Επιπλα

Κρεβάτια Hülsta – έπιπλα υψηλής ποιότητας από ειδικούς με παράδοση

Κρεβάτια Hülsta μοντέρνα-υπνοδωμάτιο-άνεση

Η Hülsta είναι γνωστός Γερμανός κατασκευαστής επίπλων. Η εταιρεία υπάρχει από το 1940 και εδρεύει στο Stadtlohn. Αυτό είναι επίσης μέρος του ονόματος της εταιρείας. Αυτό αποτελείται από τα οικογενειακά ονόματα Hüls και Stadtlohn. Η εταιρεία παράγει έπιπλα υψηλής ποιότητας για όλους τους χώρους επίπλωσης. Τώρα! από τον Hülsta επικεντρώνεται περισσότερο στο «νεαρή ζωή». Τα έπιπλα εκεί αποτελούνται αποκλειστικά από πραγματικό ξύλο. Σε αυτό το άρθρο θα θέλαμε να σας προσφέρουμε μια επιλογή Κρεβάτια Hülsta παρουσιάζω. Η εντυπωσιακή ποιότητα και τα υπέροχα σχέδια τους τα καθιστούν το τέλειο έπιπλο για την κρεβατοκάμαρα.

1. Κρεβάτια Hülsta από το Τώρα! ελατήριο κουτιού

τώρα-boxspring-hulsta-κρεβάτια-taupe-leather-cover-headboard

Το Τώρα! Κουτιά ελατήρια Hülsta. Τα κεφαλάρια σας είναι γεμισμένα και καλυμμένα με ύφασμα. Αυτό κάνει το διάβασμα πριν πάτε για ύπνο μια πραγματική απόλαυση και σας επιτρέπει να χαλαρώσετε εντελώς. Τα στρώματά σας εξασφαλίζουν τη βέλτιστη θέση ξαπλώματος και είναι εύκολα στην πλάτη σας.

τώρα-boxspring-hulsta-κρεβάτια-δέρμα-εξώφυλλο-σκούρο γκρι

2. Κρεβάτια Hülsta – Τώρα! στοιχεία σειρά

τώρα-στοιχεία-hulsta-κρεβάτια-ύφασμα-κάλυμμα-χαμηλά

Εάν θέλετε να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιό σας με μοντέρνο τρόπο και επομένως δεν θέλετε να τοποθετήσετε το κρεβάτι στον τοίχο, αλλά στη μέση του δωματίου, αυτό το μοντέλο κρεβατιών Hülsta είναι το ιδανικό. Το πίσω μέρος του κεφαλάρι καλύπτεται για να ταιριάζει.

3. Τώρα! χρόνος

τώρα-time-hulsta-κρεβάτια-ξύλινο πλαίσιο-δέρμα-κρεβάτι-κεφάλι

Σας αρέσει να διαβάζετε ένα βιβλίο πριν κοιμηθείτε; Στη συνέχεια, επιλέξτε αυτό το κομψό κρεβάτι, το οποίο μπορείτε προαιρετικά να πάρετε με τα φώτα του λαιμού. Η καθαρή άνεση είναι η τάξη της ημέρας!

τώρα-time-hulsta-κρεβάτια-ατσάλινα πόδια-λευκά

4. Τώρα! αρ.14

now14-hulsta-κρεβάτια-μασίφ-ξύλο-δέρμα-κεφαλάρι-καφέ

Αυτό το μοντέρνο, χαμηλό κρεβάτι όχι μόνο εξασφαλίζει έναν καλό ύπνο, αλλά και σας καλεί να πάρετε έναν απόγευμα.

now14-hulsta-κρεβάτια-μαλακό κρεβάτι-κύριο-εκρού-χρώμα

5. το ελατήριο του κουτιού μου στο SUITE

my SUITE home box ανοιξιάτικο κρεβάτι ψηλό καπιτονέ κυρίως κρεβάτι

Με τα κρεβάτια Hülsta και σε αυτά τα κρεβάτια, παίρνετε στρώματα υψηλής ποιότητας που κάνουν το ξαπλωμένο να είναι μια πραγματική απόλαυση. Οι λειτουργίες που προσφέρει κάθε στρώμα εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση. Δεν θα θέλετε να ξανασηκωθείτε από το κρεβάτι.

my-SUITE-home-box-spring-hulsta-κρεβάτι-ύφασμα-κάλυμμα-taupe

6. Κρεβάτια SERA Hülsta

sera-hulsta-κρεβάτια-μοντέρνο σχέδιο-γκρι

Αυτό το μοντέλο καλύπτεται κυρίως με ύφασμα ή δέρμα, το οποίο διατίθεται σε διαφορετικά χρώματα. Ωστόσο, τα πόδια από ξύλο, λάκα ή υψηλή γυαλάδα δημιουργούν μια προφορά.

sera-bed-huelsta-υφασμάτινο-ατσάλινο-πόδια-ανοιχτό-ξύλο-σανίδα

sera-hulsta-κρεβάτια-free-floating-brown

Αυτά και άλλα έπιπλα υψηλής ποιότητας βρίσκονται στις σελίδες Hülsta και Τώρα! από τον Hülsta, καθώς και πολλοί άλλοι έμποροι που πωλούν τα έπιπλά τους. Ντουλάπες, κομοδίνα και συρταριέρες είναι επίσης διαθέσιμες για να ταιριάζουν σε κάθε σχέδιο των κρεβατιών Hülsta. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να διακοσμήσετε το υπνοδωμάτιό σας τέλεια και με στυλ.