Επιπλα

Η καρέκλα “Kara” – ενδιαφέρον σχέδιο από τον Desiree

Καρέκλα Kara - Ενδιαφέρουσα σχεδίαση από τον Desiree

Ο Desiree ξέρει πώς να δημιουργεί κάτι επιθυμητό. Το εκπληκτικό Καρέκλα Kara από τον Marc Sadler είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά έπιπλα της Desiree. Το κομψό έπιπλο έχει σχεδιαστεί για να σας εξασφαλίζει όχι μόνο στιλ αλλά και άνεση. Υπάρχουν βελούδινα και δερμάτινα μαξιλάρια στο μπροστινό μέρος της καρέκλας. Η πλάτη σε αυτήν την καρέκλα είναι κατασκευασμένη για να ταιριάζει σε κάθε καμπύλη του σώματος. Κατά τη γνώμη πολλών πελατών, το συναίσθημα είναι συγκλονιστικό. Ένα άτομο μπορεί να νιώσει απόλυτη άνεση σε οποιαδήποτε θέση. Αυτό είναι κάτι πολύ σπάνιο για αυτά τα έπιπλα.

Άνετο και ενδιαφέρον σχέδιο της καρέκλας Kara

Καρέκλα Kara - άνετο, ενδιαφέρον σχέδιο

Η καρέκλα Kara έχει επίσης μια πολύ κομψή κυρτή επένδυση ξύλου που προσθέτει στην κομψή εμφάνιση του έπιπλα. Το ξύλινο πλαίσιο και η ταπετσαρία ταιριάζουν στο χρώμα. Ο πελάτης πρέπει να αποφασίσει ποιο χρώμα ταιριάζει καλύτερα στην αίσθηση του στυλ του.

Η άνεση και η ηρεμία εξασφαλίζονται με την καρέκλα Kara

Καρέκλα Kara - μοντέρνο ενδιαφέρον σχέδιο

Αυτή η καρέκλα δημιουργεί μια πολύ φιλόξενη ατμόσφαιρα. Είναι το τέλειο έπιπλο για το γραφείο, το σαλόνι σας, είναι κατάλληλο ακόμη και για το υπνοδωμάτιό σας. Με αυτήν την καρέκλα μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια πολύ ιδιαίτερη, ζεστή γωνιά ανάγνωσης. Αν κάθεστε σε αυτήν την καρέκλα και διαβάζετε, δεν θα συνειδητοποιήσετε ότι ο χρόνος έχει τελειώσει. Αν τύχει να κοιμηθείτε θα ξυπνήσετε τόσο χαλαροί σαν να κοιμηθήκατε στο κρεβάτι σας, σε αντίθεση με άλλες καρέκλες που είναι τόσο άβολα και ξυπνάτε με κράμπες.

Καρέκλα Kara - μοντέρνο σχέδιο της Desiree

Η καρέκλα Kara μπορεί να σας εξασφαλίσει την άνεση και την ηρεμία που σας αξίζει μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Μπορείτε να βάλετε τα πόδια σας επάνω στο σκαμπό που ταιριάζει και να νιώσετε απόλυτα χαλαροί. Αυτή η καρέκλα έχει σχεδιαστεί με μια πολύ ιδιαίτερη αίσθηση. Έχει υπέροχη κομψή εμφάνιση και φαίνεται εκπληκτικό από κάθε γωνία. Απο Καρέκλα Kara είναι μια ενσάρκωση των αξιών Desiree: μέγιστη άνεση, υψηλή ποιότητα των υλικών και προσεκτική επεξεργασία.

Διαφορετικά χρώματα για κάθε γούστο – η καρέκλα Kara

Καρέκλα Kara - κομψός σχεδιασμός