Επιπλα

Βασιλική πολυθρόνα από Caspani

Βασιλική πολυθρόνα της Caspani σε διάφορα χρώματα

Όλοι θέλουν να είναι προνομιούχοι ή διάσημοι. Φυσικά, οι πλούσιοι και οι διάσημοι έχουν επίσης προβλήματα, αλλά είναι πολύ καλύτερο να είσαι πλούσιος με προβλήματα παρά φτωχός με προβλήματα. Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι σε αυτόν τον πλανήτη που γεννιούνται με ένα τέτοιο προνόμιο και αν είμαστε ειλικρινείς, ο πολυτελής τρόπος ζωής αυτών των ανθρώπων είναι ένας ακόμη λόγος για να νιώσουμε ζήλια.

Βασιλική πολυτελής πολυθρόνα της Caspani σε μαύρο χρώμα

Βασιλική πολυτελής πολυθρόνα από την Caspani

Δεν χρειάζεται πλέον να τους ζηλεύουμε. Όλοι γνωρίζουμε ότι ένας πραγματικός βασιλιάς ζει στην απόλυτη πολυτέλεια, φορώντας ρούχα από τα καλύτερα υφάσματα και τα πιο ακριβά κοσμήματα. Φανταστείτε έναν βασιλιά ή μια βασίλισσα. Φανταστείτε ένα διεθνές αστέρι. Τι έπιπλα έχεις; Σας εγγυώμαι ότι θα βρεθείτε σε αυτό το κομψό, πολυτελές Πολυθρόνα από Caspani αισθάνομαι βασιλικός Και δεν θα γίνεις βασιλικός για μια ώρα, μια μέρα ή ένα χρόνο, αλλά για όλη σου τη ζωή. Αυτό γίνεται ένα έπιπλο χωρίς το οποίο δεν θέλετε να ζήσετε.

Βασιλική πολυτελής πολυθρόνα από την Caspani σε μπλε χρώμα

Βασιλική πολυτελής πολυθρόνα από την Caspani σε μπλε χρώμα

Κασπάνι αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι οι ανάγκες του πελάτη βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας του. Όταν η Caspani ξεκίνησε αυτή την ομορφιά ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας. Τα χρώματα και τα σχέδια της υφής είναι πολύ λεπτά, ευαίσθητα και πολυτελή. Αυτή η πολυθρόνα έχει παραδοσιακή σιλουέτα, αλλά τα μπράτσα και τα πόδια έχουν μια μοντέρνα μεταλλική γυαλάδα που δίνει στο έπιπλο μια πιο μοντέρνα εμφάνιση. Είναι συμβατό τόσο με τις παραδοσιακές όσο και με τις σύγχρονες εσωτερικές λύσεις.

Βασιλική πολυθρόνα της Caspani σε μαύρο χρώμα

Αυτό το έπιπλο είναι με λεπτές γραμμές και λεπτό, βασιλικό σχέδιο που το καθιστά μια κλασική πολυθρόνα με μια ιδιαίτερη, μοναδική, μοντέρνα αίσθηση. Είναι ένα από τα πιο περιζήτητα έργα από τη συλλογή Caspani. Κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα με το βασιλικός Πολυθρόνα από Caspani.

Βασιλική πολυτελής πολυθρόνα από το Caspani