Επιπλα

Συλλογή επίπλων Ombre – Ιταλικό σχέδιο από τον Marchetti Maison

ombre έπιπλα συλλογή πόρτες σχεδιασμός floral μοτίβα καφέ μπουφέ

Η Marchatti Maison κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή. Είναι αυτό που κόβει την ανάσα Συλλογή επίπλων Ombre, που αποτελείται από ρομαντικά μοτίβα, αποτελεσματικά μοτίβα ξύλου και εντυπωσιακά χρώματα. Η κύρια εστίαση είναι στο σχεδιασμό των θυρών του ντουλαπιού και δίνουν σε κάθε έπιπλο μια μοναδική εμφάνιση. Διαφορετικά σχέδια είναι διαθέσιμα για τις πόρτες, συγκεκριμένα Cespitosa, Marmette, Strati, Testi και Trama. Εάν δεν θέλετε μοτίβα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε την απλούστερη παραλλαγή από το Συλλογή επίπλων Ombre Επιλέξτε “Ουδέτερο”.

Συλλογή επίπλων Ombre “Cespitosa”

μπουφέ λευκό γκρι marchatti maison λουλούδια διάδρομο

Αυτή η όμορφη συρταριέρα προέρχεται από την κατηγορία “Cespitosa” της συλλογής επίπλων Ombre. Αυτές είναι οι παραλλαγές που αποτελούνται από μοτίβα λουλουδιών. Αυτή η παραλλαγή των σχεδίων για τις πόρτες του ντουλαπιού είναι επίσης διαθέσιμη σε άλλα χρώματα. Εδώ μπορείτε να δείτε έναν κομψό και ρομαντικό συνδυασμό λευκού και μπεζ.

Συλλογή επίπλων Ombre Cespitosa σε εντυπωσιακό κόκκινο

ombre συλλογή επίπλων ντουλάπι συρταριέρα κόκκινα αποτελεσματικά λουλουδάτα λουλούδια

Ο ονειρεμένος σχεδιασμός “Cespitosa” σε έντονο κόκκινο χρώμα. Αυτή η παραλλαγή είναι πραγματικά εντυπωσιακή και γίνεται γρήγορα το επίκεντρο της εγκατάστασής σας, ανεξάρτητα από το δωμάτιο στο οποίο τοποθετείτε το ντουλάπι. Οι πόρτες και τα σχέδια των ντουλαπιών μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους με διαφορετικούς τρόπους. Αν σας αρέσει να δίνετε προφορές με έπιπλα, οι παραλλαγές από τη συλλογή επίπλων Ombre σε κόκκινο χρώμα είναι ακριβώς η σωστή επιλογή.

Παραλλαγή Marmette της συλλογής επίπλων Ombre

κομοδίνο ombre marmette συλλογή ιταλικό σχέδιο

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα από την παραλλαγή σχεδιασμού “Marmette” της συλλογής επίπλων Ombre. Οι πόρτες των ντουλαπιών εδώ έχουν ένα ενδιαφέρον, εξαγωνικό μοτίβο, το οποίο δίνει στο έπιπλο μια μοντέρνα και ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Δημιουργήστε μια κομψή ατμόσφαιρα με μια ελαφριά συρταριέρα όπως αυτή ή διακοσμήστε το δωμάτιο σε ρουστίκ στιλ επιλέγοντας ένα μοντέλο από σκούρο ξύλο.

Ομπρέ σχεδιασμού επίπλων με γράμματα

έπιπλα σαλονιού διάδρομος ombre γραμματοσειρά μπουφέ

Αυτό το παράδειγμα από τη συλλογή επίπλων Ombre είναι εξίσου μοντέρνο. Έχει εντυπωσιακά γράμματα στις πόρτες του ντουλαπιού και έτσι δίνει στο έπιπλο μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Οι πόρτες των ντουλαπιών που σχεδιάστηκαν με αυτόν τον τρόπο επισημαίνονται και εμφανίζονται από το συνδυασμό με ουδέτερες πόρτες, ο οποίος μεταφέρεται επίσης σε ολόκληρο το συρταριέρα ταυτόχρονα.

Έπιπλα Ombre σε ουδέτερο στυλ και κατασκευασμένα από σκούρο ξύλο

μπουφέ μοντέρνες καφέ πόρτες ντουλαπιών συλλογή ombre

Εδώ μπορείτε να δείτε ένα μοντέλο για μπουφέ από τη συλλογή επίπλων Ombre σε ουδέτερο σχέδιο. Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό δεν σημαίνει ότι το μπουφέ φαίνεται βαρετό. Το μπουφέ έχει ένα ενδιαφέρον μοτίβο σκακιέρας λόγω των μερικώς προεξέχοντων θυρών ντουλαπιών με ορθογώνια σχήματα. Τα επιμέρους στοιχεία διαχωρίζονται επίσης οπτικά από τη διαφορετική ευθυγράμμιση του μοτίβου ξύλου, η οποία εναλλάσσεται μεταξύ οριζόντιου και κάθετου.

Έπιπλα Ombre σε ιταλικό σχεδιασμό – Κομψό τραπεζάκι σαλονιού

τραπεζάκι σαλονιού cespitosa colletion μοτίβο λευκό μπεζ

Η συλλογή επίπλων Ombre περιλαμβάνει επίσης ένα αποτελεσματικό τραπεζάκι σαλονιού που όχι μόνο εντυπωσιάζει με τα όμορφα σχέδια και τα χρώματα του. Ο σχεδιασμός όσον αφορά τα σχήματα είναι επίσης εξαιρετικά ελκυστικός και είναι ιδανικός για μοντέρνα επίπλωση σπιτιού. Ένα άλλο πλεονέκτημα που έχει σε σύγκριση με τα περισσότερα άλλα τραπέζια καναπέδων είναι ο πρακτικός χώρος αποθήκευσης που παρέχεται από τα δύο συρτάρια. Διατίθεται σε δύο σχέδια.

Έπιπλα σαλονιού “Ombre” με σχέδιο Cespitosa

ombre τραπεζάκι σαλονιού λευκό μπολ λουλούδια ιταλικά

Τραπεζάκι σαλονιού Ombre με ενδιαφέρον σχέδιο και μοτίβα Cespitosa

τραπέζι καναπέ ombre συλλογή λευκό floral μοτίβα σχέδιο

Συλλογή επίπλων “Ombre” – το τραπεζάκι σαλονιού με συρτάρια

βοηθητικό τραπέζι ombre συλλογή cespitosa floral συρτάρια

Έπιπλα σαλονιού από τη συλλογή Ombre – σκούρο μπουφέ “Neutral”

ιταλική συλλογή επίπλων μπουφέ σκούρου καφέ ξύλου καθιστικού

 Συρταριέρα από τη συλλογή Ombre της Marchatti Maison

ombre ντουλάπι ντουλάπι σκούρο καφέ ιταλικό maison

συλλογή επίπλων ombre λευκές γκρι μπεζ ρίγες γραφείου

μπουφέ ombre λευκό κρεμαστό ντουλάπι λουλούδια μοτίβο σαλόνι

ombre cespitosa σχέδιο επίπλων floral μοτίβα ξύλο

πόρτα ντουλαπιού marmette εξάγωνο μοτίβο μπεζ ξύλο ombre maison

ombre συλλογή επίπλων ντουλάπα πόρτα λουλουδάτα καφέ καφέ

ombre έπιπλα συλλογή ιταλικό μοτίβο floral μαύρο λευκό

Μια συλλογή από τον Marchetti Maison.