Επιπλα

Τραπέζια με δέντρα στην εγκατάσταση: φυσικότητα και μοντέρνα γοητεία

Είτε στο σπίτι σας, στο γραφείο ή στα εστιατόρια – τα όμορφα έπιπλα σε φυσική εμφάνιση είναι πάντα ένα πραγματικό βλέμμα. Πρόσφατα, για παράδειγμα, τα τραπέζια με άκρα δέντρων έχουν απολαύσει μεγάλη δημοτικότητα στις εγκαταστάσεις. Τι κρύβεται πίσω από τον όρο και τι πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά, θα σας το πούμε στο άρθρο. Ποιος ξέρει, ίσως σύντομα να έχετε ένα τραπέζι υψηλής ποιότητας από μασίφ ξύλο – πλήρως σύμφωνα με τις ατομικές σας επιθυμίες.

Πίνακες άκρων δέντρου στην εγκατάσταση: τι υπάρχει πίσω από τον όρο?

Τραπέζια άκρων δέντρων στην τραπεζαρία φυσική επιφάνεια μη σφραγισμένη

Πρώτα απ ‘όλα, θέλουμε να διευκρινίσουμε τι είναι τα τραπέζια των δέντρων. Είναι κυρίως κατασκευασμένα από ένα μόνο κομμάτι ξύλου, το οποίο διατηρεί τη φυσική και μοναδικά καλλιεργημένη δομή του. Σε αντίθεση με τα προϊόντα μαζικής παραγωγής, υπάρχει ένα Τραπέζι άκρων δέντρου όχι αιχμηρά, αλλά γοητεύει με ένα φυσικό σχήμα. Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι το ξύλο έχει υποστεί ελάχιστη ή καθόλου επεξεργασία, δηλαδή μπορεί να αποκλειστεί η μόλυνση χημικών συγκολλητικών ή άλλων πρώτων υλών που δεν είναι καλές για την υγεία των κατοίκων.

Πώς ξεχωρίζουν αυτοί οι πίνακες;?

Τραπέζια άκρων δέντρου στο τραπέζι κήπου εγκαταστάσεων από ξύλο βελανιδιάς

Τα πάνελ είναι κατασκευασμένα από τοπικά ή εξωτικά ξύλα και είναι πραγματικά μοναδικά. Οι επιφάνειες του τραπεζιού μπορούν να βουρτσιστούν και να λαδωθούν ή να βερνικωθούν, το οποίο με τη σειρά του επηρεάζει το χρώμα (από ανοιχτό έως σκούρο, κοκκινωπό, καστανό, κ.λπ.). Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας διαχρονικός σχεδιασμός που δεν θα βγει ποτέ από τη μόδα. Οι ειδικοί υποθέτουν ότι τα επόμενα χρόνια η εστίαση θα στραφεί όλο και περισσότερο στη φυσικότητα και τη βιωσιμότητα.

Από ποια είδη δέντρων μπορούν να κατασκευαστούν πίνακες με άκρες δέντρων?

Τραπεζαρία από πραγματικό ξύλο στην τραπεζαρία σε εξοχικό στιλ

Κατ ‘αρχήν, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών ειδών δέντρων που είναι κατάλληλα για αυτό. Τα ακόλουθα είδη δέντρων είναι ιδιαίτερα δημοφιλή: (* από τοπικά δάση, πιστοποιημένη από σφραγίδα FSC)

– Δρυς *

– άγρια ​​βελανιδιά *

– καπνιστή βελανιδιά *

– Ανακτήθηκε βελανιδιά *

– ακακία

– Κέδρος

– τικ

– μάνγκο

Όπως μπορείτε να δείτε, τα τραπέζια είναι κατασκευασμένα από μια μεγάλη ποικιλία από οικιακά και εξωτικά ξύλα. Κατά την επιλογή του ξύλου, φυσικά, πρέπει να ληφθούν υπόψη διάφοροι παράγοντες.

Τραπέζια από βελανιδιές στην τραπεζαρία με μεταλλικά πόδια

Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα:

1. Εάν οι αγοραστές θέλουν να επικεντρωθούν στη βιωσιμότητα, θα πρέπει να κάνουν χωρίς ξύλο από εξωτικές χώρες. (για παράδειγμα, τικ ή μάνγκο θα παραλειφθούν)

2. Το χρώμα και ο κόκκος του ξύλου διαφέρουν από είδη δένδρου σε είδος δέντρου. Κατά συνέπεια, μπορείτε να προσέξετε το ξύλο που καλύπτει τις δικές σας επιθυμίες όσο το δυνατόν καλύτερα. Ορισμένα είδη δέντρων φαίνονται πολύ ήρεμα και δεν έχουν σχεδόν καθόλου κόκκους, ενώ άλλα είναι πολύ αισθητά.

3. Η αντοχή του ξύλου παίζει ρόλο για πολλούς ανθρώπους. Για παράδειγμα, εάν φοβάστε τους λεκέδες στο τραπέζι, θα πρέπει να επιλέξετε ένα είδος ξύλου στο οποίο θα διεισδύσει ο λεκές και έτσι δεν θα είναι πλέον ορατός. Εναλλακτικά, η πλάκα μπορεί επίσης να γυαλιστεί με φυσικά και, πάνω απ ‘όλα, υψηλής ποιότητας έλαια. Σύμφωνα με αναφορές εμπειρίας από κατασκευαστές, τα περιθώρια χρώματος εξαφανίζονται ξαφνικά ξανά κατά τη διάρκεια της νύχτας, αυτό οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητα σε δρυς σε ταννικό οξύ.

Τραπέζια άκρων δέντρου στην εγκατάσταση: τα πλεονεκτήματα με μια ματιά

Επιτραπέζιο γραφείο για το γραφείο του σπιτιού

Πρώτα απ ‘όλα, είναι σίγουρα η φυσική εμφάνιση που προσελκύει τους ανθρώπους. Οι κορυφές του τραπεζιού όχι μόνο φαίνονται κομψές, αλλά σκοράρουν και με μια ευχάριστη αίσθηση. Όποιος έχει ήδη ασχοληθεί με το ξύλο ως πρώτη ύλη γνωρίζει ότι το συμπαγές ξύλο έχει εξαιρετικά θετικές πτυχές στους ανθρώπους και το κλίμα του δωματίου. Η υγρασία μπορεί να απορροφηθεί, να αποθηκευτεί και να απελευθερωθεί ξανά όταν απαιτείται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ορισμένες αλλαγές μπορούν να παρατηρηθούν μετά από χρόνια. Εάν, από την άλλη πλευρά, αγοράσετε έπιπλα από κόντρα πλακέ ή ινοσανίδες, το αποτέλεσμα είναι σημαντικά μικρότερο επειδή η επιφάνεια είναι σφραγισμένη με προστατευτικό βερνίκι.

Τραπέζι με δέντρα από δρυ σε φυσική εμφάνιση

Οι άνθρωποι που θέλουν ανθεκτικά έπιπλα συνιστάται να χρησιμοποιούν τραπέζια με δέντρα. Ανεξάρτητα από το αν υπάρχουν γρατζουνιές, λεκέδες ή άλλα παρόμοια-το μασίφ ξύλο μπορεί να απομακρυνθεί πολύ και η επιφάνεια μπορεί επίσης να λειανθεί και να λαδωθεί εύκολα, ακόμη και σε μεμονωμένα σημεία. Ένα τραπέζι με άκρη δέντρου φαίνεται πολύ κομψό, ειδικά σε ένα μοντέρνο, καθαρό εσωτερικό.