Επιπλα

Πρακτικές ιδέες για σχεδιασμό επίπλων ηλιακό τραπέζι Lucio by Studio Natural

ιδέα για έπιπλα πρακτικό φως φόρτισης tablet

Η ιταλική εταιρεία Studio Natural έχει μια ιδιαίτερα πρακτική ιδέα για Σχεδιασμός επίπλων ανέπτυξε και δημιούργησε το στοιχείο “Lucio”. Πείστε τον εαυτό σας για τη λειτουργικότητα του έργου!

Πρακτικές ιδέες για το σχεδιασμό επίπλων εξοικονομείτε χρόνο

ιδέα για σχεδιασμό επίπλων μαύρη επιφάνεια πρακτικά νέα

Αυτό το ενδιαφέρον βοηθητικό τραπέζι είναι αποτέλεσμα της καλής, άψογης δουλειάς των σχεδιαστών. Πρακτικές ιδέες για Σχεδιασμός επίπλων είναι όλο και πιο μοντέρνα. Βοηθούν τους ανθρώπους να εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα. Το ηλιακό πάνελ συνδέεται με μια μπαταρία και το φορτίζει. Αυτή η μπαταρία μπορεί στη συνέχεια να επαναφορτίσει διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές. Για να δημιουργήσει ένα επίτευγμα, το στοιχείο χρησιμοποιεί τόσο το φως του ήλιου όσο και το τεχνητό φως. Το έργο προορίζεται να αποτελέσει μέρος της συνολικής εγκατάστασης. Το έπιπλο φαίνεται όμορφο, εξοικονομεί χώρο και βοηθά τον ιδιοκτήτη του. Αποθηκεύει την ενέργεια στο εσωτερικό και επαναφορτίζει τον καθημερινό εξοπλισμό εργασίας, όπως smartphone και tablet. Έτσι, μπορείτε τουλάχιστον να απολαύσετε την αγαπημένη σας ατμόσφαιρα εκτός από τη δουλειά. Μια φθηνή επένδυση που θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρόνο και χρήμα.

Ο δημιουργικός σχεδιασμός επίπλων καλύπτει τις σημερινές ανάγκες

ιδέες κουλοχέρηδες στη μέση ηλεκτρικών συσκευών για φόρτιση ξύλινων ποδιών

Το ενδιαφέρον Σχεδιασμός επίπλων μετατρέπει το νέο έργο Lucio σε ένα εύκαμπτο έπιπλο που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε – ακόμα και πολύ μακριά από τον τοίχο και την πρίζα. Το πλεονέκτημα είναι ότι μπορείτε να φροντίσετε τις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις αδιατάρακτα με τη βοήθεια του βοηθητικού τραπεζιού. Μπορείτε να καθίσετε όπου θέλετε χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το τροφοδοτικό. Το ηλιακό πάνελ παρέχει αρκετή ενέργεια και φορτίζει τις συσκευές σας. Μια πολύ πρακτική ιδέα που κάνει εσάς και τη δουλειά σας ανεξάρτητους από τοίχους και πρίζες. Ρίξτε μια ματιά στις ενδιαφέρουσες φωτογραφίες αυτού του τραπέζι σχεδιαστών και θα παρατηρήσετε τα πολλά πλεονεκτήματα για τον εαυτό σας. Η λειτουργικότητα και ο αισθητικός σχεδιασμός έρχονται στο προσκήνιο.

Μπορεί να φορτιστεί καθημερινός εξοπλισμός εργασίας όπως smartphone και tablet

ιδέες για να τοποθετήσετε κομψά κομμάτια επίπλων μακριά πρίζες τοίχου

Το δημιουργικό και λειτουργικό στοιχείο μπορεί επίσης να τοποθετηθεί μακριά από τον τοίχο και την πρίζα

ιδέες επίπλων ηλιακό πάνελ ενσωματωμένη μπαταρία δημιουργικός σχεδιασμός