Ονειρεμένα σπίτια

μινιμαλιστικό εξοχικό με γυάλινη πρόσοψη – Casa G

μινιμαλιστική πρόσοψη εξοχικού σπιτιού

Σας παρουσιάζουμε ένα μινιμαλιστική εξοχική κατοικία με γυάλινη πρόσοψη, η οποία διακρίνεται από μια ενδιαφέρουσα κατασκευή σπιτιού. Βρίσκεται στη μέση της φύσης, το Casa G βλέπει νότια στη θάλασσα και το νησί, βόρεια στα βουνά και δυτικά στον ποταμό. Η όμορφη τοποθεσία ενέπνευσε τους αρχιτέκτονες του Gudmundur Jonsson Architekturkontor να σχεδιάσουν το σχέδιό τους – ένα κτίριο που φαίνεται ανοιχτό χάρη στα μεγάλα παράθυρα και το οποίο, χάρη στον φυσικό πέτρινο τοίχο, συνδυάζεται άψογα με τη γύρω φύση.

μινιμαλιστικό εξοχικό σπίτι μιμείται το περιβάλλον

Ξύλινη κατασκευή μινιμαλιστική εξοχική κατοικία

ΕΝΑ μινιμαλιστική εξοχική κατοικία Στη μέση της φύσης εφιστά την προσοχή στον εαυτό της – το Casa G εμπνεύστηκε από τα βουνά. Εξαιτίας αυτού, τόσο το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό φαίνονται φυσικά και ακολουθούν το ίδιο μοτίβο με τις πέτρες στα βουνά. Τα ξύλινα στοιχεία επεξεργάστηκαν έξω, έτσι ώστε να τους δίνεται μια τραχιά εμφάνιση. Χρειάστηκε ένας χρόνος στους αρχιτέκτονες για να το κάνουν αυτό και τελικά δημιουργήθηκε μια ενδιαφέρουσα πρόσοψη.

Μινιμαλιστικό εξοχικό με κομψό εσωτερικό

Μινιμαλιστική εξοχική κατοικία με πιάνο

Η πέτρα χρησιμοποιήθηκε επίσης σε αφθονία σε εσωτερικούς χώρους – οι λεγόμενες «μπλε πέτρες» χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία μινιμαλιστικών τοίχων από φυσική πέτρα. Η σκάλα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και επίσης καλυμμένη με μπλε πέτρα. Ο συνδυασμός χρωμάτων είναι τυπικά μινιμαλιστικός – ουδέτερος. Ακόμα περισσότερο, όπως είναι για ένα μοντέρνο μινιμαλιστική εξοχική κατοικία άκουσε τους σχεδιαστές του Gudmundur Jonsson Architekturkontor  σαλόνι επιπλωμένο με τζάκι. Ένα πιάνο κάνει την ατμόσφαιρα να φαίνεται πιο ευγενική.

Ονειρικό σπίτι με υπέροχη θέα – παράδειγμα μινιμαλισμού

μοντέρνος εσωτερικός γκρίζος καναπές

 Η όμορφη θέα είναι η μόνη διακόσμηση που χρειάζεται αυτό το εσωτερικό – και χάρη στην άφθονα τζάμια της πρόσοψης, μπορείτε να απολαύσετε το τοπίο και να χαλαρώσετε με ένα βιβλίο. Οι αρχιτέκτονες δείχνουν σαφή προτίμηση στα φυσικά υλικά – γυαλί, πέτρα και μέταλλο χρησιμοποιούνται σε αφθονία και κάνουν το εσωτερικό να φαίνεται μοντέρνο και ενδιαφέρον. Ο λεπτός φωτισμός δίνει έμφαση. Όλα είναι αρμονικά και σχεδιάζονται πολύ προσεκτικά, έτσι ώστε στο τέλος να δημιουργηθεί ένα πραγματικό σπίτι ονείρων.

Μοντέρνο εσωτερικό – γκρι σετ καναπέδων

Μινιμαλιστικό εσωτερικό εξοχικής κατοικίας

Σαλόνι με ξύλινο τοίχο

μοντέρνο μινιμαλιστικό εξοχικό σπίτι

Φωτισμός τοίχου στο μπάνιο

λεπτός ενσωματωμένος φωτισμός

Τοίχος από φυσική πέτρα – σχεδιασμός πρόσοψης

Εξοχικό σπίτι πρόσοψη τοίχου από φυσική πέτρα

μινιμαλιστικό σπίτι με βεράντα

σύγχρονη κατασκευή γυάλινης πρόσοψης

Σχέδιο κατασκευής της εξοχικής κατοικίας “Casa G”

σύγχρονο σχεδιάγραμμα εξοχικής κατοικίας