Επιπλα

Φτιάξτε το δικό σας ντουλάπι παλετών – πρακτικές ιδέες για DIY έπιπλα από παλέτες ευρώ

Η χρήση των παλιών παλετών για ένα ντουλάπι παλετών είναι μια τάση σε όλο το Διαδίκτυο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα βρείτε πολλές δεξιότητες που είναι εύκολο να σχεδιαστούν και να διαρκέσουν. Αλλά εδώ σε αυτό το υπέροχο μέρος, μπορείτε να πάρετε τις καλύτερες ιδέες επίπλων που μπορείτε να σχεδιάσετε εξ ολοκλήρου από παλέτες που ξαναχρησιμοποιούνται. Χρησιμοποιώντας ξύλο παλέτας, ένα ντουλάπι παλετών Euro φαίνεται φυσικό και παραδοσιακό στο σπίτι ή στον κήπο σας. Αν λοιπόν θέλετε να πραγματοποιήσετε ένα DIY έργο με τη μορφή επίπλων παλετών και ψάχνετε για εντυπωσιακές ιδέες, θα το βρείτε μαζί μας.

Φτιάξτε ένα ντουλάπι παλετών

Αυτοσχέδιο ντουλάπι από παλέτες στο διάδρομο σαν πύργος με κρεμάστρες, αποθηκευτικούς χώρους και συρτάρια

Οι ντουλάπες μας βοηθούν να διατηρούμε τα πράγματα όπως ρούχα, παπούτσια και άλλα αξεσουάρ μόδας εκπληκτικά καλά. Ανάλογα με τον διαθέσιμο χώρο, καθένας από εμάς θέλει απλώς να έχει ένα ξεχωριστό σχέδιο με έξυπνες επιλογές αποθήκευσης, όπως ράφια, διαμερίσματα, ράγες ρούχων και συρτάρια. Όταν είστε πραγματικά έτοιμοι να έχετε ένα μοντέλο από ξύλο και επίσης με προσαρμοσμένες μετρήσεις και μεγέθη, σας συνιστούμε να ξεκινήσετε με παλέτες. Είναι επίσης μια καλή ιδέα αν ψάχνετε να εξοικονομήσετε χρήματα και να μην αγοράσετε ακριβά έπιπλα. Απλώς δείτε τις λεπτομέρειες στα παραδείγματα εάν θέλετε να φτιάξετε ένα ντουλάπι από παλέτες.

DIY γωνιακό ντουλάπι παλετών ντουλάπι φθηνές οδηγίες κατασκευής

Μπορείτε να τα συνδυάσετε πρακτικά και έξυπνα για να επιτύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, αν κατασκευάσετε μια μονάδα τοίχου παλετών, προσφέρει ράγα ρούχων και πλαϊνό ντουλάπι με συρτάρια και χώρους αποθήκευσης ταυτόχρονα. Υπάρχει επίσης ένα κορυφαίο επίπεδο για να αποθηκεύσετε περισσότερα από τα αντικείμενά σας, όπως τσάντες αποσκευών και υφασμάτινες βαλίτσες εκεί. Ιδιαίτερη προσοχή έχει δοθεί στις λεπτομέρειες κατασκευής, ώστε να μπορείτε να το κάνετε εύκολα στο σπίτι όταν έχετε στο απόθεμα το υλικό που χρειάζεστε. Φυσικά, το πιο σημαντικό πράγμα θα ήταν οι παλιές παλέτες που ξαναχρησιμοποιείτε. Έχουμε επίσης μοιραστεί μαζί σας ένα σχέδιο κατασκευής που σας δείχνει πώς μπορείτε να μεγεθύνετε αυτό το ντουλάπι παλετών για να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

συμπαγές ντουλάπι από παλέτες με τρία συρτάρια και λαβές από σίδερο

Αυτό θα ήταν μια υπέροχη προσθήκη στην ντουλάπα σας. Όλα τα λάτρεις του στυλ και της μόδας αγόρια και κορίτσια σίγουρα θα λατρέψουν αυτό το ντουλάπι παλετών. Σε αυτήν την περίπτωση, το τμήμα αποθήκευσης στέκεται ξεχωριστά ως μονάδα και έχει σχήμα πύργου που προσφέρει έξυπνα ενσωματωμένα διαμερίσματα αποθήκευσης και συρτάρια. Στη μία πλευρά που βλέπει στους γωνιακούς τοίχους, μπορείτε να συνδέσετε ειδικά ξύλινα στηρίγματα για την εγκατάσταση της περιοχής για κρέμασμα. Εδώ υπάρχουν δύο μεγαλύτερα ξύλινα δοκάρια μεταξύ του πύργου και του γωνιακού τοίχου για να έχετε ωραίες κρεμάστρες.

περισσότερες λεπτομέρειες

Ξύλινη ράβδος βιδωμένη ως κρεμάστρα για ρούχα στο ντουλάπι παλετών

Ένα ξύλινο πάνελ κατά παραγγελία κατασκευάστηκε επίσης από την κορυφή του πύργου έως την περιοχή της μονάδας τοίχου. Αυτό κρέμεται από ξύλινα στηρίγματα που είναι στερεωμένα. Αυτό βοηθά το ντουλάπι παλετών να δημιουργήσει μια ισχυρή σύνδεση με την περιοχή του τοίχου. Η ξύλινη κορυφή οδηγεί επίσης σε μεγαλύτερα ράφια που μπορείτε να τοποθετήσετε για μεγαλύτερους τύπους αποθήκευσης. Τρία ενσωματωμένα συρτάρια ανοίγουν ιδιαίτερα εύκολα χάρη στις μεταλλικές λαβές που είναι προσαρτημένες με βίδες κεφαλής Phillips.

σχέδιο σκίτσου για ντουλάπι παλετών για μεγέθυνση με διαστάσεις

Θα ήταν πραγματικά βολικό να κρατήσετε τα πολύτιμα πράγματα σας εκεί. Εδώ είναι το σχέδιο που θα σας καθοδηγήσει σε όλες τις λεπτομέρειες καθώς επεκτείνετε αυτή τη γωνιακή ντουλάπα σε μια ντουλάπα. Μπορείτε επίσης να ελέγξετε τις απαιτούμενες διαστάσεις εδώ.

Τραπέζι τηλεόρασης από παλέτες Euro

μακρύ τηλεοπτικό τραπέζι από παλέτες με συρτάρια και τροχούς αποθήκευσης

Τα ρουστίκ τραπέζια και ντουλάπια τηλεόρασης μπορούν να προσθέσουν μόνο περισσότερο στυλ, ωριμότητα και πραγματική παρουσία στο χώρο των πολυμέσων σας. Είναι το έπιπλο που συνδέεται απόλυτα με την ψυχαγωγία και έτσι αυξάνει τη γενική απόλαυση του σπιτιού. Ένα τέτοιο ντουλάπι επίπλων παλετών έρχεται σε ποικιλία σχεδίων και με προσαρμοσμένες δυνατότητες αποθήκευσης, ώστε να μπορείτε να το αγοράσετε ή να το κατασκευάσετε σύμφωνα με τον προϋπολογισμό σας. Ωστόσο, μπορείτε επίσης να φτιάξετε τις δικές σας βάσεις τηλεόρασης από παλέτες στο σπίτι, οι οποίες μπορούν να είναι τόσο κομψές όσο θέλετε.

ντουλάπι τηλεόρασης παλέτας με ροδάκια και πόρτα με μηχανισμό κλειδώματος

Αυτό το όμορφο DIY ντουλάπι τηλεόρασης παλετών είναι ένα λαμπρό παράδειγμα δημιουργικών επίπλων παλετών. Ο σχεδιασμός του έχει εξαιρετικά μεγάλες διαστάσεις και δύο ντουλάπια βάσης και στα δύο άκρα. Η μεσαία περιοχή ήταν εφοδιασμένη με εκπληκτικά ράφια για να φιλοξενήσει την κατάλληλη τεχνολογία και αξεσουάρ, όπως ηχεία ή σταθμούς φόρτισης. Αυτή η βάση αποτελείται κυρίως από σανίδες παλετών και το τελευταίο υλικό έχει χρησιμοποιηθεί για τη συνολική συναρμολόγηση. Μπορείτε να ονομάσετε ολόκληρη αυτή τη διάταξη ως δημιουργικό ριμέικ ή μια στοίβα παλετών. Οι παλέτες Euro είναι πάντα ασφαλείς επειδή είναι θερμικά επεξεργασμένες και δεν αποτελούν κίνδυνο για το εσωτερικό. Πάρτε λοιπόν δύο πολύ μεγάλα ή μεγάλα μεγέθη αυτού του τύπου και μπορείτε να φτιάξετε ένα ντουλάπι παλετών ευρώ με λίγη προσπάθεια και έξοδα. Μπορείτε επίσης να εγκαταστήσετε χώρους αποθήκευσης ή ντουλάπια βάσης και στα δύο άκρα του περιπτέρου. Αυτό επιτρέπει την αποθήκευση των πραγμάτων σας πολύ καλά και βολικά.

Ρουστίκ ντουλάπι τηλεόρασης παλετών με επίπεδη οθόνη dvd και ηχεία μπροστά από λευκό τοίχο από τούβλα

Υπάρχουν αρκετά συστήματα κλειδώματος στην αγορά για εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο. Υπάρχει ένα συμπαγές ράφι στη μέση αυτής της βάσης μέσων. Στοιβάζοντας περισσότερες παλέτες και χρησιμοποιώντας περισσότερο ξύλο παλέτας, μπορείτε να αυξήσετε ανάλογα τον αριθμό των ραφιών και των χώρων αποθήκευσης. Οι τροχοί δίνουν σε αυτό το ντουλάπι τηλεόρασης παλέτας ένα υπερ -λειτουργικό και βιομηχανικά διακοσμημένο δάπεδο και το κάνουν κινητό για πολλαπλούς σκοπούς. Μπορείτε να επιλέξετε το χρώμα σύμφωνα με το γούστο σας για μια μοντέρνα, εκλεπτυσμένη εμφάνιση.

Κήπος ντουλάπας παλετών

Αποθήκευση κάδων απορριμμάτων και σκευών στον κήπο χρησιμοποιώντας παλέτες χτίζουν ένα ντουλάπι

Μπορείτε επίσης να φτιάξετε απλά ξύλινα καλούπια για χρήση ως μονάδες αποθήκευσης στον κήπο. Σε αυτό το παράδειγμα, σας δείχνουμε ένα μεγαλύτερο ξύλινο κουτί με ορθογώνιο σχήμα, στο οποίο μπορείτε να αποθηκεύσετε τους κάδους απορριμμάτων σας με οργανικά απόβλητα από την κηπουρική, για παράδειγμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα διάφορα είδη σκουπιδιών τακτοποιημένα έξω χωρίς κανένα πρόβλημα. Το κουτί περιέχει επίσης ένα επίπεδο με ένα ράφι στο εσωτερικό, το οποίο το χωρίζει σε δύο χώρους αποθήκευσης ίσου μεγέθους. Έτσι, μπορείτε να κρατάτε διαφορετικά πράγματα το ένα από το άλλο για να μην τα ανακατεύετε. Αυτό το ξύλινο ντουλάπι αποθήκευσης είναι επίσης ιδιαίτερα κατάλληλο για την οργάνωση των σκευών του κήπου σας. Από σπόρους έως σωλήνες κήπου και από διακοσμητικές γλάστρες μέχρι εργαλεία κήπου – υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες επιλογές.

Φτιάξτε μόνοι σας ένα άδειο ξύλινο κουτί ως ανακυκλωμένο κήπο ντουλαπιών παλετών

Μόνο οι παλέτες έχουν ανακυκλωθεί για να δώσουν αυτό το φοβερό φιλικό σχέδιο που έχει συμπληρωθεί με ένα κομμάτι τσόχα για να αντέξει το νερό της βροχής. Αποφασίστε για μεμονωμένες διαστάσεις που ταιριάζουν στον κήπο σας και προσφέρετε τον απαραίτητο αποθηκευτικό χώρο. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε βερνίκι για να προστατέψετε το ξύλο από το νερό και τις καιρικές συνθήκες και να δώσετε περισσότερη λάμψη στον κόκκο του ξύλου.

Ρουστίκ ντουλάπα από παλέτες

Μπουφάν κρεμασμένα στη ρουστίκ ντουλάπα για ρούχα με ντουλάπα παπουτσιών

Εξακολουθήστε να έχετε μια φθηνή ιδέα επίπλων από ξύλο παλέτας που θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε ζητήματα αποθηκευτικού χώρου στο σπίτι σας. Μπορείτε να τα λύσετε χτίζοντας προσαρμοσμένα ξύλινα κουτιά που μπορούν να συνδυαστούν ή να στρώσουν. Αυτό το ντουλάπι παλετών DIY είναι επίσης εξοπλισμένο με ράφι παπουτσιών. Πρώτον, σχεδιάζεται μια ξύλινη κλειδαριά, η οποία έχει ένα επιπλέον ράφι με 4 θήκες αποθήκευσης στο κάτω μέρος της. Στη συνέχεια τοποθετήθηκε μια μονάδα 4 κουτιών αποθήκευσης στο πλάι αυτής της χειροποίητης ντουλάπας για τη βελτίωση του χώρου αποθήκευσης και τη γενική λειτουργικότητα.

αυτοσχέδια ντουλάπα από παλέτες ευρώ με ράφι παπουτσιών ως αποθηκευτικό χώρο έξω

Αυτά τα κουτιά αποθήκευσης είναι ιδανικά για τοποθέτηση ως ράφια παπουτσιών ή μίνι ντουλάπια αποθήκευσης σε οποιοδήποτε χώρο καθιστικού και είναι πολύ εύκολο να κατασκευαστούν με αποσυναρμολογημένα κομμάτια παλετών. Στη συνέχεια, βάψτε αυτό το χειροποίητο ντουλάπι παλετών σε ένα από τα αγαπημένα σας χρώματα. Τοποθετήστε το εσωτερικό παλτό και τα ρούχα που κρέμονται για να το κάνετε έτοιμο για χρήση. Κατασκευάστε το μεγάλο ξύλινο κουτί σε όλες τις διαστάσεις που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες αποθήκευσης και κρεμάσματος και, στη συνέχεια, δημιουργήστε διαμερίσματα και ράφια για ξεχωριστή αποθήκευση των πραγμάτων, ώστε να μην ανακατεύετε τα αντικείμενα που αποθηκεύονται.

DIY ξύλινο ντουλάπι ως ξύλινα έπιπλα παλέτας με μονάδα για επιπλέον αποθήκευση παπουτσιών

Σε αυτή την περίπτωση, το πάνω μέρος επιλέχθηκε για κρέμασμα υφασμάτων. Στη συνέχεια, μπορείτε να το παρέχετε με μεγάλα μήκη υφάσματος, ενώ το κάτω μέρος προορίζεται για άλλη αποθήκευση αντικειμένων. Επεκτείνετε τα κριτήρια αποθήκευσης και λειτουργίας αυτού του αυτοεγκατεστημένου, κλειστού ντουλαπιού παπουτσιών προσθέτοντας περισσότερες ξύλινες μονάδες, όπως στην περίπτωση αυτή. Το πρόσθετο μέρος ή ντουλάπι είναι σίγουρο ότι θα χρησιμεύσει ως ένα όμορφο ράφι παπουτσιών. Αντιγράψτε αυτό το πλήρες, εύκολο στη κατασκευή μοντέλο ντουλάπας για να αποθηκεύσετε ύφασμα και παπούτσια ή χρησιμοποιήστε το ως δημιουργική έμπνευση για να σχεδιάσετε το δικό σας με προσαρμοσμένες επιλογές αποθήκευσης και κρεμάσματος και επίσης στις δικές σας μετρήσεις.

Πρακτική λύση για κάθε χώρο διαβίωσης

Ντουλάπα με γλάστρες με φυτά και πλαϊνά συρτάρια σε vintage ρετρό στυλ

Φτιάξτε τα δικά σας ντουλάπια παλετών για να προσθέσετε αξία στο σπίτι σας και να εξοικονομήσετε χρήματα επίσης. Τα έργα κυμαίνονται από απλά ντουλάπια έως έργα επισκευής ντουλαπιών έως περίπλοκες πόρτες με ανυψωμένα ή χωνευτά πάνελ. Υπάρχουν πολλές ιδέες για την επίλυση προβλημάτων με την αποθήκευση ρούχων ή άλλων αντικειμένων. Στη συνέχεια, φτιάξτε το τέλειο ντουλάπι παλετών για την κατοικία σας με έμπνευση.

τηλεοπτικά στηρίγματα παλετών βασίζονται από έμμεσο φωτισμό παλετών ευρώ

Τα περισσότερα από τα σχέδια είναι ανεξάρτητα, αλλά μερικά είναι επίσης ενσωματωμένα. Υπάρχουν πολλά παραδείγματα διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων που θα ταιριάζουν σχεδόν σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας. Υπάρχουν πολλά χρήσιμα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα. Ωστόσο, πριν ξεκινήσετε, αν χτίζετε ένα ντουλάπι από παλέτες, φροντίστε να διαβάσετε οδηγίες και άλλα μαθήματα σχετικά με τον τρόπο διαίρεσης παλετών.