Επιπλα

3 μοντέρνα και συμπαγή σχέδια γραφείου για μικρά δωμάτια

Επιτραπέζιοι μικροί χώροι

Έχουμε 3 μοντέρνα και συμπαγή για εσάς Σχέδια γραφείων βρήκε την τέλεια εναλλακτική λύση εξοικονόμησης χώρου για μικρά δωμάτια. Είναι κομψά, πρακτικά και καινοτόμα.

Σχέδια γραφείων – μινιμαλιστικό τραπέζι τοίχου

Ιδέα σχεδιασμού τραπεζιού τοίχου-συμπαγές γραφείο

μινιμαλιστικά σχέδια γραφείου

μοντέρνο μικρό γραφείο γραφείου

Χρώματα από το γραφείο

Μικρό ρυθμιζόμενο ύψος γραφείου

Αυτό το πρακτικό και συμπαγές τραπέζι τοίχου από Κληματαριά προσφέρει μέγιστη άνεση σε περιορισμένο χώρο – υπάρχει αρκετός χώρος για τον υπολογιστή, τις επαγγελματικές κάρτες ή το ημερολόγιο. Μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά ύψη. Προσφέρεται σε διαφορετικά χρώματα, έτσι ώστε ο καθένας να μπορεί να βρει κάτι κατάλληλο για τον εαυτό του. Χάρη στην απλή κατασκευή, μπορεί να οριοθετήσει μια ζεστή γωνιά στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο, η οποία προορίζεται για εργασία. Εναλλακτική λύση εξοικονόμησης χώρου – και συμπαγής Σχέδια γραφείων, ειδικά για στούντιο και μικρά δωμάτια εφήβων όπου ο χώρος είναι περιορισμένος.

Βελγικά σχέδια γραφείων

Σχεδιασμός γραφείου υπερδοσολογίας

Καινοτόμος σχεδιασμός γραφείου

Ράφια γραφείου συρτάρια έπιπλα γραφείου

Το επόμενο Σχέδια γραφείων  για μικρά δωμάτια προέρχονται από το Βέλγο σχεδιαστή Studio Bulo. Η εταιρεία είναι γνωστή για τα καινοτόμα έργα της και προσφέρει διαφορετικά σχέδια εξοικονόμησης χώρου που είναι κατάλληλα τόσο για μικρά δωμάτια όσο και για περιορισμένους χώρους γραφείων. Αυτό το γραφείο ονομάζεται Overdose και εντυπωσιάζει με μια εξαιρετική κατασκευή – πολλά συρτάρια σε διαφορετικά μεγέθη προσφέρουν αρκετό χώρο αποθήκευσης για φακέλους, βιβλία, καταλόγους, έργα και οτιδήποτε θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινή ζωή του γραφείου. Επιπλέον, ο σχεδιασμός φαίνεται πολύ ενδιαφέρων και προσελκύει την προσοχή.

Μοντέρνα σχέδια γραφείου για παιδικά δωμάτια

Schreibitsch Ligne Roset

Γραφείο εξοικονόμησης χώρου στο νηπιαγωγείο

Σχεδιασμός παιδικού σταθμού γραφείου

Μοντέρνο γραφείο με οθόνη απορρήτου

μοντέρνος σχεδιασμός παιδικού σταθμού γραφείου

Ligne Roset έχουν αναπτύξει έναν σχεδιασμό γραφείου που δεν ήταν μόνο μοντέρνος, αλλά επίσης δημιουργήθηκε με μεγάλη κατανόηση για τα παιδιά. Το γραφείο είναι ιδανικό για παιδικά δωμάτια που έχουν πολλά παιδιά να μοιραστούν και προσφέρει έναν ιδιωτικό χώρο για κάθε παιδί. Η οθόνη απορρήτου που εγκαταστάθηκε καλύπτει μόνο το ήμισυ του γραφείου – έτσι ώστε ο ήλιος να φωτίζει την επιφάνεια γραφής.

Ο σχεδιασμός επίπλων έχει αναπτυχθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια. Στις μέρες μας αρκεί να βάλετε ένα έπιπλο με μια ενδιαφέρουσα κατασκευή στο δωμάτιο. Η συμβουλή μας – κάντε χωρίς επιπλέον διακόσμηση. Ένα μικρό δέντρο μπονσάι στο γραφείο ή δημιουργικά αυτοκόλλητα τοίχου στο παιδικό δωμάτιο εξοικονομούν χώρο και αποτελούν την τέλεια προσθήκη σε αυτά τα καινοτόμα έπιπλα.

μινιμαλιστικό τραπέζι για υπολογιστές

μοντέρνος τοίχος γραφείου