Ονειρεμένα σπίτια

Σπίτι στο νερό – ιδέα για προκατασκευασμένα σπίτια από τους αρχιτέκτονες Carl Turner

σπίτι στην αρχιτεκτονική του νερού πάνελ κήπου Carl Turner

Οι Carl Turner Architects παρουσιάζουν μια νέα ιδέα για ένα έργο με προκατασκευασμένα σπίτια. Αυτό είναι ένα Σπίτι στο νερό, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν με διαφορετικούς τρόπους – στέκεται ελεύθερα στο νερό, προσβάσιμο με προβλήτα ή στην άκρη της ακτής. Επιπλέον, η εταιρεία παρουσιάζει διαφορετικές παραλλαγές χρωμάτων που μπορούν να επιλεγούν ελεύθερα. Το ιδιαίτερο με τα προκατασκευασμένα σπίτια είναι ότι αφενός, όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι έτοιμα, αλλά μπορούν ακόμα να αλλάξουν και να σχεδιαστούν ξεχωριστά. Οτι Σπίτι στο νερό αποτελεί απάντηση στην υποπρομήθεια αστικών πλωτών οδών. Οι κίνδυνοι πλημμύρας παίζουν επίσης ρόλο και αυξάνονται όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά σε όλο τον κόσμο.

Σπίτι στο νερό σε διαφορετικές χρωματικές παραλλαγές

σπίτι στο λιμενοβραχίονα χρώματα αρχιτεκτονική μοντέρνο προκατασκευασμένο σπίτι

Τα επιμέρους μέρη για το Σπίτι στο νερό μπορεί να μεταφερθεί στη στεριά με ένα φορτηγό, αλλά και στο νερό χρησιμοποιώντας μια φορτηγίδα. Για να χτίσετε το σπίτι, χρειάζεστε πρώτα μια μπανιέρα μεγέθους 20 x 7 μέτρα. Στη συνέχεια έρχεται το πραγματικό προκατασκευασμένο σπίτι, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ξύλο με ελαστική επίστρωση. Δύο κεκλιμένα πάνελ θα τοποθετηθούν στα πλάγια και το σπίτι θα έχει επίσης χειμερινό κήπο προκειμένου να διασφαλιστεί επαρκής πρασίνισμα, το οποίο διαφορετικά θα ήταν ανεπάρκεια λόγω έλλειψης κήπου. Όταν χτίζετε ολόκληρες ομάδες σπιτιών, υπάρχει ακόμη και η επιλογή να προσθέσετε πλωτούς κήπους μεταξύ τους. Και υπάρχει επίσης αρκετός χώρος στο χώρο για τη δημιουργία φυτών σε γλάστρες Σπίτι στο νερό δεδομένος. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε μια άνετη βεράντα στην οροφή.

Σπίτι στο νερό με μοντέρνο εσωτερικό και χειμερινό κήπο

σπίτι στο νερό εσωτερική διακόσμηση μοντέρνα κουζίνα σαλόνι χειμερινός κήπος

Οτι Σπίτι στο νερό έχει ένα μοντέρνο στυλ που βρίσκεται επίσης στο εσωτερικό. Η απλή κατασκευή καθιστά δυνατή την κατασκευή του σπιτιού σε στεριά σε ένα συνηθισμένο κομμάτι γης. Αν λοιπόν σας αρέσει το σπίτι, αλλά όχι η ιδέα να χτίσετε το σπίτι στο νερό, μπορείτε επίσης να επιλέξετε αυτήν την παραλλαγή.

Το σπίτι στο νερό στην ακτή

σπίτι στο νερό προκατασκευασμένο σπίτι σχεδιασμός carl turner

Προκατασκευασμένο σπίτι του Αρχιτέκτονες Carl Turner.