Επιπλα

Εργονομικός σχεδιασμός – καρέκλα Eidos της Nuvist

Εργονομικός σχεδιασμός - καρέκλα Eidos της Nuvist

Απο εργονομική καρέκλα από Nuvist έχει εμπνεύσει μια μπανιέρα μέσα από τα σχήματα της διάσημης γοητείας της. Αν έχετε ξαναδεί αυτήν την υπέροχη μπανιέρα, μπορείτε να δείτε τις ομοιότητες της στο εργονομική λειτουργικότητα και σχεδιασμόςn με το Καρέκλα Eido καθορίσει. Δεν είναι μόνο εντυπωσιακά, μοντέρνα έπιπλα, είναι, από λογοτεχνική άποψη, μια ενσάρκωση της άνεσης, της απόλαυσης και της χαλάρωσης. Αν δεν με πιστεύετε, απλώς καθίστε.

Καρέκλα Eido – Εργονομική λειτουργικότητα και σχεδιασμός

Εργονομικός σχεδιασμός - καρέκλα Eidos της Nuvist - πορτοκαλί

Η καρέκλα είναι πολύ ελαφριά και έχει πρακτικό μικρό μέγεθος σε σύγκριση με άλλες καρέκλες, είναι ιδανική για μετακίνηση. Η καρέκλα είναι κατασκευασμένη από μοντέρνα υλικά και είναι εξαιρετικά σταθερή. Ακριβώς όπως τα σκαμπό μπαρ, τα οποία έχουν το ίδιο εργονομικό σχήμα. Η καρέκλα Eidos ή σκαμπό είναι κατάλληλο για την κρεβατοκάμαρά σας, την τραπεζαρία, το σαλόνι, ακόμη και το διάδρομό σας. Είναι πολύ πρακτικό για το γραφείο, τον καφέ ή το μπαρ σας.

Καρέκλα Eido διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα

Εργονομικός σχεδιασμός - καρέκλες Eidos της Nuvist

Αυτή η καρέκλα Nuvist διατίθεται σε ποικιλία διαφορετικών χρωμάτων – πράσινο, μπλε, μοβ, κόκκινο, καφέ και πολλά άλλα. Η καρέκλα φαίνεται απίστευτη σε κάθε χρώμα. Ακόμα κι αν είναι αρκετά μοντέρνο, μπορεί να τοποθετηθεί με διαφορετικά στυλ εσωτερικού χώρου. Δεν υπάρχουν πολλές καρέκλες που προσφέρουν άνεση. Τα περισσότερα από αυτά είναι στην πραγματικότητα μόνο καρέκλες για καθιστή θέση, για μικρό χρονικό διάστημα. Μετά από λίγο, το κάθισμα γίνεται πολύ άβολο. Θα χρειαστεί να αλλάξετε τη θέση σας κατά καιρούς ή ακόμη και να σηκωθείτε για λίγο για να χαλαρώσετε το σώμα σας. Αυτό δεν συμβαίνει με την καρέκλα Eidos. Το συνεχές, τρισδιάστατο σχήμα της πολυθρόνας μπορεί να φαίνεται περίεργο και φουτουριστικό, αλλά στην πραγματικότητα έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα στο σώμα. Μπορείτε να μείνετε σε αυτήν την καρέκλα για περισσότερο από μία ώρα χωρίς να νιώσετε τίποτα άλλο από το να κάθεστε άνετα. Απλή, όμορφη, κομψή και μοντέρνα, η καρέκλα Eidos Nuvist έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει άνεση και ευχαρίστηση στη ζωή σας.

Καρέκλα Eidos – μοντερνιστικός σχεδιασμός επίπλων

Καρέκλα Eidos της Nuvist σε πράσινο και καφέ χρώμα