Επιπλα

Δημιουργήστε μια σύγχρονη αίθουσα συνεδριάσεων: έπιπλα συνεδρίων σχεδιαστών για εμπνευσμένες συναντήσεις

Έχετε πάει ήδη σε μια συνάντηση σήμερα; Και αν ναι, νιώθετε εμπνευσμένοι και γεμάτοι ενέργεια μετά το συνέδριο; Or πιστεύετε ξανά ότι θα το είχε κάνει και ένα σύντομο email; Σύμφωνα με μελέτη του Αυστραλού παρόχου λογισμικού Atlassian, παρακολουθούμε κατά μέσο όρο 62 συναντήσεις το μήνα. Αισθανόμαστε ότι ο μισός χρόνος είναι μη παραγωγικός και χαμένος. Τι πάει στραβά?

Το εάν μια συνάντηση είναι επιτυχής εξαρτάται από πολλούς παράγοντες – τον προγραμματισμό, την ομάδα, τη διάθεση της ημέρας. Αλλά ο σωστός εξοπλισμός και η ατμόσφαιρα καθορίζουν επίσης εάν οι ιδέες ρέουν. Ο σχεδιασμός και η άνεση επηρεάζουν σημαντικά τη διάθεσή μας κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης – συνήθως χωρίς να το γνωρίζουμε. Τίποτα δεν είναι χειρότερο από μια σκονισμένη εγκατάσταση που καταπνίγει όλη τη δημιουργικότητα.

Δημιουργήστε αίθουσα συνεδριάσεων με ιδέες για καρέκλες με πρόβολο

Πώς σχεδιάζετε λοιπόν την αίθουσα συσκέψεων με σύγχρονο τρόπο; Όπως πάντα, όταν πρόκειται για θέματα σχεδιασμού, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στη Σκανδιναβία – έχουμε τους Σουηδούς ειδικούς επίπλων γραφείου DPJ Workspace μετά από έπιπλα συνεδρίων σε ζήτηση για τη σύγχρονη αίθουσα συσκέψεων. Διαβάστε εδώ τις 3 συμβουλές σχεδιασμού με τις οποίες μπορείτε να μετατρέψετε την αίθουσα συσκέψεών σας σε μια δημιουργική ζώνη για συναντήσεις και εργαστήρια στο μέλλον.

Cantilever καρέκλα: διαχρονικά έπιπλα συνεδρίων σχεδιαστών

μοντέρνα έπιπλα συνεδρίων σχεδιαστών και κλασικά σχεδιασμού από μέταλλο και δέρμα

Η καρέκλα με πρόβολο είναι ένα απόλυτο κλασικό σχέδιο μεταξύ των επίπλων συνεδρίων. Το μεταλλικό πλαίσιο της καρέκλας χωρίς πίσω πόδια υποχωρεί ελαφρώς κάτω από το βάρος του καθισμένου. Η προκύπτουσα ταλάντωση ή λίκνιση εξασφαλίζει ανακούφιση στην πλάτη και υψηλό επίπεδο άνεσης καθισμάτων. Επιπλέον, έχει αποδειχθεί ότι η τακτική άσκηση διεγείρει τη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά μας.

Παρεμπιπτόντως, το ερώτημα ποιος ήταν ο εφευρέτης της καρέκλας με πρόβολα συζητήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο δικαστήριο στη δεκαετία του 1920 και του 1930. Όπως και να έχει, η καρέκλα έγινε ένας από τους πιο διάσημους εκπροσώπους του στυλ Bauhaus. Για το DPJ Workspace, η καρέκλα με πρόβολο είναι ένα κομψό που τραβάει τα βλέμματα από τα οποία μια σύγχρονη αίθουσα συνεδριάσεων μπορεί να επωφεληθεί μόνο.

Stand-up meeting: Σύγχρονη αίθουσα συσκέψεων μόνο με ρυθμιζόμενο ύψος τραπέζι

Δημιουργήστε μια μοντέρνα αίθουσα συσκέψεων με τραπέζι ρυθμιζόμενο σε ύψος

Ένα ρυθμιζόμενο ύψος τραπέζι συνεδριάσεων δημιουργεί μια ανάσα φρέσκου αέρα κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης. Με αυτό, η επιφάνεια του τραπεζιού μπορεί να σηκωθεί χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση και η συνάντηση μπορεί να συνεχιστεί ενώ στέκεστε. Το διάλειμμα από τη συνεδρίαση προωθεί την κυκλοφορία και προσφέρει υγιή ανακούφιση για τη σπονδυλική στήλη και τους μεσοσπονδύλιους δίσκους. Το αποτέλεσμα: οι συμμετέχοντες είναι πιο ενεργητικοί. Δεν είναι χωρίς λόγο ότι οι συναντήσεις stand-up είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές. Πάρε λοιπόν Συνεχείς συνεδριάσεις έναντι συνεδριάσεων σε συνεδρίαση Χρειάζεται έως και 34 τοις εκατό λιγότερος χρόνος – με το ίδιο αποτέλεσμα!

ρυθμιζόμενο ύψος τραπέζι στις ιδέες γραφείου για αίθουσες συνεδριάσεων

Τα τραπέζια καθισμάτων είναι συχνά πολύ κλασικά και μειωμένα στο σχεδιασμό τους. Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε άλλα έπιπλα συνεδρίων, όπως πολύχρωμες καρέκλες ή εντυπωσιακά φωτιστικά σχεδιαστών, ως οπτικά χαρακτηριστικά. Ως εκ τούτου, η σαφής σύσταση του Σουηδού ειδικού DPJ: Μια σύγχρονη αίθουσα συνεδριάσεων χρειάζεται ένα ρυθμιζόμενο ύψος τραπέζι συνεδριάσεων.

Ακουστική και φωτισμός: δείξτε το θάρρος για συναρπαστικά σχέδια οροφής

Ορίστε σύγχρονες συμβουλές για τις αίθουσες συσκέψεων

Δύο παράγοντες που συχνά παραμελούνται κατά το σχεδιασμό σύγχρονων αιθουσών συσκέψεων είναι η καλή ακουστική και ο φωτισμός των δωματίων. Και εδώ, μπορείτε να ορίσετε κομψές ανταύγειες επιλέγοντας τα σωστά σχεδιαστικά έπιπλα συνεδρίων.

Αν θέλετε να δώσετε έμφαση στο τραπέζι των συνεδριάσεων ως κεντρικό σημείο στην αίθουσα συσκέψεων, το DPJ Workspace συνιστά να αναζητήσετε ένα συναρπαστικό κρεμαστό φωτιστικό. Να είστε γενναίοι και να μετατρέψετε τη λάμπα σας σε ένα κομμάτι δήλωσης! Ιδανικά, παρέχει έμμεσο φως χωρίς λάμψη στο δωμάτιο. Επιπλέον, το φωτιστικό θα πρέπει να ρυθμίζεται εύκολα σε ύψος, ώστε να μην παρεμποδίζεται κατά τη διάρκεια παρουσιάσεων και συναντήσεων.

Φωτισμός και ηχομόνωση στην αίθουσα συνεδριάσεων με πάνελ τοίχου

Μια σύγχρονη αίθουσα συνεδριάσεων εξαρτάται επίσης από την καλή ακουστική. Μπορείτε εύκολα να αποφύγετε τους ήχους και τα υπερβολικά επίπεδα θορύβου με στοιχεία απορρόφησης ήχου στους τοίχους και την οροφή. Επιτρέπουν τη διατήρηση μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας ακόμη και με ζωντανές συζητήσεις και δημιουργικές ανταλλαγές. Σήμερα, τα λεγόμενα απορροφητικά οροφής είναι συχνά διαθέσιμα με ενσωματωμένο φωτισμό LED. Συμβουλή σχεδίασης από το DPJ: Ορισμένα στοιχεία που απορροφούν τον ήχο μπορούν να διακοσμηθούν με τεχνητά φυτά αναρρίχησης. Κρεμάστε κήπους στη δική σας αίθουσα συνεδριάσεων; Αυτό είναι σίγουρο ότι θα σας εντυπωσιάσει στην επόμενη συνάντηση πελατών ή ομάδας.