Επιπλα

Σχεδιαστής ξύλινο ντουλάπι Orion θυμίζει τον αστερισμό με το ίδιο όνομα

Ντουλάπι σχεδίασης Orion Brabbu-zig zag άνοιγμα αποθήκευσης-σώμα από μασίφ ξύλο

Λόγω του πλήθους των φωτεινών αστέρων και της αδιαμφισβήτητης διάταξής τους, ο αστερισμός του Ωρίωνα (που ονομάζεται επίσης σκάλα του Ιακώβ) είναι σίγουρα ένας από τους πιο διάσημους αστερισμούς στον ουρανό. Ο υπέροχος αστερισμός, που μοιάζει με κεκλιμένη κλεψύδρα, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα περιοχή για παρατηρητές νυχτερινού ουρανού και μπορεί να δει κανείς στην Ευρώπη μεταξύ Αυγούστου και Απριλίου. Για άλλη μια φορά πήρε το όνομά της από ένα πολυτελές Ντουλάπι από ξύλο, σχεδιασμένο από τη μάρκα Brabbu. Η δομή που μοιάζει με δίχτυ από ορείχαλκο που περιβάλλει το ντουλάπι θυμίζει τα φωτεινά αστέρια που αντιπροσωπεύουν τη ζώνη του μυθικού κυνηγού ουρανού.

Ντουλάπι από ξύλο σε αποκλειστικό σχέδιο της Brabbu

Ντουλάπι σχεδιασμού από ξύλο Brabbu Orion καθρέφτη προσαρτημένο στο εσωτερικό

Απο Ντουλάπι από ξύλο Το Orion είναι ένα λαμπερό εστιακό σημείο όπου και αν βρίσκεται. Κατασκευάστηκε από υλικά υψηλής ποιότητας με εμφάνιση πρώτης κατηγορίας. Το σώμα είναι κατασκευασμένο από ματ ξύλο καρυδιάς. Ένα εμφανές λεκιασμένο χάλκινο πλέγμα περιβάλλει την πόρτα του ντουλαπιού και δίνει στα έπιπλα και την υφή του δωματίου. Οι εσωτερικοί τοίχοι είναι κατασκευασμένοι από καπλαμά ξύλου τέφρας και έχουν προσαρτημένο καθρέφτη.

Ντουλάπι από ξύλο – το αστέρι στην επίπλωση

Ντουλάπι Brabbu Möbel-Design Orion με περιστρεφόμενες πόρτες με ζιγκ-ζαγκ διακοσμήσεις από ορείχαλκο

Οι περιστρεφόμενες πόρτες που τελειώνουν σε σχήμα ζιγκ -ζαγκ είναι το highlight. Ο ζεστός τόνος του ξύλου και η εμφάνιση στα μέσα του αιώνα μεταφέρουν ζεστασιά και ασφάλεια. Το ντουλάπι έχει διαστάσεις: ύψος 161,1 cm, πάχος 47,3 cm και πλάτος 142 cm.

Ντουλάπι σχεδιαστών με ζιγκ -ζαγκ πόρτες Orion by Brabbu

Μοντέρνο ντουλάπι αποθήκευσης σώματος από μασίφ ξύλο-δομή που μοιάζει με δίχτυ-ορείχαλκος

Το σημάδι Μπράμπου προσφέρει πολυτελή έπιπλα εμπνευσμένα από τη φύση και συμπληρώνει τον σύγχρονο αστικό τρόπο ζωής με τη φυσικότητά του. Οι σχεδιαστικές γραμμές της εταιρείας περιλαμβάνουν διάφορα μοντέλα – από μπουφέδες, φωτιστικά σχεδιασμού και χαλιά μέχρι έργα τέχνης και αξεσουάρ. Όλα τα προϊόντα αφηγούνται μια ιστορία για τη φύση και τον κόσμο και υπογραμμίζουν την ατομικότητα.

Επιτοίχιο ντουλάπι από ξύλο με περιστρεφόμενες πόρτες

Πολυτελές ντουλάπι σχεδιαστών-με περιστρεφόμενες πόρτες μπροστινό σώμα-ξύλο τέφρας ξύλο καρυδιάς από σκληρό ξύλο