Επιπλα

Έπιπλα ιταλικού σχεδιασμού από την Cyrus για κομψή επίπλωση

Πολυθρόνα λευκό μινιμαλιστικό σχέδιο

Σας παρουσιάζουμε την ιταλική εταιρεία Cyrus και την κομψή της Έπιπλα σχεδιαστών. Η εταιρεία προσφέρει εξαιρετικά κομψά έπιπλα με απλό σύγχρονο ή κλασικό σχεδιασμό που θα μπορούσαν να φρεσκάρουν το σπίτι σας.

Έπιπλα σύγχρονης σχεδίασης

λευκό σαλόνι σχεδιασμός χαμηλό τραπέζι

Με αγάπη, φροντίδα και πάθος, ο Curys φτιάχνει όμορφες για πάνω από 40 χρόνια Έπιπλα σχεδιαστών εδώ. Υπάρχει ένα μυστικό πίσω από κάθε κομμάτι σχεδιαστή. Το μυστικό, που ισχύει τόσο για τον Cyrus όσο και για ολόκληρο το κλασικό ιταλικό στιλ, βρίσκεται στη φιλοσοφία των σχεδιαστών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάθε έργο ως ένα έργο τέχνης.

Έπιπλα σχεδιαστών για κομψούς χώρους διαβίωσης

ιταλικά έπιπλα πολυέλαιου έπιπλα διαδρόμου

Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για την ιταλική εταιρεία είναι τι αρέσει περισσότερο στους πελάτες. Στα σχέδια επίπλων του, ο Cyrus εστιάζει στην άνεση και την απλότητα. Οι συλλογές περιλαμβάνουν μεγάλη ποικιλία Έπιπλα σχεδιαστών για σαλόνι, υπνοδωμάτιο και τραπεζαρία.

Άνετα σχέδια επίπλων για μέγιστη άνεση

λευκό κίτρινο-μοντέρνα επίπλωση-απλός σχεδιασμός

Το κλασσικό Έπιπλα σχεδιαστών είναι κατάλληλα τόσο για μινιμαλιστική όσο και για πολυτελή επίπλωση. Για όσους θέλουν να χαλαρώσουν με την ησυχία τους ή εκείνους που θα ήθελαν να προσθέσουν λίγη κομψότητα και αναζωογόνηση στο διαμέρισμα, τα προϊόντα από τον Cyrus θα ήταν μια ιδανική παραλλαγή.

Επιπλώστε το μοντέρνο διαμέρισμα με άνεση

cyrus σχεδιαστής επίπλων καρέκλα φωτισμός τραπεζαρία

ο Έπιπλα σχεδιαστών από τον Κύρο μπορεί να περιγραφεί με λίγες λέξεις – απλά και όμορφα, ή με άλλα λόγια απλά όμορφα. Έχουν λίγες διακοσμήσεις και στολίδια και διακρίνονται για το διαχρονικό τους σχέδιο με εξαιρετικές λεπτομέρειες. Η δημιουργική εταιρεία μπορεί να προσφέρει τα κατάλληλα προϊόντα για κάθε γούστο, ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Λευκό χρώμα για κομψή και πολυτελή επίπλωση – σύστημα ραφιών

Λευκά ράφια-μινιμαλιστικός σχεδιασμός σαλονιού

Τα κατορθώματα του Κύρος με το ασυνήθιστο σχήμα τους δημιουργούν την επιθυμητή μινιμαλιστική ατμόσφαιρα. Το λευκό χρώμα επικρατεί και άλλα χρώματα σπάνια χρησιμοποιούνται για αυτό Έπιπλα σχεδιαστών προνομιούχος. Αυτή η μέτρια παλέτα χρωμάτων έχει το δύσκολο έργο να προσφέρει μια πολύ ευχάριστη, ζεστή ατμόσφαιρα και να επηρεάσει τη συνολική συγκεκριμένη αντίληψη. Η απόλυτη χαλάρωση και άνεση είναι εγγυημένα.

Κομψό υπνοδωμάτιο σε λευκό

Κρεβάτι κρεβατοκάμαρα λευκό Cyrus ιταλικά έπιπλα

Ενδιαφέρουσες ιδέες για διακοσμήσεις τραπεζιών από τον Κύρο

Διακόσμηση τραπεζιού χρυσοκίτρινο Cyrus