Επιπλα

Bamboo Furniture Design & Deco – Siam Collection by Sicis

έπιπλα μπαμπού σχεδιασμός ανοιχτό μπλε καρέκλες έβενος κομψός τοίχος σχεδιασμός χρυσή προφορά

Το ξύλο μπαμπού είναι δημοφιλές επειδή δεν είναι μόνο ανθεκτικό, αλλά παρέχει επίσης μια εξωτική αίσθηση με τη μορφή επίπλων και αξεσουάρ. Η Sicis έχει πλέον βρει έναν τρόπο να προσφέρει αυτή την εμφάνιση με διαφορετικό τρόπο. Για το σκοπό αυτό, η εταιρεία χρησιμοποιεί πολυτελή υλικά όπως δέρμα και έβενο για τα έπιπλα, τα οποία στη συνέχεια συνδυάζονται με τονισμούς που μοιάζουν με μπαστούνια μπαμπού. Αυτά τα μοναδικά κομμάτια με Σχεδιασμός επίπλων από μπαμπού προέρχονται από τη συλλογή Siam και δίνουν σε κάθε δωμάτιο όχι μόνο εξωτισμό, αλλά και μοναδική κομψότητα.

Bamboo Furniture Design – Συλλογή Siam

έπιπλα από μπαμπού σχεδιασμό κονσόλα χρυσό εμφάνιση μεταλλικό γκρι πλακάκια τοίχο πρωτότυπο

Αυτός ο σχεδιασμός επίπλων από μπαμπού είναι μια τέλεια επιλογή για διάφορους λόγους. Το μπαμπού αντιπροσωπεύει την εσωτερική δύναμη και την κομψή πλευρά μέσα μας. Από την άλλη, συμβολίζει την ευελιξία με την οποία πρέπει να προσεγγίζουμε την καθημερινότητα χωρίς να διαταράσσουμε την ισορροπία και την αρμονία των κανόνων της ζωής. Όλες αυτές οι πορώδεις ιδιότητες μπορούν επίσης να έχουν αντίκτυπο στην ενέργεια στο χώρο διαβίωσης. Θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τα διαφορετικά μοντέλα με σχέδιο επίπλων από μπαμπού από τη συλλογή Siam σε αυτό το άρθρο. Αφήστε τον εαυτό σας να επηρεαστεί θετικά από τη δύναμη και τους συμβολισμούς του μπαμπού.

Μπαμπού σχεδιασμός επίπλων για την τραπεζαρία

έπιπλα από μπαμπού σχεδιασμό κρεμαστό φωτιστικό τραπεζαρίας με έπιπλα τραπεζοκαθίσματα

Η συλλογή Siam περιλαμβάνει διάφορα έπιπλα όπως γυάλινο τραπέζι, μπουφέ, πολυθρόνες, καρέκλες και σκαμπό, κονσόλα και τραπεζάκι σαλονιού σε ορθογώνια και στρογγυλά σχήματα. Αυτά τα μοντέλα με σχεδιασμό επίπλων από μπαμπού είναι εξαιρετικά διακοσμητικά από μόνα τους. Παρ ‘όλα αυτά, η συλλογή προσφέρει επίσης άλλα αξεσουάρ που δίνουν στο εσωτερικό την τελευταία πινελιά. Αυτό περιλαμβάνει μια κρεμαστή λάμπα, ένα φωτιστικό δαπέδου και ένα επιτραπέζιο φωτιστικό. Εάν διακοσμήσετε το εσωτερικό σας με όλα τα μοντέλα με σχέδιο επίπλων από μπαμπού, μπορείτε να βασιστείτε σε μια μοναδική ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη. Για το λόγο αυτό, τα έπιπλα και οι λάμπες είναι επίσης υπέροχα κατάλληλα για κοινόχρηστους χώρους όπως εστιατόρια.

Ο σχεδιασμός από μπαμπού για εστιατόρια

έπιπλα μπαμπού σχεδιασμός sicis κρεμαστά φώτα ιδέα εστιατορίου εσωτερικό

 Υπέροχα υλικά επίπλων

έπιπλα μπαμπού σχεδιασμός συλλογή siam επίπλωση εξωτική τραπεζαρία

 Πολυέλαιος από μπαμπού

έπιπλα μπαμπού σχεδιασμός πολυέλαιος ιδέα τραπεζαρία ξύλο ευγενή υλικά δέρμα

Συλλογή από Sicis.