Αθλητισμός

Stand -up paddleboard με πρωτοποριακό σχεδιασμό – SipaBoards

Stand-up paddleboard -design-sipaboards-seee-water-sports-πρωτοποριακό

Το stand-up paddling είναι το δημοφιλές θαλάσσιο σπορ αυτή τη στιγμή και γίνεται σε επίπεδο νερό, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για λίμνη, ποτάμι ή κανάλι. Ο χρήσιμος εξοπλισμός περιορίζεται σε έναν Stand-up paddleboard και κουπιά, τα οποία επεκτείνονται και προσαρμόζονται ώστε να ταιριάζουν σε διαφορετικές συνθήκες.

Stand-up paddleboard από SipaBoards

Stand-up paddleboard -design-sipaboards-functional-technology-e-motor

Αυτός ο τύπος θαλάσσιων σπορ προέρχεται αρχικά από την Ασία, όπου οι ψαράδες κυνηγούσαν ψάρια ενώ στέκονταν στο νερό. Το stand-up κωπηλασία, όπως το γνωρίζουμε σήμερα, ήταν αυτό που έκαναν οι σέρφερς τις μέρες που είχε λίγο άνεμο και κύματα για να προπονηθείτε και να παραμείνετε σε φόρμα.

Συσκευάστε το stand-up paddleboard και τα αξεσουάρ σε ένα σάκο

stand-up-paddleboard-design-sipaboards-sport-water-εξοπλισμος-λειτουργικο

Υπάρχουν δύο παραλλαγές για stand -up paddleboard, σταθερές και φουσκωτές. Το δεύτερο εξακολουθεί να ονομάζεται «φουσκωτό» (από τα αγγλικά) και χαρακτηρίζεται από τον καινοτόμο σχεδιασμό του. Οι αυτο -φουσκωτές πλακέτες από το SipaBoards μπορούν να συσκευαστούν σε ένα σακίδιο, όπου μπαίνει όλος ο εξοπλισμός – συμπεριλαμβανομένων των κουπιών.

Αυτόνομο φουσκωτό stand-up paddleboard

stand-up-paddleboard-design-sipaboards-self-inflating-μηχανισμός-πρωτοποριακός

Οι πίνακες κουπιών διαφέρουν σε σχήμα και διαστάσεις ανάλογα με την εφαρμογή. Χρησιμοποιούνται αντί για χαλάκια για να κάνουν ασκήσεις γυμναστικής ή για να παίξουν γιόγκα στην επιφάνεια του νερού και φυσικά για κουπί.

Stand -up paddleboard με ειδική τεχνολογία – ‘Air’ και ‘Drive’

stand-up-paddleboard-design-sipaboards-model-air-μηχανισμός-αέρας

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα φουσκωτά μοντέλα stand-up paddleboard, αυτά από το SipaBoards χαρακτηρίζονται από έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό που σχετίζεται ιδιαίτερα με την πρακτική. Ο πίνακας μπορεί να διογκωθεί με εσωτερική αντλία χωρίς πρόσθετη υποστήριξη από εσάς.

Τα stand-up paddleboard από SipBoards εξοικονομούν χώρο και χρόνο για εξοπλισμό

stand-up-paddleboard-design-sipaboards-sport-self-inflating

Τα αυτοφουσκωμένα Sipaboards εξοικονομούν χώρο και προσπάθεια και ως εκ τούτου είναι εύκολο στη μεταφορά. Μόνο η σωστή διασκέδαση απομένει στον παθιασμένο λάτρη των θαλάσσιων σπορ. Δείτε το βίντεο για το πώς λειτουργεί σωστά το μοντέλο Air.

Αυτο -φουσκωτό paddleboard – πώς λειτουργεί!

Ιδιαίτερα πρακτικός και εξοικονόμηση χώρου για σέρφινγκ – SipaBoards

stand-up-paddleboard-design-sipaboards-self-inflatating-technology-sport-praktical

Όλοι οι SipaBoards διατίθενται προαιρετικά με εξωτερική αντλία, η οποία επίσης θα φουσκώσει την πλακέτα σε λίγα λεπτά. Είναι ένα ουσιαστικό πλεονέκτημα για αρχάριους που καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να αποσυσκευάσουν περίπλοκο εξοπλισμό, να τον χειριστούν και να τον επαναφέρουν στη σειρά.

Ο καινοτόμος σχεδιασμός επιτρέπει την ισορροπία του paddleboard

stand-up-paddleboard-design-sipaboards-balance-electric-control

Μια άλλη καινοτόμος τεχνολογία από το SipaBoards είναι η λειτουργία ‘Drive’. Ενσωματώνεται κινητήρας τζετ, ο οποίος σταθεροποιεί την ισορροπία και μειώνει την ταλάντωση. Επιπλέον, η ισχύς της ηλεκτρικής πρόωσης μπορεί να είναι χρήσιμη για αρχάριους, παιδιά και για μεγαλύτερα ταξίδια και να τα υποστηρίξει με κωπηλασία έως και 3 ώρες.

Καινοτόμος σχεδιασμός stand-up paddleboard για αναψυχή

stand-up-paddleboard-design-sipaboards-control-electric-balance

Ο ηλεκτρικός οδηγός μπορεί να ελεγχθεί μέσω σύνδεσης Bluetooth στο κινητό τηλέφωνο. Το μοντέλο “Drive” είναι ήδη προς πώληση και το “Air” είναι ακόμα σε φάση ανάπτυξης που μπορεί να χρηματοδοτηθεί μόνο. Η παραγωγή της πρώτης σειράς θα ξεκινήσει όταν φτάσει η χρησιμοποιημένη ποσότητα στο KickStarter.

Stand-up paddleboard από Sipaboards-αυτο-φουσκωτό και με ενσωματωμένο ηλεκτρικό μοτέρ

stand-up-paddleboard-design-sipaboards-surfing-lake-water-sports

Η ομάδα των εφευρετών και δημιουργών του SipaBoards έχει θέσει ως στόχο τους ότι το stand-up paddling είναι ένα διασκεδαστικό και προσβάσιμο θαλάσσιο σπορ, γι ‘αυτό και ο εξοπλισμός θα πρέπει επίσης να είναι ελαφρύς και προσιτός. Μπορείτε να υποστηρίξετε την ιδέα στο Kickstarter.

Paddleboard με ενσωματωμένη πρόσθετη ώθηση

stand-up-paddleboard-design-sipaboards-surfing-sports-water-prot

Μια πρωτοποριακή ιδέα stand-up paddleboard

stand-up-paddleboard-design-sipaboards

* Μάθετε περισσότερα για τους πίνακες paddleboard από το SipaBoards εδώ και υποστηρίξτε το έργο στο KickStarter