Επιπλα

Τραπέζια από μασίφ ξύλο Air Table by Lago διαμορφώνουν την ψυχή του ξύλου

Ρουστίκ τραπέζια από μασίφ ξύλο Lumber-air τραπέζια-έπιπλα τραπεζαρίας lago

Όταν ο σχεδιαστής Daniele Lago σχεδίασε το Air Table, ήθελε να δημιουργήσει ένα τραπέζι φαγητού που αναδεικνύει τη ρουστίκ ομορφιά του παλιού ξύλου και ταυτόχρονα αποπνέει ελαφρότητα, μοντέρνα και απλότητα. Ως βασικό υλικό, χρησιμοποίησε εξατομικευμένα στοιχεία ξυλείας σε μεγάλες διαστάσεις που ήταν κολλημένα μεταξύ τους. Οι ιδιαιτερότητες του ξύλου διατηρήθηκαν. Τα τραπεζάκια σε διαφανές γυαλί ασφαλείας, στο οποίο ήταν στερεωμένη αυτή η μασίφ ξύλινη πλάκα, χρησίμευαν ως συμπλήρωμα. Από αυτή την άποψη, το διάφανο ύφασμα αρχίζει να εξαφανίζεται. Αυτό δημιουργεί την εντύπωση ότι το τραπέζι επιπλέει πάνω από το πάτωμα. ο Τραπέζια από μασίφ ξύλο Το Air Table σας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία να ζήσετε δύο διαφορετικούς κόσμους χρωμάτων και υλικών γεμάτους αντιθέσεις.

Τα τραπέζια από μασίφ ξύλο ενσωματώνουν την παράδοση και τη νεωτερικότητα

Μοντέρνα τραπέζια από μασίφ ξύλο-ιταλικά πόδια από ξύλο lago-γυαλί

Ταυτόχρονα ελαφρύ και βαρύ, διαφανές και συμπαγές, απαλό και με υφή, ζεστό και κρύο, φυσικό και τεχνητό. Το Air Table είναι ένα σχέδιο γεμάτο αντιθέσεις που αποτελεί την καρδιά κάθε δωματίου και έρχεται ξεκάθαρα στο προσκήνιο. Η μοναδική υφή των ξύλινων πάνελ αφήνει την ψυχή του ξύλου να «επιπλέει». ο Τραπέζια από μασίφ ξύλο από Λάγκο σας προσκαλούν σε κοινωνικές ώρες και γευστικά δείπνα με φίλους και οικογένεια.

Σχεδιασμός και καινοτομία πρώτης κατηγορίας

μασίφ ξύλινα τραπέζια μοντέρνα γυάλινα πόδια-αέρας τραπέζι-λαγός αγριόξυλο-ρουστίκ

Η ιδέα αναπτύχθηκε σε δύο άλλες παραλλαγές. Διατίθενται 31 χρώματα από γυαλισμένο γυαλί. Το τραπέζι Air Wildwood, για παράδειγμα, είναι κατασκευασμένο από βελανιδιά και έχει γυάλινες κορυφές. Παρεμπιπτόντως, χρειάστηκαν 22 πρωτότυπα για να πάρει το σημερινό του σχήμα.

Τα γυάλινα πάνελ πλάτους 1,2 εκατοστών χρησιμεύουν ως πόδια τραπεζιού

ιταλικά τραπέζια σχεδιασμός lago-glass γυαλισμένα πόδια-τραπέζι φαγητού

Τραπεζαρία αντίθεσης

μοντέρνα έπιπλα κουζίνας Lago Tische-air τραπέζι πόδια Gestalt-glass από τραπέζι

Το Air Table είναι ένα πραγματικό βλέμμα

Επιτραπέζια τραπεζαρία glasbeine-Lago έπιπλα κουζίνας Ιταλίας