Ονειρεμένα σπίτια

Ένα μικρό, μοντέρνο σπίτι στην αυλή χτισμένο για ξεκούραση και χαλάρωση

μοντέρνα πίσω αυλή ξύλινη επένδυση μεγάλα παράθυρα μεταλλική στέγη

Ακόμα και ο αφοσιωμένος σύζυγος και ο πατέρας πρέπει να τρέχουν κάθε τόσο. Ευτυχώς για τον Eric Fier, δεν χρειάζεται να πάει πολύ μακριά. Ο ψυχολόγος της Ατλάντα έχει ένα μικρό, μοντέρνο σπίτι πίσω αυλής έχτισε τη δική του εκδοχή για μια «σπηλιά» όπου μπορεί να υποχωρήσει πίσω από το σπίτι της οικογένειάς του στο Toco Hills. Αλλά με την αξιοσημείωτη αρχιτεκτονική, τις θολωτές οροφές και τα μεγάλα παράθυρα, το σπίτι είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από μια σπηλιά. Ένα μέρος που μοιάζει ταυτόχρονα μοντέρνο και συνδεδεμένο με τη φύση. Το υπόστεγο κήπου σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Bryan Russell της Dencity, ενώ ο εξωραϊσμός είναι του Nick Harrell, Ομάδα Core Landscape σχεδιασμένο.

Μοντέρνο σπίτι πίσω αυλής στην Ατλάντα

αυλή σπίτι μικρή βεράντα χαλαρωτικό γκαζόν πολυθρόνας

Οι εξωτερικοί τοίχοι είναι επενδυμένοι με ξύλο κυπαρισσιού, καμένοι με παραδοσιακή ιαπωνική τεχνική. Οι σανίδες θερμαίνονται με φυσητήρα μέχρι να μαυρίσουν, στη συνέχεια γυαλίζονται με συρμάτινη βούρτσα για να αφαιρεθούν τα απανθρακωμένα μέρη. Αυτό δημιουργεί μια όμορφη, δίχρωμη επιφάνεια που είναι επίσης αδιάβροχη. Υπάρχουν κενά μεταξύ των ξύλινων σανίδων δαπέδου και του κτιρίου, ώστε να μην εισέρχεται υγρασία ή θερμότητα στο σπίτι. Μεγάλα θόλα προστατεύουν τις βεράντες γύρω από το σπίτι από τη βροχή και τις ματιές από τα γειτονικά σπίτια. Η ηλιόλουστη μπροστινή βεράντα βλέπει προς το κυρίως σπίτι, ενώ η σκιασμένη πίσω βεράντα είναι πιο ιδιωτική και βλέπει σε ένα μικρό δάσος από πεύκα, σημύδα και αειθαλή δέντρα. Για μια εντελώς διαφορετική εμπειρία, ο Fier ανεβαίνει μια σκάλα για να φτάσει στη βεράντα του τελευταίου ορόφου, όπου μπορεί να διαβάσει ή να χαλαρώσει.

Μοντέρνο σπίτι πίσω αυλής ως όαση ηρεμίας

μοντέρνο κατώφλι σπίτι βεράντα ξύλο εξωτερική επένδυση χλοοτάπητα χλοοτάπητα

Το εσωτερικό των 40 τετραγωνικών μέτρων χωρίζεται σε τρεις ζώνες – αίθουσα χαλάρωσης, γραφείο στο σπίτι και χώρο ψυχαγωγίας. Δεδομένου ότι το στούντιο δεν έχει υδραυλικά, ταξινομείται ως πρόσθετη κατασκευή και η οικοδομική άδεια – είναι πιο εύκολο να το αποκτήσετε. Τα παράθυρα περιβάλλουν την αίθουσα χαλάρωσης, όπου ο κ. Fier μπορεί να διαβάσει ή να διαλογιστεί. Οι γιοι του γνωρίζουν ότι δεν τους επιτρέπεται να μπουν εκτός αν προσκληθεί και η σύζυγός του Νικόλ είναι εξίσου σεβαστή. Τα ντουλάπια σφενδάμου στρώνουν τον τοίχο. Μια επιφάνεια εργασίας από σκυρόδεμα αγκυρώνει τον χώρο εργασίας και θυμίζει τα τσιμεντένια πατώματα. Ο αρχιτέκτονας Russell περιορίζει την γκάμα των υλικών έτσι ώστε ο μικρός χώρος να μην φαίνεται υπερπλήρης.

Κρεμαστή καρέκλα για την πίσω βεράντα

σύγχρονη αυλή σπίτι κουνιστή πολυθρόνα μεγάλο παράθυρο ζαρντινιέρα

Σκάλα που οδηγεί στην ταράτσα

πίσω αυλή σπίτι ξύλινο πεύκο επένδυση σκάλα καθιστικό χώρο στέγη

σκεπαστή μπροστινή βεράντα

πίσω αυλή σπίτι χαλάρωση ξύλινες σανίδες δαπέδου επένδυση μεταλλική οροφή

όμορφο τοπίο

μοντέρνο σπίτι πίσω αυλή σχεδιασμό βότσαλο γκαζόν διακοσμητικό τοπίο γρασίδι

Μνημόσυνο για την κόρη του που πέθανε από τη νόσο Tay Sachs

μοντέρνο κατώφλι σπίτι κήπο σιντριβάνι χαλίκι μνημείο από σκυρόδεμα

σπιτι αυλη εσωτερικο σαλονι διαβασμα γωνιακο παραθυρο

πίσω αυλή σπίτι σπίτι γραφείο ράφια vintage

χυμώδης κήπος παλιό σπίτι διακόσμηση βιβλίων

μοντέρνα πίσω αυλή σπιτιού κάτοψη ήρεμη χαλάρωση