Επιπλα

Ιταλικό σχέδιο επίπλων – συλλογή “Brick” της Paola Navone

μοντέρνα τραπεζαρία συλλογή από τούβλα paola navone ιταλικό σχέδιο

Τα σχέδια επίπλων της Paola Navone συναρπάζουν με τα κομψά σχήματα και την αισθητική τους. Η τελευταία της συλλογή “Brick” παρουσιάζει μοντέρνα έπιπλα, ο σχεδιασμός της οποίας είναι εμπνευσμένος από τη φύση. Το οργανικό σχήμα των επίπλων είναι μια ωραία προσθήκη σε κάθε χώρο διαβίωσης. Σας παρουσιάζουμε το Ιταλικό Σχεδιασμός επίπλων τη συλλογή “Brick” της Paola Navone.

Συλλογή “Brick” – συναρπαστικό σχέδιο επίπλων

έπιπλα ιταλικής σειράς πρωτοποριακό σχέδιο paola navone μοντέρνο

Τα μεμονωμένα σχέδια από τη συλλογή δεν ονομάζονται, αλλά απλώς αριθμούνται με ψηφία. Περιλαμβάνει δύο τραπέζια φαγητού, μια ατσάλινη καρέκλα, μια Οθωμανική με ξύλινα πόδια, έναν καναπέ και ένα κρεβάτι. Τα τρία πρώτα μοντέλα ακολουθούν το φυσικό σχήμα των κορμών των δέντρων από τα οποία κατασκευάστηκαν. Κάθε σκαμπό από τη σειρά είναι φτιαγμένο από τέσσερις γυαλισμένους κορμούς δέντρων και στο τέλος το αποτέλεσμα είναι ένα ιδιαίτερο έργο τέχνης. Το τούβλο 33 είναι το όνομα ενός τραπεζιού με δύο σταθερά πόδια από μασίφ ξύλο και ένα τραπέζι από λαμαρίνα. Το μοντέρνο έπιπλο δημιουργεί μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στην τραπεζαρία. Το τούβλο 32 υποστηρίζεται από ένα μόνο ξύλινο στοιχείο. Είτε χρησιμοποιείται για μια μικρή τραπεζαρία είτε ως μέρος μιας μεγάλης τραπεζαρίας – η τραπεζαρία είναι μια ευφάνταστη προσθήκη σε κάθε σαλόνι.

Σχεδιασμός επίπλων από την Paola Navone – υπέροχες ιδέες διαβίωσης

μοντέλα έπιπλα ιταλικής σειράς paola navone μοντέρνα

Το νέο Σχεδιασμός επίπλων από τον Ιταλό σχεδιαστή Πάολα Ναβόνε εμπνέει με φρέσκες ιδέες για έπιπλα. Παρουσιάζονται πολυάριθμες ιδέες διαβίωσης για χώρους διαμονής, ύπνου ή τραπεζαρίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την επίπλωση του διαμερίσματος με ελκυστικό και μοντέρνο τρόπο. Τα επικαλυμμένα έπιπλα αυτής της συλλογής συνδυάζονται επιδέξια με ξύλινα στοιχεία, γεγονός που δίνει στον σχεδιασμό περισσότερη ατομικότητα. Όλη η συλλογή γοητεύει με εξαιρετικά μοτίβα των μεμονωμένων μοντέλων. Τα έπιπλα “Brick” κατασκευάζονται από την Γερβασόνι, κάνουν κάθε δωμάτιο να φαίνεται πιο φρέσκο ​​και πιο ευρύχωρο.

Τούβλο 32 – ελκυστικός σχεδιασμός επίπλων

έπιπλα σχεδιαστών ιταλικά καινοτόμα κομψά επιτραπέζια ξύλα

Ξύλινα ράφια διαφόρων διαστάσεων

ξύλινα σκαμπό κομμάτια επίπλων ιταλικά καινοτόμα μοντέρνα

Μοντέρνα επικαλυμμένα έπιπλα για επίπλωση σαλονιού

συλλογή ιταλικά ράφια ελκυστικό paola navone μοντέρνο τούβλο

Ράφι με επικαλυμμένη επιφάνεια

συλλογή ιταλικό τούβλο ελκυστικά μοντέρνα ράφια paola navone

Μοντέρνο σχέδιο χρωμάτων – λευκό και καφέ

μοντέρνα επικαλυμμένα έπιπλα πολυθρόνα ξύλινα πόδια σχέδιο χρώματος λευκό καφέ μοντέρνο

Ιδέες σχεδιαστών για την κρεβατοκάμαρα

κρεβάτια σχεδιαστικά κομμάτια επίπλων paola navone μοντέρνα ξύλινα στοιχεία