Επιπλα

Η πτυσσόμενη καρέκλα “Leaf” – έξυπνη και πρωτοποριακή τεχνολογία αναδίπλωσης

Πτυσσόμενη καρέκλα Φύλλο τραπεζαρία από έπιπλα από αλουμίνιο από ανοξείδωτο ατσάλι

Ο σχεδιαστής του Πτυσσόμενα, Ο Alexander Gendell, είναι ο συγγραφέας ενός ενδιαφέροντος έργου εμπνευσμένου από τα ταξίδια του. Η ιδέα του καλλιτέχνη είναι να δημιουργήσει ένα σχέδιο που δεν είναι μόνο λειτουργικό, αλλά και πρωτότυπο, αισθητικό και εξοικονομεί χώρο. Η πτυσσόμενη καρέκλα “Leaf” μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην τραπεζαρία καθώς και στο σαλόνι, το γραφείο, σε εξωτερικούς χώρους ή απλά ως αντικείμενο τέχνης.

Η πτυσσόμενη καρέκλα της Folditure με μια καλλιτεχνική και πρωτοποριακή σιλουέτα

Πτυσσόμενη καρέκλα Φύλλο τέχνης αντικείμενο σαλόνι

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν περιμένουν να βρουν άνεση στα πτυσσόμενα έπιπλα, αλλά το Leaf θα σας εκπλήξει με τις δυνατότητες που προσφέρει. Η πλάτη είναι μεγάλη και εργονομική για να στηρίζει την πλάτη σε όλο της το μήκος. Το κάθισμα είναι χαλαρωτικό, κατασκευασμένο από στερεά υλικά όπως αλουμίνιο και ανοξείδωτο ατσάλι.

Η πτυσσόμενη καρέκλα “Leaf” με πρωτοποριακή τεχνολογία αναδίπλωσης

πτυσσόμενη-καρέκλα-από ανοξείδωτο ατσάλι-πρωτοποριακή-πτυσσόμενη-τεχνολογία

Το “Leaf” είναι μια τέλεια καρέκλα για την τραπεζαρία σας. Σε αντίθεση με τις περισσότερες πτυσσόμενες καρέκλες, έχει μια περίτεχνη εμφάνιση και φαίνεται ωραία γύρω από ένα τραπέζι φαγητού. Είναι στην πραγματικότητα ένα υπέροχο βλέμμα και πιθανότατα δεν θα χρειαστεί να διπλωθεί και να αφαιρεθεί. Όταν δεν χρησιμοποιείται, το Leaf χρησιμεύει ως έργο τέχνης με την περίτεχνη και πρωτοποριακή σιλουέτα, την πρωτότυπη εμφάνιση και την κομψή παρουσία στο εσωτερικό. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αφού διπλωθεί, το πλάτος του είναι εκπληκτικό 2 εκατοστά!

μόλις 2 εκατοστά πλάτος όταν διπλωθεί

Πτυσσόμενη καρέκλα-Φύλλο-εξοικονόμηση χώρου-έπιπλα

Ένα πλαίσιο από αλουμίνιο από ανοξείδωτο ατσάλι, μεντεσέ από ανοξείδωτο χάλυβα, που χρησιμοποιείται στην κατασκευή αεροσκαφών και άλλα υλικά υψηλής ποιότητας χρησιμοποιούνται για αυτό το αντικείμενο τέχνης. Αυτά το καθιστούν ανθεκτικό στις μετεωρολογικές συνθήκες, γι ‘αυτό είναι επίσης ιδανικό για εξωτερική χρήση. Η πτυσσόμενη καρέκλα “Leaf” ταιριάζει απόλυτα σε κάθε εσωτερικό σχεδιασμό, αλλά ταυτόχρονα παίζει το ρόλο ενός κύριου στοιχείου.

ιδανικό για τον εξωτερικό χώρο

Υπαίθρια-πτυσσόμενα-καρέκλες-υδατοαπωθητικό-υλικό

κόκκινη έκδοση

φουτουριστικό-τραπεζαρία-έπιπλα-πτυσσόμενες-καρέκλες-αλουμίνιο-κόκκινες-πλάτες πλάτης

Πτυσσόμενη καρέκλα-Leaf-Folditure-Alexander-gendell

Β. Άγγελοφ