Ονειρεμένα σπίτια

Ζώντας σε ένα επίπεδο – Villa X στην Ολλανδία

Ζώντας σε ένα επίπεδο μοντέρνο σπίτι πράσινο κήπο

Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της σύγχρονης αρχιτεκτονικής περιλαμβάνουν την έννοια της ανοιχτής διαβίωσης, τις ευθείες γραμμές και την απλή επίπλωση. Η “Villa X” που σχεδιάστηκε από τους Barcode Architects είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα σύγχρονου κτιρίου. Η επικοινωνιακή ζωή σε ένα επίπεδο είναι η τέλεια συμβίωση της αρχιτεκτονικής και του περιβάλλοντος χώρου. Φυσικά, προϋπόθεση για αυτό είναι μια ευρύχωρη κάτοψη. Εδώ οι ιδιοκτήτες σπιτιού έχουν ένα ευρύχωρο σαλόνι περίπου 220 τετραγωνικών μέτρων.

Σύγχρονη αρχιτεκτονική: ζώντας σε ένα επίπεδο

Ζώντας σε ένα επίπεδο σπίτι γυάλινη μοντέρνα αρχιτεκτονική επίπεδη οροφή

Όταν ζείτε σε ένα επίπεδο, οι μεμονωμένες περιοχές συνδυάζονται απρόσκοπτα και τρέχουν απαλά προς τον όμορφο κήπο. Τα παράθυρα από το δάπεδο μέχρι την οροφή και οι συρόμενες πόρτες βεράντας, οι οποίες ως επί το πλείστον καλύπτουν τις πλευρές του σπιτιού, επιτρέπουν την άμεση θέα και πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο.

Βίλα Χ: ζουν σε ένα επίπεδο και μοντέρνα, μινιμαλιστική επίπλωση

ζουν ένα επίπεδο σπίτι γυάλινος τοίχος διαφανής μοντέρνα αρχιτεκτονική

Στη σύγχρονη Villa X υπάρχει μια μοντέρνα, μινιμαλιστική ατμόσφαιρα, ενώ ο σχεδιασμός του δωματίου δεν είναι καθόλου απρόσωπος ή βαρετός. Σε κάθε περιοχή, οι εξαιρετικές προφορές ορίζουν μεμονωμένα έπιπλα, έργα τέχνης ή λεπτομέρειες της εγκατάστασης αποτελεσματικές προθέσεις, οι οποίες τονίζονται καλύτερα από τα κυρίαρχα, ουδέτερα χρώματα μαύρο και άσπρο. Αυτά τα μοναδικά κομμάτια σε έντονα χρώματα προσελκύουν αμέσως την προσοχή και δημιουργούν μια μοναδική ατμόσφαιρα.

Ζώντας σε ένα επίπεδο σπίτι με βεράντες πόρτες κήπου απευθείας

Οι αρχιτέκτονες σχεδίασαν τη σύγχρονη βίλα σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ιδέες των πελατών τους. Οι ιδιοκτήτες σπιτιού ήθελαν μια ήρεμη και φυσική ατμόσφαιρα. Απλότητα, διαύγεια, υλικά υψηλής ποιότητας και μοντέρνος σχεδιασμός θα πρέπει να επικρατούν στο εσωτερικό του σπιτιού. Οι Barcode Architects σχεδίασαν ένα μοντέρνο μπανγκαλόου με επίπεδη οροφή σύμφωνα με τις ατομικές απαιτήσεις των πελατών και τη σύγχρονη κατασκευή. Το σπίτι είναι βέλτιστα ευθυγραμμισμένο έτσι ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να απολαύσουν τον όμορφο κήπο από κάθε γωνιά του σαλόνι και ταυτόχρονα να επωφεληθούν με τον καλύτερο τρόπο από τις κλιματολογικές συνθήκες. Εκτός από τη χρήση χωρίς εμπόδια, η διαβίωση σε ένα επίπεδο έχει επίσης άλλα πλεονεκτήματα, όπως σαφή αρχιτεκτονική, ευρυχωρία και καλή χρήση του ακινήτου.

ζώντας ένα επίπεδο μοντέρνα μινιμαλιστική ασπρόμαυρη επίπλωση

Η διαβίωση σε ένα επίπεδο έχει μόνο ένα μειονέκτημα: καταλαμβάνει πολύ χώρο. Αλλά αν αυτό είναι διαθέσιμο, τίποτα δεν εμποδίζει την απόλαυση μιας ανοιχτής φιλοσοφίας χωρίς σκάλες.

ζουν ένα επίπεδο μοντέρνα κουζίνα μινιμαλιστικό λευκό μαύρο κίτρινο

ζωντανό ένα επίπεδο λουτρών χρώματος τσιμέντου πλακάκια τιρκουάζ

ζουν ένα επίπεδο σπίτι κήπο γκαζόν

ζουν ένα επίπεδο παράθυρο πρόσοψης γκρι μινιμαλιστικό

μινιμαλιστική πρόσοψη διαβίωσης ενός επιπέδου σπιτιού

ζουν ένα επίπεδο σύγχρονης αρχιτεκτονικής πράσινο κήπο

ζώντας ένα επίπεδο σπίτι πλάγια όψη

ζωντανή διαρρύθμιση δωματίου σχεδίου σπιτιού

* ένα έργο από Αρχιτέκτονες Barcode