορες γαρνιτούρες, παγωτό, πασπαλισμένες ζάχαρες σε διάφορα χρώματα, λευκές και καφέ σοκολάτες, μαργαριτάρια ζάχαρης. Η διακόσμηση εξαρτάται από τα παιδιά και τη φαντασία τους. Πριν από αυτό, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να καλύψετε την περιοχή με αλουμινόχαρτο ή χαρτί και να έχετε μια ποδιά για κάθε παιδί.

ιδέες παραμονής Πρωτοχρονιάς διακόσμηση παιδικών cupcakes