Επιπλα

Έπιπλα σχεδιαστών από ξύλο από το Joyau ενισχύουν το εσωτερικό

έπιπλα σχεδιαστών από ξύλο κουκούλι ανεπεξέργαστη ταπετσαρία λευκή άνεση

ο Έπιπλα σχεδιαστών από ξύλο του Andre Joyau είναι αναμφίβολα ένα από εκείνα τα έπιπλα που δεν πρέπει να λείπουν σε κανένα εσωτερικό. Το πρώτο παράδειγμα, οι πολυθρόνες Cocoon, εντυπωσιάζουν με το σχεδιασμό τους και μεταμορφώνουν κάθε εσωτερικό χώρο σε ένα μοναδικό σαλόνι. Το ξύλο είναι ακατέργαστο τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, γεγονός που δίνει στις πολυθρόνες τη γοητεία τους. Τα μαξιλάρια των καθισμάτων εγγυώνται και πάλι άνεση στο κάθισμα. Τα άλλα έπιπλα σχεδιαστών από ξύλο δεν είναι καθόλου λιγότερο εντυπωσιακά. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά τους σε αυτό το άρθρο!

Έπιπλα σχεδιαστών από ξύλο – Πολυθρόνα Cocoon

σχεδιαστής ξύλινων επίπλων andre joyau υποβραχιόνιο καρέκλας κουκουλιού

Έπιπλα σχεδιαστών από ξύλο – η καρέκλα Bascule

σχεδιαστής ξύλινα έπιπλα καρέκλα bascule angora γούνα πρόβατα μεταλλικά πόδια μαύρο

Η καρέκλα Bascule είναι εξίσου εντυπωσιακή με την Cocoon. Είναι επίσης ξύλινο ενώ τα πόδια της καρέκλας είναι μεταλλικά και αντιπροσωπεύουν δύο δαχτυλίδια. Το κάθισμα φαίνεται άβολο με την πρώτη ματιά, αλλά αυτό δεν συμβαίνει καθόλου. Όχι μόνο το σχήμα του καθίσματος συμβάλλει σε αυτό, αλλά και η γούνα των προβάτων Angora, η οποία δίνει μια αίσθηση πολυτέλειας. Το Bascule είναι ένα φανταστικό παράδειγμα σχεδιαστικών επίπλων από ξύλο.

Ξύλινα τραπεζάκια σαλονιού

έπιπλα σχεδιαστών ξύλινα φύλλα λωτού εκτύπωση λευκό επιτραπέζιο

Κάτω από τα τραπεζάκια του σχεδιαστή ξύλινα έπιπλα από τον Andre Joyau, ο καθένας έχει τη δική του γοητεία. Ενώ το τραπέζι με φύλλα λωτού εντυπωσιάζει με τα απλά, ίσια σχήματα και την επιφάνεια του τραπεζιού με εκτύπωση φύλλου, ο πίνακας Double Form δείχνει πόσο υπέροχα δύο στρογγυλά ξύλινα πάνελ μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους. Στην περίπτωση ενός άλλου τραπεζιού καφέ, η διατομή του ξύλου χρησιμεύει ως χρήσιμη περιοχή και αποτελείται από πολλά ξύλινα μπλοκ ενωμένα μεταξύ τους.

Σχεδιαστής τραπεζάκι σαλονιού Double Form

έπιπλα σχεδιαστών από ξύλο διπλού σχήματος ξύλινες φέτες τραπεζάκι του καφέ ιδέα

Τέλος σιτηρών για έπιπλα

έπιπλα σχεδιαστής ξύλινα άκρα κόκκος τραπέζι καναπέ πόδια τραπέζι

Σχεδιαστής ξύλινα έπιπλα – πάγκοι

έπιπλα σχεδιαστών ξύλινος πάγκος kyukei μπλε χρώμα μεταλλικά πόδια εσωτερική ιδέα

Αν σας αρέσουν οι χρωματικές πινελιές στο εσωτερικό σας, ο πάγκος Kyukei είναι η καλύτερη επιλογή για έπιπλα σχεδιαστών από ξύλο. Έχει ελκυστικό, μπλε χρώμα και εξακολουθεί να εκπέμπει φυσικότητα χάρη στο ακατέργαστο ξύλο. Ο πάγκος Futatsu, που εντυπωσιάζει με το σχήμα του, καθώς είναι ελαφρώς κυρτός, είναι επίσης ανεπεξέργαστος.

Πάγκος σχεδιαστών Futatsu

έπιπλα σχεδιαστών ξύλινο πάγκο futatsu καμάρα σχήμα λακαρισμένο μοντέρνο ρουστίκ

Σχεδιασμένο από Αντρέ Τζόγιαου.