Ονειρεμένα σπίτια

Μοντέρνο σπίτι με τοίχο από φυσική πέτρα και κομψή επίπλωση

μοντέρνο ξύλινο σπίτι -μινιμαλιστική αρχιτεκτονική

Σας παρουσιάζουμε ένα Σπίτι με τοίχο από φυσική πέτρα  στο Μπαρούχ. Το έργο εσωτερικού και αρχιτεκτονικής σχεδιάστηκε ως μια συγχώνευση μεταξύ εσωτερικού και εξωτερικού. Τα δύο συμπληρώνουν το ένα το άλλο, έτσι ώστε στο τέλος το σχέδιο να συμπληρώνεται από ένα έξυπνο παιχνίδι φωτός και σκιάς.

Σπίτι με τοίχο από φυσική πέτρα και ενδιαφέρουσα δομή

Μινιμαλισμός σχεδιασμός σπιτιού τοίχος από φυσική πέτρα

Οτι Σπίτι με τοίχο από φυσική πέτρα έχει μια ενδιαφέρουσα δομή που επαναπροσδιορίζει τον εσωτερικό σχεδιασμό και δίνει στο εσωτερικό έναν συγκεκριμένο χαρακτήρα. Λόγω της περιορισμένης έκτασης και το σπίτι σχεδιάστηκε ως γραμμική κατασκευή, η οποία εν μέρει μειώνεται στο μισό από έναν μεγάλο τοίχο από φυσική πέτρα. Το συναρπαστικό παιχνίδι φωτός και σκιάς που αναδύεται δημιουργεί ενδιαφέροντα σχέδια φωτός. Ο τοίχος συνδέει οπτικά όλα τα δωμάτια και επηρεάζει την ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.

Σπίτι με τοίχο από φυσική πέτρα και κομψό εσωτερικό

μινιμαλιστικό σαλόνι μαρμάρινο πάτωμα

Μέσα από Σπίτι με τοίχο από φυσική πέτρα απο Αρχιτέκτονες Dipen Gaga Αρκετές προφορές προσελκύουν την προσοχή – η πέργκολα πάνω από τη σκάλα ρίχνει σκιές στο υπόγειο. Το σαλόνι, επιπλωμένο με μινιμαλιστικό τρόπο, φαίνεται τραχύ χάρη στον σχεδιασμό του τοίχου – ο ενδιαφέρων φωτισμός υπογραμμίζει το σχέδιο. Το σαλόνι έχει ηρεμιστικό αποτέλεσμα χάρη στα ουδέτερα χρώματα – μόνο τα απαραίτητα έχουν κανονιστεί στην τραπεζαρία. Τα παράθυρα, τα οποία δεν αφήνουν το φως του ήλιου στο δωμάτιο, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά. Μια τραπεζαρία σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε η πισίνα και το εσωτερικό να φαίνονται οπτικά συνδεδεμένα.

Σπίτι με τοίχο από φυσική πέτρα – επιλογή υλικών

Δημιουργική κρεμαστή λάμπα σχεδιασμού οροφής

Η μετάβαση από τον χώρο διαβίωσης από Σπίτι με τοίχο από φυσική πέτρα στο ιδιωτικό δωμάτιο επισημαίνεται με διαφορετικό δάπεδο. Το λευκό, εξαιρετικά γυαλισμένο ιταλικό μάρμαρο στο φουαγιέ αντικαταστάθηκε από πέτρα Kota. Ο οικιακός κινηματογράφος παρέχει ψυχαγωγία για την οικογένεια και τους καλεσμένους τους, ενώ επιλεγμένα έργα τέχνης δίνουν όμορφες προθέσεις. Δεδομένου ότι παραδοσιακά δίνεται μεγάλη προσοχή στη θρησκεία στην Ινδία, έχει σχεδιαστεί ένα ειδικό δωμάτιο για κρεβάτια που ονομάζεται pooja. Τα υπνοδωμάτια έχουν θέα σε μια καλά προστατευμένη αυλή. Ιδιαίτερη προσοχή δόθηκε στη φύση και την φιλική προς το περιβάλλον τεχνολογία στο εσωτερικό – ενσωματώθηκαν φθορίζοντας φωτισμός και πράσινος ενεργειακά αποδοτικός κλιματισμός.

Παιχνίδι φωτός και σκιάς

Η σκάλα δίνει έμφαση στην εσωτερική διακόσμηση

Αίθριο με πισίνα

Εσωτερικό σπιτιού πισίνας

Σαλόνι με κούνια

ενδιαφέρον ξύλινο σαλόνι με κούνια

Οικιακός κινηματογράφος και μαρμάρινο δάπεδο

Ο οικιακός κινηματογράφος έστησε σχεδιαστικό σαλόνι

Μοντέρνα κουζίνα

Σχεδιασμός γυαλιστερή επιφάνεια νησιού κουζίνας

Φωτισμός στο κλιμακοστάσιο

Ιδέα φωτισμού Stairwell

Ντουλάπι στο διάδρομο

Υπολογιστικό τραπέζι-καρέκλα σπίτι

Υπνοδωμάτιο σε μινιμαλιστικό στιλ

Υπνοδωμάτιο μπεζ-καφέ ανεμιστήρα

Μπεζ συνδυασμός χρωμάτων στο μπάνιο

κομψή ιδέα σχεδιασμού μπάνιου - μάρμαρο