Επιπλα

Το μοναδικό σφυρήλατο σίδερο από τον Fabbro Candeago

-Unique- Fabbro-Candeago-τραπέζι

Φάμπρο Candeago είναι ένας από τους πιο τολμηρούς, καινοτόμους και δημιουργικούς σχεδιαστές σήμερα. Είναι ένας από τους λίγους αυτοδημιούργητους επαγγελματίες σχεδιαστές λόγω του γεγονότος ότι δεν έχει παρακολουθήσει ποτέ κάποια συγκεκριμένη σχολή τέχνης, σχεδιασμού ή αρχιτεκτονικής. Τα έργα του από σφυρήλατο σίδερο προέρχονται από καθαρή έμπνευση. Ο Candeago γεννήθηκε με αυτό το καταπληκτικό ταλέντο και ανέπτυξε τις ικανότητές του μόνος του …

Έπιπλα από σφυρήλατο σίδερο

Τραπέζι κονσόλας από σφυρήλατο σίδερο, μοναδικό Fabbro-Candeago

Μερικά από τα πιο διάσημα έργα του έχουν αναγνωριστεί από πολλά διάσημα περιοδικά όπως “The World of Interiors”, “Domus” και “AD”. Υπάρχουν πολλές δημοσιεύσεις στα “Casa Mia”, “Brava Casa”, “Architectural Digest” και πολλές άλλες.

Σήμερα Fabbro Candeago Στούντιο είναι ένα σπίτι για πολλούς ταλαντούχους σχεδιαστές από διαφορετικά μέρη του κόσμου. Με το μοναδικό στυλ και το πολιτιστικό υπόβαθρο, συμβάλλουν στη δημιουργία επίπλων, διακόσμησης και αξεσουάρ για μοντέρνο εσωτερικό σχεδιασμό.

Μοναδικά είδη από σφυρήλατο σίδερο

Σφυρήλατο σίδερο-μοναδικά αντικείμενα-Fabbro-Candeago

Αλλά από πού προέρχεται η μοναδικότητα στο έργο του Candeago στο σφυρήλατο σίδερο; Είναι από τα ίδια τα έπιπλα ή κάπου αλλού; Στην πραγματικότητα, είναι λίγο και τα δύο με την προσθήκη ενδιαφέρουσας χρήσης υλικών. Μερικά από τα υλικά που χρησιμοποιεί ο σχεδιαστής για τα σφυρήλατα κομμάτια του είναι πολύ ασυνήθιστα. Αυτό είναι που κάνει την τέχνη του τόσο εξαιρετική και επιθυμητή. Ο Candeago έχει εργαστεί σε πολλά εθνικά και διεθνή έργα στην Ιταλία, σε μέρη της Δυτικής Ευρώπης και στην Αμερική. Κυρίως δημιουργεί διακοσμητικά σχέδια για ιδιωτικά σπίτια και ξενοδοχεία.

Σκαμπό και πάγκος

Σφυρήλατο σίδερο μοναδικά αντικείμενα σκαμπό Fabbro Candeago

Το πιο εκπληκτικό πράγμα για τον Fabbro Candeago, εκτός από το μοναδικό του στυλ, είναι ότι όλα όσα κάνει τα μαθαίνει μόνος του. Η αποφοίτηση από μια σχολή τέχνης ή σχεδιασμού σε αυτόν τον σύγχρονο ανταγωνιστικό κόσμο είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση ενός σχεδιαστή. Ωστόσο, ο Fabbro έχει αποδείξει ότι, εν πάση περιπτώσει, μπορεί να κάνει αυτό που αγαπά. Αυτό είναι πραγματικά εξαιρετικό γιατί τα έργα του είναι πραγματικά εξαιρετικά.

Μπανιέρες

Μοναδικά αντικείμενα από σφυρήλατο σίδερο - Fabbro -Candeago

Κάγκελο σκάλας από σφυρήλατο σίδερο

Σφυρήλατο σίδερο-μοναδικά-κομμάτια-fabbro-candeago-gold-μήλα

Κάγκελα βεράντας

Μοναδικά αντικείμενα από σφυρήλατο σίδερο-Fabbro-Candeago-βεράντα

επιχρυσωμένο κιγκλίδωμα

Μοναδικά αντικείμενα από σφυρήλατο σίδερο-Fabbro-Candeago-stair-backrest

Σφυρήλατα μοναδικά αντικείμενα Fabbro Candeago πίσω σκάλα

Πάγκος κήπου

Μοναδικός πάγκος κήπου Fabbro Candeago

Γυαλί και αλουμίνιο

-Μοναδική-Fabbro-Candeago-σκάλες-σχέδιο