Επιπλα

7 ασυνήθιστες ιδέες για μοντέρνο σχεδιασμό καλοριφέρ

ιδέες για μοντέρνο σχεδιασμό καλοριφέρ από χρυσό μπαμπού

Συχνά συμβαίνει ότι το καλοριφέρ στο σπίτι δεν ταιριάζει πραγματικά στο εσωτερικό, επειδή ο σχεδιασμός είναι αρκετά συνηθισμένος και βαρετός. Σας προτείνουμε λοιπόν 7 ασυνήθιστες και ενδιαφέρουσες ιδέες για να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα ακολουθώντας αυτά τα παραδείγματα μοντέρνο σχεδιασμό καλοριφέρ κυτάζω.

Ιδέα για μοντέρνο σχεδιασμό καλοριφέρ – το καλοριφέρ K8 σε εμφάνιση από μπαμπού

ιδέες για μοντέρνο σχεδιασμό καλοριφέρ από μπαμπού ασήμι

Είμαστε σίγουρα χαρούμενοι για τα διακοσμητικά θερμαντικά σώματα από Καλοριφέρ Κ8. Πολύ συχνά τα θερμαντικά σώματα είναι ένα βλέμμα στο κομψό και μοντέρνο εσωτερικό σας. Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να το κρύψουμε, αλλά δυστυχώς συχνά χωρίς αποτέλεσμα. Επομένως, σας προτείνουμε αυτήν την ενδιαφέρουσα ιδέα για εσάς μοντέρνος σχεδιασμός καλοριφέρ από K8 Radiatori. Η εταιρεία παράγει καινοτόμα σχέδια καλοριφέρ για το εσωτερικό του σπιτιού. Για παράδειγμα, επιλέξαμε το καλοριφέρ με εμφάνιση μπαμπού. Εμπνεύστηκε από τη φύση. Αυτό το καλοριφέρ παίρνει το λεπτό σχήμα του φυτού μπαμπού και το μετατρέπει σε ένα μοντέρνο διακοσμητικό στοιχείο που όχι μόνο θα ταιριάζει με το εσωτερικό σας, αλλά και θα το ενισχύσει.

Χρησιμοποιήστε ένα μοντέρνο σχέδιο καλοριφέρ ως κρεμαστό στο μπάνιο

ιδέες για μοντέρνα υφασμάτινα μενταγιόν σχεδιασμού καλοριφέρ

Το κομψό καλοριφέρ από Εκτελεστικός ενσωματώνει αυτό που πρέπει να είναι κάθε μοντέρνο μπάνιο – άνετο, άνετο και κομψό. Το μοντέλο Archibald σχεδιάστηκε ως θερμάστρα και κρεμάστρα πετσετών ταυτόχρονα, καθιστώντας το μια μοντέρνα προσθήκη στο μπάνιο σας. Αυτή η ασυνήθιστη ιδέα για μοντέρνος σχεδιασμός καλοριφέρ σχεδιάστηκε από τον Leonardo Salzedo. Το ψυγείο χρωμίου είναι κατασκευασμένο από ένα στριμμένο κομμάτι χάλυβα που γυρίζει για να σχηματίσει τέσσερα μενταγιόν το ένα κάτω από το άλλο. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να στεγνώσετε τις πετσέτες σας και να στεγνώσετε το μπουρνούζι σας.

Radυγείο με ρουστίκ σχέδιο από την Brandoni

ιδέες για μοντέρνο σχεδιασμό καλοριφέρ ρουστίκ καλοριφέρ

Αυτή η ιδέα για μοντέρνο σχεδιασμό καλοριφέρ από το Brandoni είναι μια τέλεια προσθήκη στο ρουστίκ εσωτερικό σας. Το καλοριφέρ Coblonal σχεδιάστηκε από τον Ιταλό κατασκευαστή μαζί με το στούντιο αρχιτεκτονικής Coblonal Arquitectura. Έχει μια υπέροχη χρονολογημένη εμφάνιση με μια βιομηχανική συστροφή που εμπνεύστηκε από τα παλιά κτίρια και τα εργοστάσια. Το ψυγείο με ορθογώνιο σχήμα είναι κατασκευασμένο από χαλύβδινη πλάκα και έχει μερικές γρατζουνιές και ελαττώματα που προσδίδουν στο σχεδιαστικό κομμάτι έναν πραγματικό χαρακτήρα. Αυτό το καλοριφέρ έχει ρουστίκ αίσθηση και διατίθεται ακόμη και με χώρο για τις πετσέτες μπάνιου.

Σχεδιαστικά καλοριφέρ από το Fondital – το μοντέλο Dafne

ιδέες για μοντέρνο σχεδιασμό καλοριφέρ dafne γυναικείο σώμα

Το Dafne Radiator είναι ένα μοναδικό σχέδιο από τη συλλογή Black Label του κατασκευαστή Fondital, που περιέχει μόνο οκτώ άλλα μοντέλα. Αυτό το παράδειγμα για μοντέρνος σχεδιασμός καλοριφέρ προβλήθηκε στην έκθεση Expocomfort στο Μιλάνο και είναι προϊόν δύο λαμπρών εσωτερικών σχεδιαστών, των οποίων η συνεργασία δημιούργησε αυτήν την πρωτότυπη διακόσμηση. Το ψυγείο μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Μπορείτε να επιλέξετε από μερικές διαφορετικές παραλλαγές – η κάθε μια από μόνη της ένα έργο τέχνης. Εκτός από την αισθητική του εμφάνιση, αυτός ο σχεδιασμός καλοριφέρ θα προσελκύσει τους πάντες με τη ζεστασιά του. Η συλλογή Black Label κατασκευάστηκε αποκλειστικά στην Ιταλία.

Το σχέδιο καλοριφέρ Grandeur της Aeon – ένας ζεστός πάγκος

ιδέες για σύγχρονο χαλύβδινο πάγκο σχεδιασμού καλοριφέρ

Ποιος ήξερε ότι ένα καλοριφέρ θα μπορούσε να είναι ένα τόσο κομψό έπιπλο; Το μοντέλο Grandeur είναι ένα κομψό καλοριφέρ καθισμάτων από την Aeon με θερμαινόμενο πάγκο για βέλτιστη άνεση. Αυτό το ψυγείο, εμπνευσμένο από τον κλασικό σχεδιασμό, έχει υποβραχιόνια διακοσμημένα με λουλούδια και στολίδια και ένα κλασικό ορθογώνιο προφίλ από χρώμιο που ταιριάζει σε κάθε μοντέρνο εσωτερικό. Αυτή η ιδέα για μοντέρνο σχεδιασμό καλοριφέρ είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για τον χώρο εισόδου με τη ζεστασιά του. Στο μπάνιο, το ψυγείο πάγκου γίνεται ένα ζεστό μέρος όπου μπορείτε να ζεσταθείτε μετά το ντους. Στο διάδρομο, το μοντέλο Grandeur γίνεται απλά ένα κομψό σημείο εστίασης. Αν συνδυάσετε το καλοριφέρ με ένα βοηθητικό τραπέζι ή ένα έργο τέχνης στον τοίχο, σίγουρα δεν θα παραβλεφθεί.

Το ψυγείο Azzara από την Aestus – πρωτότυπο σχέδιο για το σπίτι σας

ιδέες για μοντέρνο σχεδιασμό καλοριφέρ καινοτόμο μοντέλο

Η επιχείρηση Aestus προκάλεσε επανάσταση στο Ηνωμένο Βασίλειο με τη μη συμβατική συλλογή καλοριφέρ. Το μοντέλο Azzara είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Ποιος θα μπορούσε να μαντέψει ότι κάτι τόσο όμορφο μπορεί επίσης να είναι τόσο λειτουργικό. Αυτή η ιδέα για μοντέρνος σχεδιασμός καλοριφέρ είναι το όνειρο κάθε σχεδιαστή. Δεν πρέπει πλέον να ανεχόμαστε τα παραδοσιακά μοντέλα των παλιών καλοριφέρ. Η Aestus είναι μια εταιρεία που ιδρύθηκε το 1999 και έκτοτε ο κύριος στόχος της ήταν η μετατροπή του ανοξείδωτου χάλυβα σε καλοριφέρ. Τα σχέδια Aestus μπορούν να προβληθούν σε διάφορες εμπορικές εκθέσεις σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο

Θερμαντικά πάνελ από γυαλί από Thermoglance – η πρωτοποριακή θέρμανση

ιδέες για μοντέρνο γυαλί θερμαντικού πάνελ με σχέδιο καλοριφέρ

Αυτή η ασυνήθιστη ιδέα για μοντέρνο σχεδιασμό καλοριφέρ μας απομακρύνει από τα παραδοσιακά καλοριφέρ και παρουσιάζει έναν πρωτοποριακό τύπο θέρμανσης. Ο κομψός πίνακας θέρμανσης από γυαλί θα δώσει σχεδόν ανεπαίσθητα περισσότερο στυλ στο δωμάτιό σας. Τα θερμαντικά σώματα Thermoglance μπορούν να ρυθμιστούν από ένα χρονοθερμικό, το οποίο ανιχνεύει τη θερμοκρασία δωματίου και ρυθμίζει ανάλογα τη θέρμανση. Αυτά τα γυάλινα πάνελ θέρμανσης είναι εύκολο να εγκατασταθούν και χρειάζονται μόνο σύνδεση ρεύματος. Αυτός ο σχεδιασμός ψύκτρας εξοικονομεί πολύ χώρο, είναι σχεδόν ανεπαίσθητος και αθόρυβος – έτσι θα φαίνεται η θέρμανση στο μέλλον.