Επιπλα

Έπιπλα από μασίφ ξύλο και δέρμα – 5 εκλεκτά έπιπλα σε στυλ Lamborghini

έπιπλα από μασίφ ξύλο riva 1920 βιβλιοθήκη lamborghini ασύμμετρη εξωτερικά

Στο σημερινό άρθρο θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε μια υψηλής ποιότητας και μοναδική συλλογή επίπλων που δημιουργήθηκε σε συνεργασία μεταξύ της Riva 1920 και της Lamborghini. Η κομψή συλλογή του Karim Rashid, η οποία έχει γίνει δημοφιλής με το όνομα Authentic Living, περιλαμβάνει πέντε μοναδικά έπιπλα από φυσικά υλικά υψηλής ποιότητας, όπως μαλακό δέρμα και συμπαγές καρύδι. Στην παρακάτω συλλογή μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα μοναδικά έπιπλα από μασίφ ξύλο και δέρμα, να το θαυμάσετε και γιατί όχι να βρείτε κάτι κατάλληλο για τον εαυτό σας.

κομψό σπορ αυτοκίνητο σχεδιασμού lamborghini

Ο διεθνώς γνωστός σχεδιαστής Karim Rashid ήταν το άτομο που υπέγραψε τη συλλογή επίπλων Authentic Living και ένωσε τον κόσμο της Lamborghini με το Riva 1920. Τα θεμέλια αυτής της επιτυχημένης συνεργασίας είναι το πάθος, η προσοχή στη λεπτομέρεια και οι χειρονακτικές δεξιότητες σε συνδυασμό με τις σύγχρονες τεχνολογίες και τη δημιουργικότητα. Τα χαρακτηριστικά και διαχρονικά έπιπλα από μασίφ ξύλο και δέρμα συνδυάζουν παράδοση, καινοτομία και δημιουργικότητα. Η αποκλειστική συλλογή επίπλων σε στυλ Lamborghini είναι σαφώς το αποτέλεσμα της συνάντησης δύο μεγάλων ιταλικών εμπορικών σημάτων, όπου το πάθος και η αριστεία είναι πολύ σημαντικά.

κλιπ γραφείου δέρμα από μασίφ ξύλο

Τα supercars της Lamborghini έχουν γίνει εικονίδια και ξεπερνούν κατά πολύ τις τυπικές λειτουργίες ενός αυτοκινήτου. Αυτή η ποιότητα μεταφέρθηκε και σε άλλους τομείς, όπως φαίνεται από τη συλλογή Authentic Living. Το Riva 1920 αναγνωρίζει τον εαυτό του στη φιλοσοφία της Lamborghini. Αν και έχει τις ρίζες της στην παράδοση, η εταιρεία βασίζεται στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομίες. Το Riva 1920 χαρακτηρίζεται από τη χρήση ξύλου υψηλής ποιότητας και φυσικής βάσης λαδιού-κεριού.

κλιπ καρέκλες σχεδιασμού γυάλινο μπροστινό μέρος

Το γραφείο “Klip” από την κομψή συλλογή σχεδίασης αποτελείται από μασίφ ξύλινο πάνελ και μπροστινά με επένδυση από δέρμα. Αυτό το έπιπλο από μασίφ ξύλο και δέρμα χαρακτηρίζεται από την απλότητα και την ελαφρότητα των γραμμών. Η βιβλιοθήκη από μασίφ ξύλο εντυπωσιάζει με τις ασύμμετρες εξωτερικές πλευρές της από καμπύλο ξύλο με πολλά πρόσωπα, οι οποίες είναι καλυμμένες με δέρμα απόκρυψης. Τα 6 ράφια είναι επίσης κατασκευασμένα από συμπαγές καρύδι. Αυτό το ράφι με το εντυπωσιακό όνομα “Finesse” επεξεργάστηκε τελικά με κερί με εκχυλίσματα πεύκου. Η επικαλυμμένη καρέκλα “Klutch” είναι επίσης καλυμμένη με δέρμα και έχει διακοσμητικές, ορατές ραφές.

έπιπλα από μασίφ ξύλο δερμάτινο σχέδιο lamborghini

Ο καναπές, που ονομάζεται “Dynamic”, είναι κατασκευασμένος από ξύλο και ένα πρακτικό ράφι που περιβάλλει ολόκληρο το έπιπλο. Ο “δυναμικός” καναπές είναι εξοπλισμένος με συνεχή μαξιλάρια καθίσματος και πλάτης και επίσης διακοσμημένος με ορατές ραφές. Το τραπέζι “Speed” ήταν κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μασίφ ξύλο. Το μοναδικό έπιπλο γοητεύει με το ασύμμετρο πόδι του τραπεζιού και την πλάκα βάσης καθώς και με την κορυφή του τραπεζιού με στρογγυλεμένες άκρες. Τα καμπυλωτά έπιπλα από μασίφ ξύλο και δέρμα του Karim Rashid με τον ευγενή σχεδιασμό είναι κομψά, μοντέρνα και παρόντα χάρη στη συμβολή εταιρειών όπως η Riva 1920 και η Lamborghini.

έπιπλα σχεδιαστών καρυδιάς δερμάτινα μοντέρνα

βιβλιοθήκη φινέτσα σχεδιασμό κομμάτι επίπλων δέρμα μασίφ ξύλο

καρέκλα klutch γκρι ραφή ευγενής

δυναμική αρχειοθέτηση karim rashid lamborghini

καναπές δυναμικό ράφι από μασίφ ξύλο

τραπέζι ταχύτητας στρογγυλεμένο από έπιπλα από μασίφ ξύλο

τραπέζι από καρέκλες από μασίφ ξύλο

* περισσότερες πληροφορίες και έργα από Καρίμ Ρασίντ, Ρίβα 1920 και Lamborghini