Ονειρεμένα σπίτια

Το σπίτι με μια λίμνη στον κήπο προσφέρει αναζωογόνηση στη ζέστη του Μεξικού

μοντέρνο σπίτι μονοώροφο-μεγάλο κήπο

Σας παρουσιάζουμε ένα παράδειγμα εξαιρετικής σύγχρονης αρχιτεκτονικής – α Σπίτι με μια λίμνη και μεγάλο κήπο στο Μεξικό.

Σπίτι με μια λίμνη – μοντέρνα αρχιτεκτονική στη μέση του Μεξικού

Τζάκι ζωντανός κόσμος μπεζ χρώμα

Αυτή η σύγχρονη αρχιτεκτονική – Σπίτι με μια λίμνη συνδυάζει παραδοσιακά στοιχεία κατασκευής στο Μεξικό – τα χρώματα, η κατασκευή και ακόμη και η τραχιά εμφάνιση των εξωτερικών τοίχων επιλέχθηκαν σε αρμονία με τα άλλα κτίρια της περιοχής. Οι αρχιτέκτονες του Reyes Rios και Larrain έχουν επιλέξει μια ανοικτή μέθοδο κατασκευής που διευκολύνει την πρόσβαση στον κήπο. Ο ίδιος ο κήπος είναι ένα σύγχρονο νησί ηρεμίας, όπου το νερό είναι άφθονο στο προσκήνιο. Δύο λίμνες στον κήπο προσφέρουν αναζωογόνηση στη μεξικάνικη ζέστη – η μία βρίσκεται ακριβώς κάτω από τα παράθυρα του υπνοδωματίου, η άλλη είναι ένα ενδιαφέρον μείγμα μιας στενής πισίνας και μιας λίμνης με υδρόβια φυτά. Το μονώροφο κτίριο διαθέτει εξωτερική σκάλα που οδηγεί στην ταράτσα. Εκεί μπορείτε να απολαύσετε ξανά την όμορφη θέα. Η άφθονα τζάμια της πρόσοψης αφήνει άφθονο ήλιο και αέρα στο σπίτι / δύο μεγάλες συρόμενες πόρτες ανοίγουν το σαλόνι στον κήπο /. Η τραχιά εμφάνιση των τοίχων ταιριάζει απόλυτα με το άγριο τοπίο.

Σπίτι με λίμνη και άνετο εσωτερικό

Πουριστική επίπλωση κρεβατοκάμαρας μπεζ συνδυασμός χρωμάτων

Το εσωτερικό του σπιτιού μπορεί να περιγραφεί ως πουριστικό. Τα κρεβάτια διαθέτουν κουφώματα από σκυρόδεμα. Τίποτα δεν ενοχλεί την όμορφη θέα – ούτε περιττά έπιπλα ούτε διακοσμήσεις. Στο σαλόνι συνδυάστηκαν ξύλινα έπιπλα, τζάκι και σαλόνι. Οι αρχιτέκτονες επέλεξαν τον έμμεσο φωτισμό παντού, χρησιμοποιώντας διακριτικά όμορφα στοιχεία από την εσωτερική διακόσμηση του Σπίτι με μια λίμνη μπορεί να έρθει μόνη της στον κήπο. Οι τοίχοι έχουν το ίδιο τραχύ φινίρισμα με το εξωτερικό – αυτό συνδέει οπτικά τις περιοχές. Πολύχρωμες αιώρες στο δωμάτιο και κίτρινες πολυθρόνες στο υπνοδωμάτιο είναι τα μόνα πολύχρωμα έπιπλα που μπορούν να χρησιμεύσουν ως μια περίεργη διακόσμηση στο σπίτι. Θα σας ταξιδέψουμε εικονικά στο όμορφο σπίτι – ελάτε μαζί μας!

Ξύλινη επίπλωση τοίχου μονάδα σπιτιού γυάλινη πρόσοψη

Η τραπεζαρία του σαλονιού συνδυάζει μπεζ

Κρεβάτι από μπετόν κρεβατοκάμαρα-κίτρινη πολυθρόνα

Ξενώνας Σπίτι Μεξικό Κρεβάτι αιώρα

Πουριστική ιδέα σχεδιασμού μπάνιου

έμμεσος φωτισμός σχεδιασμός μπάνιου καθρέφτη

Υπνοδωμάτιο φωτισμός σπίτι Μεξικό

λευκό τσιμεντένιο σπίτι πρόσοψη αντηλιακή προστασία

Ιδέες οικογενειακών σπιτιών φυτών λιμνών κήπου

Μινιμαλιστικός σχεδιασμός σπιτιού πισίνας κήπου

Νερό φυτά κήπο λίμνη στενό

στενά καλάμια λίμνης κήπου

σύγχρονο κτίριο κρίνοι νερού κρίνος

μινιμαλιστική αρχιτεκτονική σπίτι μεξικό ιδέα σχεδιασμού

Σπίτι με φωτισμό πισίνας βραδινή-εξωτική κατασκευή

House Garden Pond Lawn Single Story Building

Μινιμαλιστικό σπίτι από γυάλινη πρόσοψη

Σκίτσο κτιρίου μινιμαλισμού House Mexico

Σκίτσο κτιρίου κάτοψης House Mexico