Επιπλα

Έπιπλα από γυαλί και κεραμικά της σειράς Metropolis παρουσιάζουν μια μικρο-αρχιτεκτονική

έπιπλα από γυαλί και κεραμικό τόνελι σχεδιασμό μίνι αρχιτεκτονικής

Στη σημερινή ανάρτηση θα θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τη νέα σειρά επίπλων σχεδιαστών από την Tonelli Design. Τα μοντέρνα έπιπλα της Tonelli Design είναι ένας επιτυχημένος, αρμονικός συνδυασμός της γοητείας του γυαλιού και του κεραμικού με μαρμάρινο αποτέλεσμα. Στη μοντέρνα εμφάνιση των ευγενών επίπλων, δύο υλικά είναι συνυφασμένα, τα οποία χαρακτηρίζονται από διαφορετικό βάθος και ένταση. Η νέα συλλογή του Giuseppe Maurizio Scutellà ονομάστηκε Metropolis. Αυτό το όνομα φυσικά δεν επιλέχθηκε τυχαία.

έπιπλα τραπεζαρίας από γυαλί και κεραμικό κομψό πλαίσιο

Ο σχεδιαστής αναφέρεται στην ομώνυμη βουβή ταινία του Fritz Lang από το 1927, η οποία απεικονίζει έναν νέο, φουτουριστικό κόσμο. Επιλέγοντας αυτό το όνομα, ο σχεδιαστής αναδεικνύει την αρχιτεκτονική αντίληψη που κρύβεται πίσω από το νέο του έργο. Τα έπιπλα από γυαλί και κεραμικό είναι μια έκφραση της προσπάθειας να ξεφύγουμε από την παραδοσιακή ιδέα του τετράποδου τραπεζιού και να δημιουργήσουμε μια νέα γενιά επίπλων μέσω μιας μοναδικής μικρο-αρχιτεκτονικής.

γυάλινη βάση διαφανής γυάλινη επίπλωση μητρόπολη

Όλα τα γυάλινα και κεραμικά έπιπλα της σειράς Metropolis της Scutellà είναι εξοπλισμένα με ένα κεντρικό πλαίσιο από διάφανο ή καπνιστό γυαλί, το οποίο αποτελείται από υαλοπίνακες που συγκολλούνται κάθετα μεταξύ τους. Τα επιμέρους συστατικά είναι διαφορετικού μήκους και ύψους και συνδέονται μεταξύ τους σε διαφορετικές γωνίες. Τα ελκυστικά τραπεζάκια είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη από γυαλί και σε τρεις γυαλισμένες εκδόσεις με μαρμάρινη εμφάνιση: Noir Desire με χρυσό και χάλκινο νήμα, Calacatta Arabescato με γκρι-μπεζ κλωστή και Grigio Orobico με ανοιχτόχρωμο και σκούρο κόκκο. Η τραπεζαρία, το σαλόνι και τα τραπεζάκια της σειράς Metropolis αποπνέουν μια αισθητική καθαρότητα που έχει επιτευχθεί με το μέγεθος, το μειωμένο πάχος και την υψηλή τεχνική απόδοση.

μητρόπολη τραπέζι τετράγωνη βάση σκούρο

Το ντιζάιν γυάλινο τραπέζι φαγητού Metropolis είναι αναμφίβολα ένα χαρακτηριστικό του σύγχρονου ιταλικού σχεδιασμού γυαλιού. Η υπερβολική βάση αποτελείται από κεκλιμένα τζάμια. Η επιφάνεια του τραπεζιού ήταν κατασκευασμένη από ελαφρύ γυαλί ασφαλείας.

Επιτραπέζιο μαρμάρινο μοτίβο χρυσό νήμα διάφανο γυάλινο πλαίσιο τραπεζιού

Αυτός ο σχεδιασμός τραπεζιού γοητεύει με το κομψό και πολυτελές μείγμα γυαλιού και μαρμάρου. Χάρη στην γυαλισμένη επιφάνειά του, το κεραμικό τραπέζι φαίνεται απίστευτα αληθινό σε πραγματικό μάρμαρο. Το γυάλινο πλαίσιο του τραπεζιού Metropolis δημιουργεί ένα ενδιαφέρον, εναλλασσόμενο παιχνίδι φωτός και σκιάς μέσω της διάταξης των επιμέρους γυάλινων στοιχείων. Το πολυτελές σχεδιαστικό τραπέζι φροντίζεται πολύ εύκολα και, όπως και τα άλλα προϊόντα της σειράς, διατίθεται σε διαφορετικά μεγέθη, καθώς και σε εκδόσεις από γυαλί και κεραμικό.

έπιπλα τραπεζιού σαλονιού από μάρμαρο από γυαλί και κεραμικό

Ρίξτε μια ματιά σε άλλα γυάλινα και κεραμικά έπιπλα από τη συλλογή Metropolis στη συλλογή εικόνων μας!

τραπεζάκι σαλονιού στρογγυλό μαρμάρινο μπεζ καπνιστό γυαλί

επιτραπέζιο καπνιστό γυαλί με σχέδιο tonelli

υαλοπίνακες, τραπεζάκι, κεραμικό γκρι

γυάλινη βάση υαλοπίνακες διάταξη διαφανές γυαλί

τραπέζι, γυάλινη κορυφή, μητρόπολη από γυάλινο πλαίσιο

κονσόλα γυαλί κεραμικό μαύρο σχέδιο tonelli

metropolis console tonelli design metropolis

έπιπλα τραπεζιού από γυαλί και κεραμικό καπνιστό γυαλί

* Μπορείτε να βρείτε περισσότερες συλλογές από το Tonelli Design εδώ