Επιπλα

Τα κομψά έπιπλα υπνοδωματίου από την Cattelan Italia

marshall-quilted-leather-headboard-cattelan-italia

Τα κομψά έπιπλα υπνοδωματίου από Cattelan Italia είναι εξαιρετικά, συναρπαστικά και, κυρίως, καινοτόμα. Η επιλογή των επίπλων του υπνοδωματίου μας δείχνει ποιοι είμαστε πραγματικά και πόσο σημαίνει η άνεση μας για εμάς. Η αλήθεια είναι ότι είναι σημαντικό για όλους τους ανθρώπους να νιώθουν ασφάλεια και άνεση … Προσπαθεί κανείς να περιβάλλει τον εαυτό του με ηρεμία και άνεση στον τόπο του. Η Cattelan Italia το έλαβε υπόψη και πρόσθεσε μια πινελιά νεωτερικότητας και μινιμαλισμού.

Έπιπλα υπνοδωματίου – κομψό λευκό κομμό

dyno-dresser-υπνοδωμάτιο-λευκό

Με μεγάλο σεβασμό στον πολιτισμό και την παράδοση, η Cattelan Italia έχει υλοποιήσει πολλά διαφορετικά στοιχεία για να δημιουργήσει ένα πραγματικό αριστούργημα. Με την καλή γεύση και τις συναρπαστικές ιδέες σχεδιασμού, η εταιρεία είναι πλέον παγκοσμίως γνωστή ως ένας εξαιρετικός Ιταλός κατασκευαστής επίπλων.

Έπιπλα υπνοδωματίου – μικρό κομοδίνο σε λευκό χρώμα

dyno-κομοδίνο-λευκό

Η Cattelan Italia ιδρύθηκε το 1979. Οι ιδρυτές του Giorgio και Silvia Cattelan είχαν αυτή την υπέροχη ιδέα να δημιουργήσουν έπιπλα σαν αληθινά πετράδια. Στην αρχή άρχισαν να φτιάχνουν μικρά τραπεζάκια και άλλα μικρά έπιπλα. Μετά από αυτό, η εταιρεία άρχισε να αναπτύσσεται γρήγορα και να εξάγει τα υπέροχα έπιπλα. Μέχρι το 1989, για να ανταποκριθεί σωστά στην απαιτητική αγορά, η εταιρεία επέκτεινε τη συλλογή με καρέκλες, ράφια, πλήθος διαφορετικών τραπεζιών, συμπεριλαμβανομένων τραπεζιών … Η τέλεια επιλογή υλικών υψηλής ποιότητας, κομψότητας και καινοτομίας οδήγησε την Cattelan Italia να το πρωτο Δημιούργησαν συναρπαστικά έπιπλα από ξύλο, εμπλουτισμένα με γυαλί, μέταλλο και δερμάτινα στοιχεία.

Κρεβάτι Bjorn με στρογγυλό κεφαλάρι

Bjorn-στρογγυλό κεφαλάρι-λευκό-δέρμα

Σήμερα τα έπιπλα υπνοδωματίου από την Cattelan Italia είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο λόγω των πολλών εκθέσεων και βραβείων. Είναι ένα κλασικό παράδειγμα κορυφαίας ποιότητας ιταλικών επίπλων υπνοδωματίου που δεν είναι μόνο όμορφο αλλά και πολύ άνετο και πρακτικό. Είναι μοντέρνα, κομψά και έχουν πολύ καθαρές γραμμές που η πλειοψηφία των πελατών αναζητά αυτές τις μέρες. Τα έπιπλα υπνοδωματίου από την Cattelan Italia είναι πραγματικά κάτι υπέροχο. Μόλις τα δείτε ή τα αισθανθείτε, προστίθενται αμέσως στη λίστα επιθυμιών σας.

Κρεβάτι Μάρσαλ

marshall-bed-κομψό-υπνοδωμάτιο-έπιπλα-Cattelan-Italia

Κρεβάτι Matisse – έπιπλα υπνοδωματίου από την Cattelan Italia

matisse-κομψό-υπνοδωμάτιο-έπιπλα-Cattelan-Italia

Bjorn-round-headboard

Κομοδίνο με δερμάτινο κάλυμμα και γυάλινο ράφι

ντόριαν-κομοδίνο-δέρμα-κάλυμμα-υπνοδωμάτιο-έπιπλα-Cattelan-Italia

Κρεβάτι με κομψό σχήμα και κρυστάλλινο πολυέλαιο

dylan-κρεβάτι-υπνοδωμάτιο-έπιπλα-κομψό-σχήμα-cattelan

καπιτονέ λευκό κεφαλάρι

franklyn-κρεβάτι-λευκό-καπιτονέ-cattelan

Χαμηλό κρεβάτι “Logan” της Cattelan Italia

logan-low-bed-cattelan-italia

lukas-κρεβάτι-λευκό-κεφαλάρι-κομψό-υπνοδωμάτιο-έπιπλα-Cattelan-Italia