Εξοχικό σπίτι & σχεδιασμός ξενοδοχείου

Δασικό σπίτι από ξύλο – άνεση, χαλάρωση και νέες εμπειρίες στη μέση της φύσης

δασικό σπίτι από ξύλο φύσης ροδάκια παράθυρο σκοτεινή πρόσοψη

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ δημιούργησαν μια εταιρεία που σχεδιάζει, κατασκευάζει και νοικιάζει μικροσπίτια στο δάσος για τους κατοίκους των πόλεων που θέλουν να ξεφύγουν από το άγχος της καθημερινότητας. Η εταιρεία φέρει το όνομα Getaway και λειτουργεί επί του παρόντος έξι κινητά ξύλινα σπίτια που προσφέρουν χώρο διαβίωσης 15-20 τετραγωνικών ποδιών και βρίσκονται κοντά στο DC, τη Βοστώνη και τη Νέα Υόρκη. Στη σημερινή ανάρτηση θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε ένα τέτοιο δασικό σπίτι από ξύλο και θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το μικρό κατάλυμα.

εσωτερικό δασικό σπίτι από ξύλινη επένδυση μαξιλαριών καθισμάτων κρεμαστή καρέκλα

Ένα τέτοιο ρουστίκ δάσος από ξύλο μπορεί να χτιστεί μέσα σε τέσσερις εβδομάδες. Με την πρώτη ματιά, παρατηρείτε αμέσως την επένδυση, η οποία είναι κατασκευασμένη εξ ολοκλήρου από ξύλο. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τα μικρά καταλύματα είναι κόντρα πλακέ σημύδας και πεύκου. Κάθε μεμονωμένη κατοικία διαθέτει ηλεκτρικά συστήματα θέρμανσης και προπάνιο και είναι εξοπλισμένη με νεροχύτη, ηλεκτρική κουζίνα, κουτί ψύξης, τουαλέτα και ντους. Ενώ όλες οι μίνι εξοχικές κατοικίες είναι χτισμένες μακρόστενα, έχουν μεταβλητό ύψος και κάτοψη.

μικρό δασικό σπίτι από ξύλινο σαλόνι κουζινάκι καναπέ -σκυλί

Το μοναδικό ξύλινο δασικό σπίτι κοντά στη Βοστώνη, για παράδειγμα, είναι μια απλή ξύλινη κατασκευή με δίρριχτη στέγη. Το κατάλυμα είναι επενδυμένο με σκούρο ξύλο και είναι σε απόλυτη αρμονία με τη γύρω φύση. Το εσωτερικό πλημμυρίζει με φως και ωραίο και άνετο χάρη στα πολλά παράθυρα διαφορετικού μεγέθους. Τα μίνι καταλύματα είναι σχεδιασμένα και επιπλωμένα για να προσφέρουν στους επισκέπτες ό, τι είναι απαραίτητο για αυτούς. Μεγάλα κρεβάτια, άνετοι χώροι καθιστικού, τραπέζια φαγητού, ράφια με βιβλιογραφία και επιτραπέζια παιχνίδια, καθώς και παράθυρα που λιώνουν τα όρια μεταξύ εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, δίνουν την ευκαιρία στους επισκέπτες να δημιουργήσουν τη δική τους αίσθηση ζωής.

εσωτερική άποψη ξύλινου δασικού εξοχικού σπιτιού απόδραση

Οι καμπίνες απέχουν αρκετά μεταξύ τους ώστε η ιδιωτικότητα να είναι εγγυημένη χωρίς να αισθάνεστε εντελώς απομονωμένοι. Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να απενεργοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα για ένα χρονικό διάστημα και αντίθετα να απολαύσουν τα αστέρια και την τρεμούλα φωτιά. Μπορείτε να ανάψετε φωτιά έξω για να ζεσταθείτε σε μια δροσερή νύχτα. Or τι πιστεύετε ότι ετοιμάζετε το πρωινό σας έξω από τη φωτιά. Ένα τραπέζι πικνίκ σας δίνει την ευκαιρία να νιώσετε σαν στο σπίτι σας έξω από το μικρό κατάλυμα.

ξύλινη σκάλα κάλυμμα τραπέζι καρέκλες σκάλες κουζινικά σκεύη δασικό σπίτι από ξύλο

Με μια μικρή επιβάρυνση, μπορείτε επίσης να πάρετε το κατοικίδιο ζώο σας μαζί σας. Ένα ξύλινο δάσος μπορεί να νοικιαστεί με μόλις $ 99 τη νύχτα.

ξύλινη δασική φυγή εσωτερική κρεβατοκάμαρα βάθρο ξύλινη επένδυση

σχεδιασμός τοίχου μικροσκοπικό δασικό σπίτι από ξύλινο χώρο μαγειρέματος μπάνιου

φύση ξύλινο δάσος σπίτι σε τροχούς απόδραση πρόσοψη

δασικό σπίτι από ξύλο τη νύχτα παράθυρο απόδρασης μπροστινά κρεβάτια

φύση μίνι δασικές κατοικίες σκούρο ξύλο πρόσοψη ξενοδοχείο

δέντρα δάσος μικρό δάσος σπιτιού παράθυρο μπροστινή άποψη

* Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Getaway εδώ