Επιπλα

Καρέκλα σχεδιαστών από μπαμπού – βιωσιμότητα και καινοτομία από την MOSO

Μπαμπού καινοτόμο εργονομικό σχήμα κατασκευής

Σας παρουσιάζουμε ένα καρέκλα σχεδιαστών κατασκευασμένο από μπαμπού, το οποίο προσελκύει την προσοχή λόγω της αρχικής του κατασκευής.

Καρέκλα σχεδιαστών από μπαμπού – δημιουργικότητα και λειτουργικότητα

Έπιπλα σχεδιασμού καρέκλα μπαμπού ξύλο

Η ολλανδική εταιρεία MOSO είναι από καιρό γνωστή στην Ευρώπη για τα μοντέρνα και λειτουργικά έπιπλα. Η κορυφαία εταιρεία δημιουργεί βιώσιμα και καινοτόμα έπιπλα από μπαμπού για το σπίτι και τον κήπο. Προσφέρουν μεγάλη ποικιλία σχεδίων – από επενδύσεις δαπέδου έως έπιπλα εξωτερικού χώρου έως καλύμματα βεράντας, πάνελ τοίχου και προϊόντα προσαρμοσμένα για αποκλειστικές μάρκες. Η πλούσια εμπειρία των εργαζομένων επιτρέπει μια ορισμένη ευελιξία κατά το σχεδιασμό νέων έργων. Χάρη στην υψηλή τεχνολογία, τέτοια έπιπλα καρέκλα σχεδιαστών – μπορεί να παραχθεί γρήγορα. Η επεξεργασία του ξύλου μπαμπού είναι μια περίπλοκη διαδικασία που οι τεχνικοί της MOSO κυριαρχούν χωρίς προβλήματα.

Καρέκλα σχεδιαστών με πρωτότυπη εμφάνιση γίνεται το highlight στο σαλόνι

Σχεδιάστε σκανδιναβικές ιδέες διακόσμησης επίπλων

Απο καρέκλα σχεδιαστών Η μάρκα MOSO κατασκευάστηκε από διάφορα κομμάτια μπαμπού. Το έπιπλο προσελκύει την προσοχή χάρη στην αρχική του κατασκευή. Ταυτόχρονα, μας έχει γοητεύσει εντελώς με τις σαφείς γραμμές του. Η καρέκλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως έμφαση στο σαλόνι όσο και ως μέρος των επίπλων στην τραπεζαρία. Αρκετές καρέκλες μπορούν να δημιουργήσουν ένα άνετο καθιστικό – όπου μπορείτε να πιείτε καφέ με φίλους. Η πλάτη της πλάτης και το κάθισμα εμπνέουν ένα άνετο εργονομικό σχήμα. Αν πάλι θέλετε να καθίσετε πιο άνετα, μπορείτε να βάλετε πολλά επικαλυμμένα μαξιλάρια. Οι σχεδιαστές αποφάσισαν να διατηρήσουν το φυσικό χρώμα του μπαμπού. Τα έπιπλα σε καθαρό ή σκανδιναβικό στιλ συμπληρώνονται σίγουρα από την καρέκλα.

Το μπαμπού είναι ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό που είναι κατάλληλο τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση. Η καρέκλα μπορεί επομένως να τοποθετηθεί στο μπαλκόνι ή στη βεράντα το καλοκαίρι. Απολαύστε τον καινοτόμο σχεδιασμό της ολλανδικής εταιρείας!

Η καρέκλα εμπνέει μια κατασκευή σε σκανδιναβικό στιλ

Πλάγια όψη του σαλόνι από ξύλινα έπιπλα

Βιώσιμα έπιπλα από ξύλο μπαμπού – καρέκλα της MOSO

Έπιπλα σχεδιαστών πλάτη εργονομικό ιερό μπαμπού