Εξοχικό σπίτι & σχεδιασμός ξενοδοχείου

Ονειρεμένη εξοχική κατοικία με ισπανική ατμόσφαιρα – κομψή επίπλωση ενός finca

Ονειρεμένη εξοχική κατοικία -finca-Μεσογειακή-Μαγιόρκα-εξωτικά-φυτά-βίλα

Είναι πιθανότατα το όνειρο πολλών Γερμανών να έχουν τη δική τους finca στη Μαγιόρκα. Τις περισσότερες φορές, αυτή η επιθυμία προκύπτει από τις πρώτες κιόλας διακοπές στο αγαπημένο νησί των Βαλεαρίδων της Γερμανίας. Επειδή οι οικογένειες συνήθως κλείνουν συνήθως ένα finca για να περάσουν τις διακοπές τους εκεί, και μετά είναι πάνω τους. Η εξοχική κατοικία των ονείρων σας θα γίνει γρήγορα πραγματικότητα και έχετε ήδη υπογράψει τη σύμβαση αγοράς. Τώρα είναι απλώς ένα ζήτημα να χτυπήσουμε το καλό κομμάτι. Μόλις ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες ανακαίνισης και ανακαίνισης, μπορείτε να προχωρήσετε στην εγκατάσταση. Αλλά ποια εγκατάσταση είναι η σωστή ή ποια ταιριάζει καλύτερα; Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές και ιδέες εσωτερικής διακόσμησης για το σπίτι των ονείρων σας με ισπανική αίσθηση.

Σχεδιάστε την εξοχική κατοικία των ονείρων σας – όλα ξεκινούν με το πάτωμα

Ονειρεμένη εξοχική κατοικία -finca-φυσική πέτρα-μεσογειακή-θάλασσα-παραλία-βίλα

Δεν είναι για τίποτα ότι τα εδάφη είναι κυρίως πέτρινα, ειδικά στις νότιες περιοχές. Η φυσική πέτρα είναι δροσερή το καλοκαίρι και καθαρίζεται πολύ εύκολα. Τα ξύλινα πατώματα είναι επίσης όμορφα, αλλά σε σύγκριση απαιτούν εντατική φροντίδα. Τους χειμερινούς μήνες μπορεί να κάνει πολύ κρύο στη Μαγιόρκα και ένα δάπεδο από ρουστίκ ξύλινες σανίδες είναι πολύ πιο ζεστό κάτω από τα πόδια σας από ένα δροσερό πέτρινο πάτωμα. Αλλά αν τοποθετήσετε χαλιά από καθαρό νέο μαλλί στο δάπεδο από φυσική πέτρα, για παράδειγμα, τα οποία έχουν επίσης πολύ ψηλό σωρό, τότε αυτά θα σας ζεστάνουν υπέροχα.

Ονειρεμένη εξοχική κατοικία με ισπανική ατμόσφαιρα – παραδοσιακή ή μοντέρνα επίπλωση?

Ονειρεμένη εξοχική κατοικία-δάπεδα finca-παραδοσιακά-τερακότα-πλακάκια

Και έχετε ένα πλεονέκτημα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χρωματικές πινελιές για να κάνετε κάθε δωμάτιο να λάμπει και επίσης να υπογραμμίσετε την αντίστοιχη επίπλωση. Στην κουζίνα, αν θέλετε να προχωρήσετε στο σωστό στυλ, μπορείτε επίσης να δουλέψετε τα κλασικά πέτρινα πλακάκια της Μαγιόρκα στο πάτωμα και στον τοίχο. Είναι χειροποίητα, εξαιρετικά στιβαρά και προσφέρουν σε αυτό το δωμάτιο κάτι σίγουρο με τα πολύχρωμα μοτίβα τους. Πλαστικά δάπεδα και συν. Είναι απόλυτη απαγόρευση σε finca και θεωρούνται στυλ διακοπής.

Χαρακτηριστικό μεσογειακό στυλ – εργασία σε ξύλινες οροφές και τοίχους

Ονειρεμένη εξοχική κατοικία -finca-υπνοδωμάτιο-βεράντα-ξύλο-δοκός-οροφή

Εκτός από τους τοίχους από φυσική πέτρα, το ξύλο βελανιδιάς μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολύ καλά για να διακόψει οπτικά τους τοίχους με μεμονωμένα στοιχεία. Δοκοί από μασίφ ξύλο βελανιδιάς ή πεύκου χρησιμοποιούνται επίσης κυρίως σε οροφές. Αυτά δεν πρέπει ούτε να βάφονται ούτε να επεξεργάζονται με λάδια. Είναι καλύτερο να το αφήσετε ακριβώς όπως το δημιούργησε η φύση, το οποίο υπογραμμίζει επίσης τη φυσική ατμόσφαιρα και την ιδιαίτερη αίσθηση του finca. Τι δεν πρέπει να υποτιμάται: Τα αντίστοιχα δωμάτια ενός finca τελικά αποφασίζουν για τις δυνατότητες και την ευελιξία του εξοπλισμού.

Εξοχική κατοικία με όνειρα και κήπο σε μεσογειακό στιλ – ένα finca 

Ονειρεμένη εξοχική κατοικία -finca-φύση-μεσογειακή-διακοπές-βίλα

Δεν είναι κάθε finca η εξοχική κατοικία των ονείρων αμέσως, οπότε θα πρέπει να αφιερώνετε πολύ χρόνο στον εαυτό σας όταν αγοράζετε, να κάνετε συγκρίσεις και να λαμβάνετε καλές συμβουλές, ώστε να καταλήξετε και εσείς στο τέλος το απόλυτο όνειρο finca βρίσκει και μπορεί επιτέλους να έχει πρόσβαση σε αυτό με καθαρή συνείδηση ​​και ικανοποίηση. Και εδώ ισχύει η γνωστή παροιμία: Αυτό που διαρκεί πολύ γίνεται πολύ καλό.

Δημιουργήστε την εξοχική κατοικία των ονείρων σας με άνετα και φιλόξενα έπιπλα

dream-holiday-home-finca-έπιπλα-set-up-villa-modern-nature

Κάθε έπιπλο πρέπει να φαίνεται και να είναι απολύτως άνετο. Στο σαλόνι μπορεί να θέλετε να βάλετε δύο διθέσια το ένα απέναντι από το άλλο, τα οποία είναι διακοσμημένα με πολύχρωμα μοτίβα και όχι ένα τοπίο καναπέ σε γκρι γκρι απόχρωση. Αυτό δίνει επίσης ισπανική αίσθηση και εκπέμπει ζεστασιά. Δημιουργήστε χώρο στην κουζίνα για ένα μεγάλο τραπέζι πεύκου και έξι ή νέες καρέκλες. Τοποθετήστε ένα μεγάλο μπολ με πολύχρωμα φρούτα στο τραπέζι και έχετε ένα μάτι που τραβάει χωρίς μεγάλη προσπάθεια, το οποίο μπορεί να βρεθεί ακόμη και στο μοτίβο των καναπέδων. Κρεμάστε όσο το δυνατόν λιγότερες εικόνες στους τοίχους. Όσοι αγαπούν τη νεωτερικότητα μπορούν φυσικά να βάλουν τους πίνακές τους στον τοίχο, αλλά ίσως πρέπει να περιοριστούν σε ένα δωμάτιο.

Διακοσμήστε την εξοχική κατοικία των ονείρων σας με μοντέρνο τρόπο – μην χάσετε την τυπική ισπανική αίσθηση

dream-holiday-home-finca-modern-μπάνιο-ξύλο-φυσική πέτρα

Τα μοντέρνα έπιπλα σε μια εξοχική εξοχική εξοχική κατοικία δεν πρέπει απαραίτητα να διακόψουν τη χαρακτηριστική της αίσθηση, μπορούν να ενσωματωθούν υπέροχα σε μια μοντέρνα ατμόσφαιρα της Μεσογείου. Είναι σημαντικό να εισάγετε μόνο μοντέρνες προφορές και να μην εκσυγχρονίσετε ολόκληρο το finca, ώστε να μην μείνει τίποτα από την ισπανική αίσθηση. Επειδή το ιδιαίτερο πράγμα που ορίζει ένα finca και δημιουργεί μια ζεστή, τυπικά ισπανική ατμόσφαιρα είναι οι τοίχοι από φυσική πέτρα σε συνδυασμό με ξύλινα στοιχεία.