Επιπλα

Υπέροχα μοντέρνα έπιπλα βεράντας για χαλάρωση σε εξωτερικούς χώρους

Τραπεζαρία Bilù σκαμπό Maratea

Τα καλά νέα είναι ότι το ιταλικό στούντιο σχεδιασμού “Dolcefarniente” είναι επίσης εξαιρετικά κομψό μοντέρνα έπιπλα βεράντας κατασκευάζει. Αυτά τα δημιουργικά σχέδια επίπλων θα προσθέσουν μια πολυτελή πινελιά στην αίθρια, το μπαλκόνι ή τον κήπο σας. Εξίσου καλαίσθητα και πολυτελή με τα έπιπλα για εσωτερική χρήση, τα έπιπλα εξωτερικού χώρου έχουν προσαρμοστεί ώστε να αντέχουν στις καιρικές συνθήκες. Για να είμαι ειλικρινής, τα περισσότερα από αυτά τα έπιπλα θα φαίνονται υπέροχα και σε εσωτερικούς χώρους.

Μοντέρνα έπιπλα βεράντας που χαρακτηρίζονται από περιπετειώδη σχέδια

Εξωτερικό τραπέζι από πλεξιγκλάς Bilou

Το “Dolcefarniente” έγινε ακόμα πιο περιπετειώδες όταν δημιούργησε τα συναρπαστικά τους, μοντέρνα έπιπλα βεράντας. Τα στυλ επίπλων είναι ίσως απλά, αλλά σαφώς μοντερνιστικά και εξασφαλίζουν τον ελκυστικό συνδυασμό μορφής και λειτουργίας. Προφανώς η μάρκα ειδικεύεται στα έπιπλα μπαστούνι στο χαρτοφυλάκιό της, αλλά υπάρχουν μερικά παραδείγματα που ξεφεύγουν από αυτό. Για παράδειγμα το Μπιλού Τα τραπέζια είναι καθαρά γλυπτά, με μια απλή κατασκευή από κυρτό μέταλλο στην κορυφή με διαφανές πλεξιγκλάς. Τα καμπύλα σχήματα αυτών των τραπεζιών εμπνεύστηκαν από την ιαπωνική τέχνη του origami και φαίνονται εύθραυστα, αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ στιβαρά και κατάλληλα για εξωτερική διαβίωση. Αντίθετα, το υφαντό Τραπέζι Calla  είναι καθαρά παραδοσιακό, θυμίζει ένα στυλ που ήταν δημοφιλές από τον 19ο αιώνα. Εναλλακτικά, η καρέκλα Calla Steel είναι κατασκευασμένο από αδιάβροχο μέταλλο. Ο σχεδιασμός μοιάζει με ανοιχτό λουλούδι. Ενώ αυτό είναι ένα εντυπωσιακά μοντέρνο σχέδιο, φέρνει μια ελκυστική νεανική απλότητα σε αυτό. Σε αντίθεση με τα έπιπλα εσωτερικού χώρου, αυτή η συλλογή περιλαμβάνει πολυτελείς και κομψές ξαπλώστρες και ξαπλώστρες. Μόνο ένα από αυτά τα μοναδικά έπιπλα στο μπαλκόνι σας θα φαινόταν υπέροχο και θα αποτελούσε το ιδανικό μέρος για να ανεβάσετε τα πόδια σας και να χαλαρώσετε.

Ευέλικτα και ευέλικτα μοντέρνα έπιπλα βεράντας

calla-steel-collection-Dolcefarniente-μοντέρνα-έπιπλα βεράντας

Παλινούρο είναι ένα παράδειγμα της ευελιξίας του μοντέρνα έπιπλα βεράντας του “Dolcefarniente”. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά λειτουργικό τραπέζι, κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Διαθέσιμο σε ποικιλία στυλ και συνδυασμούς υλικών, αυτό το όμορφο τραπέζι μπορεί να προσαρμοστεί ώστε να ταιριάζει σε κάθε εσωτερικό χώρο. Όπως και τα υπόλοιπα μοντέρνα έπιπλα βεράντας, αυτό το τραπέζι είναι εκπληκτικά αδιάβροχο. Ένα άλλο εξαιρετικό ευέλικτο σχέδιο είναι το παιχνιδιάρικο και στιβαρό Μαρατέα Συλλογή υφασμένων καρεκλών και καναπέδων. Αυτά είναι διαθέσιμα σε μια ποικιλία ελκυστικών χρωμάτων. Το στυλ bucket κάθισμα είναι ένα ανανεωμένο κλασικό σχέδιο. Είναι απλό αλλά κομψό και ταιριάζει σε ένα άπειρο φάσμα ρυθμίσεων. Όλα τα έπιπλα εξωτερικού χώρου “Dolcefarniente” είναι ποικίλα, αντικείμενα από μια συλλογή μπορούν να συνδυαστούν καλά με έπιπλα από μια άλλη. Αυτό ανοίγει τις δυνατότητες για ατελείωτους ικανοποιητικούς συνδυασμούς και την ευκαιρία να εξατομικεύσετε μοναδικούς εξωτερικούς χώρους.

από τον Jaz

Moofushi lounge κρεβάτι

Moofushi-Dolcefarniente-σαλόνι-κρεβάτι

Moofushi lounge κρεβάτι μοντέρνα έπιπλα βεράντας

Moofushi-σαλόνι-κρεβάτι-μοντέρνα-έπιπλα βεράντας

Ξαπλώστρες Athuruga

Athuruga-ξαπλώστρες-Dolcefarniente

Ξαπλώστρες Ischia rattan

ischia-rattan-ξαπλώστρα-στιλέτο-στολίδι

ischia-rattan-lounge-έπιπλα-Dolcefarniente

Ξαπλώστρα Lampedusa με θόλο  lampedusa ξαπλώστρες

athiruga-lounge-πολυθρόνα-Dolcefarniente

μοντέρνα έπιπλα βεράντας

Καναπές Bahia μοντέρνα έπιπλα εξωτερικού χώρου

Maratea Ottoman by Dolcefarniente

maratea-osman-dolcefarniente

αρθρωτή-μοντέρνα-βεράντα-έπιπλα-dolcefarniente Bahia-modular-sofa-modern-patio-έπιπλα