Επιπλα

Διαμορφώστε μόνοι σας τα έπιπλα στο διαδίκτυο: Λύσεις δωματίων ειδικά σχεδιασμένες για κάθε κατάσταση διαβίωσης

Διαμορφώστε μόνοι σας τα έπιπλα online. Ραφάκια τοίχου κατά παραγγελία

Τα έπιπλα που κατασκευάζονταν κατά το παρελθόν ήταν δύσκολο να κρατηθούν, τώρα είναι μόλις μερικά κλικ μακριά. Ένα ντουλάπι στη γωνία, ένα σύστημα ραφιών κάτω από την κεκλιμένη οροφή ή ένα ράφι τοίχου πάνω από το τζάκι: ο καθένας μπορεί πλέον να διαμορφώσει τα δικά του έπιπλα στο διαδίκτυο. Τα προϊόντα που κατασκευάζονται κατά παραγγελία είναι εξαιρετικά λειτουργικά και προσφέρουν πρακτικές λύσεις χώρου τόσο για παλιά κτίρια πολύπλοκα όσο και για σύγχρονα νέα κτίρια. Είναι επίσης πιο ενδιαφέροντα από προϊόντα μαζικής παραγωγής, προσδίδουν στο δωμάτιο ατομικότητα και αδιαμφισβήτητη γοητεία. Σε κάθε περίπτωση, έτσι ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, πρέπει να τηρείτε μερικούς βασικούς κανόνες κατά την παραγγελία. Σας δίνουμε χρήσιμες συμβουλές για το τι πρέπει να προσέξετε κατά τον προγραμματισμό.

Διαμορφώστε τα έπιπλα μόνοι σας online: σχεδιάστε τα έπιπλα βήμα προς βήμα

Διαμορφώστε μόνοι σας έπιπλα online ντουλάπα υπνοδωματίου

Σε λίγα μόνο βήματα μπορείτε να διαμορφώσετε μεμονωμένα έπιπλα φτιαγμένα για μέτρηση:

1. Μετρήστε το δωμάτιο ακριβώς και δημιουργήστε ένα σκίτσο

Το πρώτο βήμα στη νέα εγκατάσταση είναι ίσως το πιο σημαντικό. Μετρήστε τον χώρο (μήκος, πλάτος, ύψος) ακριβώς. Στη συνέχεια, κάντε ένα σκίτσο για το δωμάτιο και σημειώστε τα άλλα έπιπλα σε αυτό. Το σκίτσο θα σας δώσει μια ιδέα για το πόσο ελεύθερο χώρο έχετε πραγματικά. Όταν το κάνετε αυτό, λάβετε υπόψη τις συνήθειές σας, λάβετε υπόψη τη διάταξη των υπόλοιπων επίπλων όταν σχεδιάζετε και αφήστε αρκετό χώρο για ελεύθερη κίνηση στο δωμάτιο. Όταν αναλύσετε τις χωρικές συνθήκες και καθορίσετε τις επιθυμητές διαστάσεις του νέου επίπλου, μπορείτε να το παραγγείλετε.

Διαμορφώστε μόνοι σας τα έπιπλα σε απευθείας σύνδεση σύστημα ραφιών στο σαλόνι

2. Παραγγείλετε έπιπλα σε μέγεθος από γνωστό προμηθευτή.

Σε αντίθεση με τη μαζική παραγωγή, τα μεμονωμένα κομμάτια αποτελούν πρόκληση για τους περισσότερους κατασκευαστές. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αξίζει τον κόπο να παραγγείλετε τα έπιπλα που κατασκευάζονται κατά μέτρο από έναν γνωστό προμηθευτή. Μια εξειδικευμένη και έμπειρη ομάδα που συνεργάζεται με σύγχρονα μηχανήματα μπορεί ακόμη και να κατασκευάσει πολύπλοκα προϊόντα με ακρίβεια χιλιοστών. Μπορείτε επίσης να λάβετε συμβουλές ανά πάσα στιγμή εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, εάν αναγνωρίζετε κάποιο πρόβλημα στο σκίτσο ή εάν θέλετε να συζητήσετε λεπτομερώς το έργο. Επίσης, δώστε προσοχή στο πού κατασκευάζονται τα έπιπλα. Ένας προμηθευτής που έχει μια αίθουσα παραγωγής στο χώρο είναι γενικά πιο ευέλικτος από αυτόν που βασικά προωθεί μόνο την παραγγελία για παραγωγή στο εξωτερικό. Οι Γερμανοί κατασκευαστές επίπλων μπορούν συνήθως να πείσουν τους πελάτες τους με μικρότερο χρόνο παράδοσης. Στην καλύτερη περίπτωση, η εταιρεία προσφέρει επίσης πρόσθετες υπηρεσίες. Αυτό περιλαμβάνει, για παράδειγμα, 5ετή εγγύηση για όλα τα έπιπλα και τη δωρεάν αποστολή δειγμάτων επιφάνειας.

Διαμορφώστε μόνοι σας τα έπιπλα στο διαδίκτυο: οδηγίες

Διαμορφώστε μόνοι σας τα έπιπλα στο ράφι τοίχου του ντουλαπιού

3. Διαμορφώστε μόνοι σας τα έπιπλα στο διαδίκτυο. 

Διάσημοι κατασκευαστές όπως η ξυλουργική Kleinhans προσφέρουν μία στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα 3D διαμορφωτής επίπλων. Εκεί το έπιπλο εμφανίζεται σε τρεις διαστάσεις και μπορείτε να το δείτε από όλες τις πλευρές. Αυτό θα σας δώσει μια καλύτερη ιδέα για το πώς θα είναι το τελικό προϊόν. Καταχωρίστε πρώτα τις διαστάσεις στο διαμορφωτή επίπλων 3D. Ανάλογα με τον τύπο των επίπλων, πρέπει πρώτα να ορίσετε δομικές λεπτομέρειες (π.χ. συνδέσεις στον τοίχο) σε διάφορα βήματα, στη συνέχεια να καθορίσετε τη διαίρεση και τα εσωτερικά εξαρτήματα και, στη συνέχεια, να επιλέξετε ένα υλικό στο επιθυμητό χρώμα για το σώμα. Είναι πολύ επωφελές εάν η τιμή εμφανίζεται κατά τον προγραμματισμό και ενημερώνεται κάθε φορά που γίνεται προσαρμογή. Έτσι, μπορείτε να συγκρίνετε διάφορες παραλλαγές και να επιλέξετε την καλύτερη.

Διαμορφώστε μόνοι σας τα έπιπλα σε απευθείας σύνδεση Cabinet Home Office ράφι φτιαγμένο κατά μέτρο

4η. Παράδοση, συναρμολόγηση και καθαρισμός.

Αν εσύ Τα νέα σας έπιπλα Διαμορφώστε και παραγγείλετε μόνοι σας online και, στη συνέχεια, μπορείτε να εξοικονομήσετε έξοδα εγκατάστασης. Οι κατασκευαστές προσφέρουν λεπτομερείς οδηγίες, ώστε να μπορείτε εύκολα να συναρμολογήσετε ντουλάπια και συστήματα ραφιών μόνοι σας. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε τις οδηγίες του κατασκευαστή, διαφορετικά η εγγύηση δεν θα αναγνωριστεί. Θα πρέπει επίσης να ακολουθήσετε τις οδηγίες φροντίδας και καθαρισμού, ώστε να μπορείτε να περιμένετε μεμονωμένα τα έπιπλα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Έπιπλα σε απευθείας σύνδεση ράφι τοίχου φτιαγμένα κατά μέτρο