Επιπλα

Μοντέρνο νησί μαγειρικής από ατσάλι και Corian για ανοιχτές, λειτουργικές κουζίνες

Νησί σχεδιαστών ανεξάρτητος ιταλικός σύγχρονος Corian από ανοξείδωτο ατσάλι

Η κουζίνα είναι πολύ περισσότερο από ένα δωμάτιο όπου μαγειρεύεται το δείπνο. Σήμερα έχει μετατραπεί σε πολυλειτουργικό χώρο, κέντρο επικοινωνίας. ο μοντέρνο νησί κουζίνας από την Solaris έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις. Προσφέρεται σε καθαρή, μινιμαλιστική εμφάνιση και είναι κατασκευασμένο από υλικά όπως ο χάλυβας.

Το σύγχρονο νησί της κουζίνας από το Solaris – μια εξέλιξη στην παραγωγή επίπλων

φωτισμός νησιού μοντέρνο εσωτερικό σχέδιο ιταλικό corian από ανοξείδωτο ατσάλι

Το ιταλικό νησί μαγειρικής μπορεί να αντικαταστήσει με επιτυχία μια ολόκληρη κουζίνα. Εξοικονομεί χώρο και είναι κατάλληλο για εκείνους τους ανθρώπους που αναζητούν μια ευέλικτη λύση για τον ανοιχτό χώρο διαβίωσης. Ο εξαιρετικός σχεδιασμός του Ιταλού σχεδιαστή Πιέτρο Αρόσιο εντυπωσιάζει με την πρωτότυπη ιδέα και την ακριβή παραγωγή του. ο μοντέρνο νησί κουζίνας με πάγκο από Corian legs και πόδια από ανοξείδωτο ατσάλι γοητεύει με το ασυνήθιστο σχήμα του. Ο νεροχύτης και ο λευκός πάγκος εργασίας είναι πολύ εντυπωσιακοί. Υπάρχουν τέσσερις κεραμικές εστίες κοντά στο νεροχύτη. Ο διακόπτης φώτων και οι πρίζες για τις συσκευές κουζίνας βρίσκονται στην μπροστινή πλευρά του νησιού της κουζίνας. Οι συνδέσεις σωλήνων νερού και ο σωλήνας αποστράγγισης κρύβονται μαζί με τα καλώδια τροφοδοσίας σε ένα στοιχείο από ανοξείδωτο χάλυβα.

Λειτουργικότητα και ευκολία σε ένα – μοντέρνο νησί κουζίνας

solaris cooking island italian trendy ανοξείδωτο ατσάλι corian λειτουργικό

Το νησί της κουζίνας διαθέτει φωτισμό – μια λάμπα με αμπαζούρ Corian provides παρέχει επαρκές φως το βράδυ. ο μοντέρνο νησί κουζίνας από τη Solaris προσφέρεται σε διαφορετικά μεγέθη: 2,70 μ. – 3,00 μ. – 3,30 μ. Σύγχρονη μινιμαλιστική οπτική και υψηλή ποιότητα κατασκευής χαρακτηρίζουν το σχέδιο.

Μοντέρνο νησί μαγειρικής από ατσάλι και Corian σύμφωνα με τον ιταλικό σχεδιασμό

ανοξείδωτο ατσάλι corian μαγειρική σχεδιασμός νησί solaris μοντέρνα αποτελεσματική

Κομψότητα στις λεπτομέρειες

δομικά υλικά από ανοξείδωτο ατσάλι corian μοντέρνα σχεδιαστική κουζίνα νησί σκουριασμένη αποτελεσματική

Εξαιρετικός σχεδιασμός και υψηλής ποιότητας δομικά υλικά

ατσάλι corian οικοδομικά υλικά μοντέρνα σχεδιαστής κουζίνα νησί ανοξείδωτο κομψό