Επιπλα

Μοντέρνα έπιπλα σχεδιαστών – 7 όμορφες ιδέες εσωτερικού σχεδιασμού για το σπίτι

Μοντέρνα έπιπλα σε σχήμα κελύφους-πολυθρόνες-μαξιλάρια-άνετα-marco-sousa-santos

Τα υλικά υψηλής ποιότητας και ο όμορφος σχεδιασμός έχουν μεγάλη σημασία για ένα μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό του διαμερίσματος. Σε αυτό το άρθρο παρουσιάζουμε μερικά μοντέρνα έπιπλα σχεδιαστών που θα δώσει στο διαμέρισμά σας μια ιδιαίτερη αίσθηση. Συλλέξαμε ωραίες ιδέες για έπιπλα που είναι κατάλληλα ως έμπνευση για την επόμενη αγορά σας στο κατάστημα επίπλων.

Μοντέρνα έπιπλα σχεδιαστών – άνετη ξαπλώστρα με μαξιλάρια

Μοντέρνα σχεδιαστική έπιπλα πολυθρόνα-σχήμα κελύφους-ξύλο-μαξιλάρι-βαμβάκι-μπράνκα-λισμποά

Αρχικά, παρουσιάζουμε την καρέκλα Shell από την Branca-Lisboa. Είναι στην πραγματικότητα μια ξαπλώστρα με μπράτσα που έχει σχήμα κελύφους. Οι κατασκευαστές έχουν χρησιμοποιήσει κόντρα πλακέ σημύδας για το ξύλινο πλαίσιο και για τα μαξιλάρια μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε βαμβάκι και δέρμα.

Μοντέρνα έπιπλα σχεδιαστών – συνδυάζουν άνεση και κομψό σχεδιασμό σε μία πολυθρόνα

Πολυθρόνα μοντέρνων σχεδιαστών επίπλων-τρίποδο-δάσος-θέα-ηρεμία-χαλάρωση

Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό της πολυθρόνας, μπορεί να τοποθετηθεί μπροστά από την τηλεόραση ή σε μπαλκόνι με υπέροχη θέα για να χαλαρώσετε. Το σχήμα του ξύλινου πλαισίου σχεδιάστηκε από τον σχεδιαστή Marco Sousa Santos έτσι ώστε να μοιάζει με δοχείο για μαξιλάρια. Εάν θέλετε μια διαφορετική επικάλυψη για την πολυθρόνα, μπορείτε να βάλετε διαφορετική επένδυση σε αυτήν.

Μοντέρνα έπιπλα σχεδιαστών – μια ωραία προσθήκη στο εσωτερικό

Μοντέρνα έπιπλα κρεμαστά καρέκλα-δέρμα προβάτου-σαλόνι-θέα-βουνά-χιόνι

Κουνιστές καρέκλες και ξαπλώστρες είναι ο χώρος εργασίας του Studio Stirling. Τα προϊόντα του είναι χειροποίητα από ανθεκτικό ατσάλι, από όπου προέρχονται η αντοχή και η αντοχή τους. Η δεξιοτεχνία δημιουργεί μοντέρνα έπιπλα σχεδιαστών για χαλάρωση που είναι ατομικά και καλόγουστα.

Οι κρεμαστές καρέκλες από το Studio Stirling είναι κατάλληλες για εσωτερική και εξωτερική χρήση

Μοντέρνα έπιπλα σχεδιαστών με ρόδα-κρεμαστή καρέκλα-ταπετσαρία-μοντέρνο-σπίτι-πισίνα

Οι σχεδιαστές David και Joanina Pastoll δημιούργησαν μια σειρά μοντέλων με διαφορετικά σχήματα. Όλα είναι κατάλληλα για εσωτερική και εξωτερική χρήση και φαίνονται υπέροχα στον κήπο, στη βεράντα ή ακόμα και στο σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο. Μπορείτε να δείτε τον σχεδιασμό των τροχών σε αυτό το μοντέρνο σπίτι. Η κρεμαστή καρέκλα μοιάζει με μεγάλη ρόδα και είναι ένα πραγματικό κομμάτι τέχνης που ταιριάζει με το στυλ του σπιτιού.

Χρησιμοποιήστε κρεμαστές καρέκλες ως ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα

μοντέρνος-σχεδιαστής-έπιπλα-κρεμαστά-ξαπλώστρες-λευκά-πισίνα-περιοχή-πέργκολα-στούντιο-ανακάτεμα

Οι κρεμαστές ξαπλώστρες είναι ένα έπιπλο σχεδιαστών που είναι ιδανικό για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού δίπλα στην πισίνα. Εάν υπάρχει πέργκολα στο χώρο της πισίνας, μπορείτε να τις στερεώσετε τις κρεμαστές ξαπλώστρες. Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε ακόμη και σκιά σε συγκεκριμένες ώρες.

Κρεμαστά ξαπλώστρες για τον κήπο – μοντέρνα έπιπλα σχεδιαστών που εξασφαλίζουν άνεση

μοντέρνος-σχεδιαστής-έπιπλα-κουνιστές-κρεμαστές-καρέκλες-δέρμα προβάτου-κήπος-σπίτι

Με μια κρεμαστή ξαπλώστρα στον κήπο, μπορείτε να ξεχάσετε το άγχος. Κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείτε να διαβάσετε βιβλία σε εξωτερικούς χώρους ή απλώς να απολαύσετε καθαρό αέρα. Το βράδυ, ο αδύναμος φωτισμός δημιουργεί μια ρομαντική ατμόσφαιρα που μιλά για ευχάριστο χρόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο.

Κρεμαστές πολυθρόνες με μαξιλάρια – διαφορετικά μοντέλα

μοντέρνος-σχεδιαστής-έπιπλα-κρεμαστή-καρέκλα-φύλλο-τροχός-δέρμα προβάτου-παστέλ-στούντιο-ανακάτεμα

Ο κατασκευαστής έχει σκεφτεί την έκδοση για όλα τα μοντέλα της κρεμαστής καρέκλας. Το δέρμα προβάτου είναι μια καλή απόφαση, ειδικά για τους κρύους μήνες, καθώς είναι υψηλής ποιότητας και αναπτύσσει αρκετή ζεστασιά. Άλλες παραλλαγές είναι μαξιλάρια ή ταπετσαρίες, που μπορούν να κατασκευαστούν από ύφασμα ανθεκτικό στον ήλιο και στο νερό.

Βοηθητικό τραπέζι σχεδιαστών με δύο παραλλαγές για το ύψος

μοντέρνος-σχεδιαστής-έπιπλα-τραπεζάκι-καφέ-ατσάλι-μάρμαρο-διαφορετικά-ύψη-σαλόνι

Τα έπιπλα Ιταλών σχεδιαστών χαρακτηρίζονται από ένα κομψό σχέδιο που συνδυάζει το κλασικό, μοντέρνο και υπερβολικό στιλ. Στη συνέχεια θέλουμε να παρουσιάσουμε τα τραπεζάκια Rock Coco της Erba Italia. Διατίθενται σε δύο εκδόσεις – με ύψος 19,5 ή 27,5 εκατοστά. Πολύ συχνά τα δύο αγοράζονται και τοποθετούνται μαζί στο σαλόνι.

Βοηθητικό τραπέζι από μάρμαρο και πόδια από ατσάλι

μοντέρνος-σχεδιαστής-έπιπλα-ιταλικά-χαμηλό-πλάι-τραπέζι-μάρμαρο-giorgio-soressi

Ο σχεδιαστής Giorgio Soressi επέλεξε ατσάλι για τα πόδια του τραπεζιού και μαρμάρινο περίγραμμα για την επιφάνεια του τραπεζιού. Το λευκό μαρμάρινο τραπεζάκι λειτουργεί καλύτερα σε φωτεινούς ή σκοτεινούς εσωτερικούς χώρους, όπου μπορεί να χρησιμεύσει ως έμφαση ή ως συμπλήρωμα.

Μοντέρνα έπιπλα σχεδιαστών για έπιπλα σπιτιού

μοντέρνος-σχεδιαστής-έπιπλα-τραπεζάκι-μάρμαρο-σαλόνι-erba-italia

Το ορθογώνιο τραπεζάκι Rock Coco είναι ιδανικό για μοντέρνα επίπλωση σπιτιού και μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα για το μάρμαρο.

Καρέκλα σχεδιαστών από αλουμίνιο και ξύλο

μοντέρνος-σχεδιαστής-έπιπλα-λωτός-καρέκλα-αλουμίνιο-ξύλο-δέρμα-κάθισμα-enne

Η καρέκλα Lotus είναι ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο από το 2016 από τον κατασκευαστή ENNE. Το στούντιο σχεδιαστών Arketipo δημιούργησε ένα σχέδιο με πλαίσιο κατασκευασμένο από αλουμίνιο, ενώ το κάθισμα και η πλάτη είναι κατασκευασμένα από ξύλο. Για μεγαλύτερη άνεση, η καρέκλα σχεδιαστών καλύπτεται με ένα δερμάτινο κάθισμα.

Μοντέρνα έπιπλα καθισμάτων – καρέκλες σχεδιαστών Lotus

μοντέρνος-σχεδιαστής-έπιπλα-καρέκλες-λωτός-συλλογή-εμπρός-πίσω-αρκέτιπο

Το μοντέλο Lotus για καθίσματα μπορεί να βρεθεί σε διαφορετικές εκδόσεις. Η ξαπλώστρα, η πολυθρόνα, η καρέκλα τραπεζαρίας και η καρέκλα μπαρ έχουν παρόμοιο σχεδιασμό, αλλά είναι κατάλληλες για διαφορετικούς σκοπούς. Κοινή ειδικότητά τους είναι το άνετο κάθισμα, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να τυλίγεται γύρω από το σώμα και να προσφέρει μια άνετη εμπειρία καθίσματος.

Μικρό τραπέζι με συρτάρι για σαλόνι ή υπνοδωμάτιο – έπιπλα ιταλικού μοντέρνου σχεδιαστή

μοντέρνος-σχεδιαστής-έπιπλα-κομοδίνα-λευκά-συρτάρια-σαλόνι-καναπές-κόκκινα-μαξιλάρια

Το Io E Te (μεταφρασμένο από τα ιταλικά “I and you”) είναι ένα κομοδίνο με συρτάρι που έχει απλό αλλά κομψό σχέδιο. Τα πόδια του τραπεζιού είναι από μασίφ ξύλο και η δομή από λακαρισμένα πάνελ MDF. Τα δύο συρτάρια μπορούν είτε να χρησιμοποιηθούν ως αποθηκευτικός χώρος είτε να τραβηχτούν έξω και να χρησιμοποιηθούν ως δίσκος φαγητού.

Κομοδίνο από τον Ιταλό κατασκευαστή

μοντέρνος-σχεδιαστής-έπιπλα-κομοδίνο-φωτιστικό-ξύλινα πόδια- συρτάρι -esa-vesmanen-horm.it

Το μικρό τετράποδο τραπέζι είναι σχέδιο του Φινλανδού Esa Vesmanen, αλλά κατασκευάζεται από την HORM.IT. Είναι ιδανικό για κομοδίνο καθώς είναι συμπαγές σε μέγεθος και ταιριάζει ακόμη και σε μικρούς χώρους.

Μοντέρνα έπιπλα σχεδιαστών – κομοδίνα με αποθηκευτικό χώρο για την κρεβατοκάμαρα

modern-designer-furniture-bedside-table-bedroom-furnishing-idea-horm.it

Τα κομοδίνα από καρυδιά δείχνουν ότι τα μοντέρνα έπιπλα σχεδιαστών δεν πρέπει απαραίτητα να φαίνονται υπερβολικά και μπορεί να είναι εξίσου μικρά και πολυλειτουργικά.

Άνετη καρέκλα με μπράτσα

μοντέρνος-σχεδιαστής-έπιπλα-επικαλυμμένα-πολυθρόνα-άνετα-inoda-sveje-miyazaki

Αυτή η άνετη πολυθρόνα με έντονα μπράτσα από τον Miyazaki είναι ευρύχωρη και κατάλληλη για στιγμές χαλάρωσης. Ταιριάζει απόλυτα στη βιβλιοθήκη ή στο σαλόνι όπου περνάτε τον ελεύθερο χρόνο σας στο σπίτι.

Πολυθρόνα σε δύο επιλογές χρωμάτων από την Ιαπωνία

μοντέρνος-σχεδιαστής-έπιπλα-επικαλυμμένα-πολυθρόνα-μαύρο-μπεζ-ξύλο-μιγιαζάκι

Δύο Ιάπωνες σχεδιαστές εργάστηκαν για το σχεδιασμό των υποβραχιόνων για να επιτύχουν τη μέγιστη άνεση. Η δερμάτινη επένδυση δίνει στην πολυθρόνα την όμορφη εμφάνιση, η οποία μπορεί να βρεθεί σε μπεζ με σκούρα μπράτσα ή μαύρο με ελαφρύτερα μπράτσα.

Τραπέζι εργασίας με κομψό σχεδιασμό

μοντέρνος-σχεδιαστής-έπιπλα-γραφείο-τραπέζι εργασίας-Hemingway-paulo-antunes

Τα μοντέρνα έπιπλα σχεδιαστών είναι συχνά ένας συνδυασμός διαφορετικών υλικών. Ένα παράδειγμα είναι το τραπέζι εργασίας Hemingway του σχεδιαστή Pedro Sousa. Είναι ιδανικό για το γραφείο και μαζί με μια αντίστοιχη καρέκλα θα δώσει κίνητρο για εργασία.

Τραπέζι εργασίας Hemingway με δέρμα από τον κατασκευαστή Paulo Antunes

μοντέρνος-σχεδιαστής-έπιπλα-γραφείο-hemingway-ξύλο-δέρμα-pedro-sousa

Η δερμάτινη λεπτομέρεια είναι μια έξυπνη προσθήκη στο τραπέζι εργασίας. Χάρη στα συρτάρια, μπορείτε να έχετε μια τακτοποιημένη επιφάνεια εργασίας, η οποία είναι ιδανική για επαγγελματίες άνδρες ή γυναίκες.

Ακολουθούν οι επίσημοι ιστότοποι των κατασκευαστών:

* Shell καρέκλα δίπλα Μπράνκα Λισμπόα

* Κρεμαστά καρέκλες και μαξιλάρια από Στούντιο Στέρλινγκ

* Μαρμάρινο τραπεζάκι δίπλα Erba Italia

* Καρέκλες σχεδιαστών από ENNE

* Κομοδίνο από HORM.IT

* Πολυθρόνα από Miyazaki

* Τραπέζι εργασίας από Πάουλο Αντούνες