Χτενίσματα, κόσμος ανδρών

French Crop Hairstyle for Men – Ένα διαχρονικό κούρεμα που επανέρχεται στην τάση

γαλλική καλλιέργεια ξεθωριάζει χτένισμα με μακριά μαλλιά στο πάνω μέρος και κοντή πλάτη

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό με άλλα ευέλικτα χτενίσματα για άνδρες, το French Crop μπορεί να είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αυτό είναι εύκολο στο στυλ και είναι ένα από τα σύντομα κουρέματα χαμηλής συντήρησης που είναι δημοφιλή εδώ και πολλές δεκαετίες. Στα μοντέρνα χτενίσματα για άνδρες με γαλλική καλλιέργεια, τα μαλλιά είναι μακρύτερα στην κορυφή παρά στα πλάγια και στον αυχένα, με τα μαλλιά στην κορυφή είτε να κρέμονται κάτω από το μέτωπο είτε να χτενίζονται ίσια στη μία πλευρά. Έτσι, είναι ένα κλασικό, εύκολο στη συντήρηση και ευέλικτο κούρεμα που είναι κατάλληλο για άνδρες κάθε ηλικίας και πεποιθήσεων στυλ. Όπως το λευκό μπλουζάκι με στρογγυλό λαιμό και το μαύρο δερμάτινο μπουφάν είναι κλασικά για τους άνδρες, το γαλλικό χτένισμα είναι ένα από τα πιο διαχρονικά, προσαρμόσιμα και ευκολοχτένιστα χτενίσματα που μπορεί να επιλέξει ένας άντρας.

Το κλασικό χτένισμα της γαλλικής καλλιέργειας

κοντό κούρεμα με γαλλική σοδειά και χαλαρό χτένισμα με δέρμα ξεθώριασμα

Μπορείτε να επιτύχετε αυτόν τον τύπο κοντού κούρεματος κόβοντας τα μαλλιά στην πλάτη και τις πλευρές με τον ακόλουθο τρόπο. Θέλουμε οι άκρες να είναι λίγο πιο αιχμηρές, αλλά όχι τόσο ώστε να έρχονται σε έντονη αντίθεση με το μήκος της κορυφής. Όλα είναι θέμα ισορροπίας και αναλογίας. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κόψετε τα μαλλιά σας. Για ένα κάπως στιβαρό και με υφή φινίρισμα, βάλτε τον στυλίστα σας να κόψει τα μαλλιά για να δημιουργήσει ένα αποτέλεσμα πριονιού.

σγουρά μαλλιά σγουρά μαλλιά κυματιστά μαλλιά συνδυάζονται με γαλλική καλλιέργεια για μοντέρνα εμφάνιση και εμφάνιση

Αυτός είναι ένας ιδιαίτερα καλός τρόπος για να μειώσετε τον όγκο όταν τα μαλλιά είναι πυκνά ή αναδεικνύουν μια φυσική μπούκλα. Για πιο καθαρή, καθαρή εμφάνιση, προτιμάται η αμβλεία κοπή. Κάνοντας το πιο σφιχτό σχήμα, ο κουρέας σας μπορεί επίσης να “ισιώσει” τα μαλλιά σας, κάτι που είναι υπέροχο αν έχει την τάση να κολλάει στην περιοχή της κορώνας. Πολλοί άντρες αυτές τις μέρες δεν χρειάζονται τη φασαρία που συνοδεύεται από χτενίσματα υψηλής συντήρησης, όπως το quiff ή το pompadour. Θέλουν απλά ένα κομψό κόψιμο που δεν απαιτεί να περνούν μια ώρα μπροστά στον καθρέφτη του μπάνιου τους. Εδώ παίζει το γαλλικό χτένισμα crop.

απλό κούρεμα γαλλικής καλλιέργειας με μοβ μαλλιά τάση μόδας εφηβικό στιλ γκρι μοβ

Το γαλλικό crop είναι λοιπόν ένα κλασικό στιλ που είναι ένα από τα πιο κοντά ανδρικά κοψίματα. Αυτό χαρακτηρίζεται από κοντά μαλλιά γύρω από το κεφάλι και ένα πόνι που τραβάει τα βλέμματα. Πολλοί συγχέουν αυτό το χτένισμα με το κούρεμα του Καίσαρα. Αν και τα δύο είναι παρόμοια, η κύρια διαφορά είναι ότι το χτένισμα της γαλλικής καλλιέργειας διαθέτει μακριά κτυπήματα, ενώ σε κοπή Καίσαρα αυτό είναι κοντό. Το λεγόμενο γαλλικό κούρεμα είναι ένα πραγματικά μινιμαλιστικό χτένισμα που απαιτεί ελάχιστο στυλ. Επίσης, δεν απαιτούνται συχνά ταξίδια στο κουρείο. Αυτό το κόψιμο είναι επίσης ιδιαίτερα κατάλληλο για άνδρες μεγαλύτερης ηλικίας με γκρίζα μαλλιά, καθώς συμπληρώνει τα μαλλιά.

Τι χρειάζεστε για ένα χτένισμα γαλλικής καλλιέργειας?

αποκομμένο χτένισμα γαλλικής καλλιέργειας με αιχμηρές γραμμές για ξανθά μαλλιά

Αυτό το κόψιμο είναι πιο κοντό και εξαιτίας αυτού, δεν χρειάζεστε πολλά μαλλιά για αυτό. Πιθανότατα θα χρειαστείτε 2 έως 5 ίντσες μαλλιά μπροστά και τα υπόλοιπα θα είναι πιο κοντά παντού. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα αυτού του ανδρικού χτενίσματος είναι η ευελιξία του. Λειτουργεί καλά με τα περισσότερα σχήματα προσώπου και τύπους μαλλιών, με ένα στρογγυλό πρόσωπο ίσως να αποτελεί εξαίρεση. Εάν έχετε σγουρά μαλλιά, το French Crop θα εξακολουθήσει να λειτουργεί, αλλά θα είναι πιο δύσκολο να εργαστείτε και να στυλ.

ξεθωριασμένο χτένισμα με γαλλική καλλιέργεια και λευκασμένα μαλλιά μοντέρνα εμφάνιση για νέους άνδρες

Ρωτήστε για τις πλευρές που πρέπει να κοπούν, ανάλογα με την υφή που θέλετε. Επικοινωνήστε με τον κομμωτή σας για να μάθετε ποια επιλογή είναι καλύτερη για εσάς. Επιπλέον, το μήκος των μαλλιών μπορεί να διαφέρει σε αυτή την περίπτωση. Φροντίστε λοιπόν να φέρετε μια φωτογραφία, ώστε ο κουρέας σας να εκτιμήσει το μήκος των πλευρών και της πλάτης. Για τα μαλλιά από πάνω, έχετε μερικές επιλογές. Αν θέλετε περισσότερο όγκο και υφή, επιλέξτε μαλλιά με σπυρωτό σχήμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια casual εμφάνιση και είναι ιδανικό αν έχετε πυκνά μαλλιά.

Το πάνω μέρος του κεφαλιού έχει μήκος μαλλιών και οι πλευρές του είναι κοντές για μοντέρνα εμφάνιση

Αν θέλετε πιο προσεγμένη και κομψή εμφάνιση, ρωτήστε για το αμβλύ κόψιμο των μαλλιών. Αυτό μπορεί να τα κάνει να φαίνονται επίπεδα και τακτοποιημένα. Εάν τα μαλλιά σας κολλήσουν, έτσι πρέπει να κόψετε τα μαλλιά σας. Μπορείτε επίσης να δείτε αυτό το κλασικό με έναν πολύ μοντέρνο τρόπο. Ένας συνδυασμός με ένα κομμένο χτένισμα που συντομεύεται στα πλάγια και στην πλάτη μπορεί επίσης να κάνει αντίθεση στα μαλλιά και να κάνει τη γαλλική σοδειά να ξεχωρίζει στην κορυφή.

γαλλική σοδειά με υφή και ξεθωριασμένο κόψιμο με τριήμερη γενειάδα κομψά κόκκινα μαλλιά

Δεδομένου ότι είναι μια συντόμευση, αυτό το κούρεμα δεν χρειάζεται πολύ στιλ. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια πομάδα, τζελ, κερί ή παρόμοιο προϊόν. Αυτό σας επιτρέπει να χτενίζετε τα μαλλιά σας μπροστά. Επεξεργαστείτε το προϊόν με στεγνά, βρεγμένα μαλλιά και χτενίστε το όπως θέλετε.

Μακρύτερα χτενίσματα Γαλλικής καλλιέργειας

γαλλική καλλιέργεια για πιο μακριά μαλλιά και ξανθά εισαγωγικά με χρωματικές αποχρώσεις επιτυγχάνουν μια κομψή εμφάνιση

Εάν θέλετε μεγαλύτερη ευελιξία στο κόψιμό σας, μπορείτε να αφήσετε τα μαλλιά από πάνω για λίγο ακόμα. Με αυτό το επιπλέον μήκος, μπορείτε να δημιουργήσετε μια σειρά από σύντομα στυλ που μπορούν να προσαρμοστούν σε διαφορετικές περιπτώσεις. Τα καλοσχηματισμένα κουφάκια και τα πλαϊνά στηρίγματα είναι ιδανικά για δουλειά, για παράδειγμα, ενώ τα ακατάστατα υφή επιτρέπουν το σωστό στυλ για τα Σαββατοκύριακα. Επίσης, θυμηθείτε να διατηρήσετε την ισορροπία μεταξύ της πλάτης, των πλευρών και της κορυφής.

casual στυλ με πτυχωτό κούρεμα στα μαλλιά και χτένισμα πόνι

Όσοι αναζητούν μια πιο μοντέρνα εκδοχή του χτένισμα της γαλλικής καλλιέργειας θα πρέπει να επιλέξουν αυξημένο άγχος στο τριχωτό της κεφαλής μέσω της πλάτης και των πλευρών, με αποτέλεσμα μια δραματική, ασύνδετη αίσθηση. Όσο υψηλότερη είναι η εργασία της κουρευτικής μηχανής και όσο πιο σύντομος είναι ο βαθμός που χρησιμοποιείται, τόσο πιο αισθητό θα είναι το κούρεμά σας.

Κούρεμα εμπνευσμένο από διασημότητες

george-clooney-as-a-doctor-in-the-medical-series-he-with-French-crop-hairstyle

Σε αντίθεση με τις κομμένες κοπές και τα πομπαντούρ, αυτός ο τύπος χτενίσματος μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιοδήποτε σχήμα προσώπου και να προσαρμοστεί αισθητικά σε σχεδόν κάθε προσωπικό στυλ. Δεν είναι λοιπόν περίεργο που πολλές προσωπικότητες το επιλέγουν συχνά. Το μακροχρόνιο εικονίδιο του Χόλιγουντ George Clooney είχε κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Dr. Ο Νταγκ Ρος, για παράδειγμα, ένα από τα πιο διάσημα γαλλικά χτενίσματα στο αμερικανικό ιατρικό δράμα ER. Καθ ‘όλη τη διάρκεια της παράστασής του, ο Clooney κράτησε μια κλασική, κωνική περικοπή που ήταν είτε με στυλ προς τα εμπρός είτε ελαφρώς στο πλάι.

φορέστε Damon o'leary κοντό κούρεμα με γαλλική καλλιέργεια για σγουρά μαλλιά με στυλ

Η βρετανική τηλεοπτική προσωπικότητα Dermot O’Leary είχε ένα τέτοιο χτένισμα από τότε που άλλαξε το τραγανό κόψιμο. Επειδή ο O’Leary έχει φυσικά κυματιστά μαλλιά, είναι περιορισμένος στην ποικιλία των στυλ που θα μπορούσε να δοκιμάσει χωρίς συντήρηση.

Η Cillian Murphy στην πρεμιέρα της ταινίας με χτένισμα γαλλικής καλλιέργειας και κομψό κοστούμι στο κόκκινο χαλί

Έτσι, αν πάτε για μια γαλλική σοδειά, μπορεί να είναι λίγο περισσότερο στην άκρη και να διατηρήσετε τα πάντα τακτοποιημένα και τακτοποιημένα. Για να ενισχύσετε το σχήμα, κρατήστε το μπροστινό μέρος κοντά στη γραμμή των μαλλιών. Αυτό λειτουργεί ιδιαίτερα καλά εάν έχετε κυματιστά μαλλιά ή κλειδαριές μαλλιών.