Επιπλα

Πολυθρόνα σχεδιαστή με πουφ – Πολυέμορφη ταπετσαρία πολυθρόνας από την Adrenalina

πολυθρόνα σχεδιαστών polifemo adrenalina μαύρη επένδυση πολυουρεθάνης

Ένα τεράστιο, ασυνήθιστο γλυπτό υψώνεται σαν ένας κύκλωπας με το μοναδικό του μάτι LED. Αυτό είναι το νέο Πολυθρόνα σχεδιαστών Polifermo, σχεδιασμένο από τη Simone Micheli για την Adrenalina. Ένα επικό όνομα που θυμίζει σε όλους τους τρομακτικούς ομηρικούς χαρακτήρες από την αρχαιότητα, αλλά σε μια σύγχρονη έκδοση μπορεί πάντα να είναι ένας εκκεντρικός και διασκεδαστικός σύντροφος εν κινήσει.

Πολυθρόνα σχεδιαστών με πλάτη

POLIFEMO adrenalina λευκή πολυουρεθανική ελαφριά πλάτη πλάτης

Οπτικά απόλυτα κόβει την ανάσα, η πολυθρόνα Polifemo δεν θα σας αφήσει αδιάφορους. Έχει ένα ενδιαφέρον και οραματικό σχήμα, συμπληρωμένο από ένα μπλε ή κόκκινο μάτι LED στην ψηλή στήλη που χρησιμεύει ως πλάτη.

Πολυθρόνα σχεδιαστών “Polifemo”

σχεδιαστική πολυθρόνα polifemo adrenalina led lamp

Το μεταλλικό πλαίσιο είναι γεμισμένο με πολυουρεθάνη και γεμάτο με Fiberfil. Το λαμπερό “μάτι” στην πολυθρόνα οδηγείται από ένα φως LED (τυπικό χρώμα μπλε, κόκκινο χρώμα κατόπιν αιτήματος) με σύνδεση ισχύος 220 V ενσωματώνοντας το καλώδιο στο κάτω μέρος της πολυθρόνας. Η ταπετσαρία δεν αφαιρείται. Αλλά μπορείτε να επιλέξετε από μια ποικιλία χρωμάτων, όπως αυτά τα φανταστικά, καλοκαιρινά και ζωντανά μοτίβα φράουλας.

Άνεση για το σώμα

πολυθρόνα σχεδιαστών polifemo adrenalina pu δερμάτινη λευκή πολυουρεθάνη

Διατίθεται επίσης ένα πουφ Polifemo – ένας μικρός κύλινδρος με μεταλλικό σκελετό, επίσης επενδεδυμένος με ινώδες υλικό και καλυμμένος με μία από τις προαναφερθείσες ταπετσαρίες από ύφασμα ή δέρμα και σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Πολυθρόνα με επένδυση πολυουρεθάνης

Ταπετσαρισμένη πολυθρόνα πολυουρεθάνης λευκό φως ματιών

Αυτή η πολυθρόνα σχεδιαστών είναι φανταστική για πρωτοποριακά και ασυνήθιστα σαλόνια σε ιδιωτικά σπίτια ή στούντιο τηλεόρασης, σε μουσικά κλαμπ ή μπουτίκ και καταστήματα. Παντού όπου απαιτείται οπτικός αντίκτυπος και εκπληκτικές προφορές.

Φωτεινή ένδειξη LED στην πλάτη   

Πολυουρεθανική επικαλυμμένη καρέκλα polifemo λευκή αδρεναλίνη

Μοτίβο φράουλας  πολυθρόνα σχεδιαστής πουφ polifemo adrenalina ταπετσαρία μοτίβο φράουλας πολυθρόνα σχεδιαστών polifemo adrenalina κόκκινη φράουλα μοτίβο Ταπετσαρία υφάσματος πολυθρόνας POLIFEMO πράσινη πολυθρόνα σχεδιαστών polifemo adrenalina υφασμάτινο κίτρινο πολυθρόνα σχεδιαστής polifemo adrenalina πλάτη