Επιπλα

Σχεδιάστε μια γωνιά ανάγνωσης: το διάβασμα είναι πραγματικά διασκεδαστικό σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα

Σχεδιάστε μια γωνιά ανάγνωσης-πολυθρόνα-δέρμα-υποπόδιο

Μερικές φορές δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να αποσυρθείς το βράδυ μετά από μια αγχωτική μέρα και να βυθιστείς σε έναν άλλο κόσμο με ένα βιβλίο στο χέρι. Αν σας αρέσει το διάβασμα, σίγουρα χρειάζεστε γαλήνη και ηρεμία και ένα χαλαρό περιβάλλον. Δυστυχώς, δεν έχουν όλοι ξεχωριστό αναγνωστήριο. Πώς μπορεί α Σχεδιάστε μια γωνιά ανάγνωσης και τι συμβαίνει με αυτό, θα χαρούμε να σας παρουσιάσουμε.

Σχεδιασμός και επίπλωση μιας γωνιάς ανάγνωσης: τι συμβαίνει με αυτήν?

Σχεδιάστε μια γωνιά ανάγνωσης -σαλόνι-πολυθρόνα-δέρμα-φωτιστικό

Όταν σχεδιάζετε τη γωνιά ανάγνωσης, πρέπει να είναι σε πρώτο πλάνο ότι πρέπει πάνω από όλα να διασκεδάσετε και να απολαύσετε τη χρήση της εγκατάστασης. Ένα αναγνωστήριο ή γωνιά μπορεί να είναι πολύ μικρό. 4-5 τετραγωνικά μέτρα μπορεί να είναι αρκετά. Τι είναι μέρος του; Η τέλεια τοποθεσία ανάγνωσης περιλαμβάνει τη δική της βιβλιοθήκη. Στη βιβλιοθήκη, τα βιβλία μπορούν να ταξινομηθούν σύμφωνα με μια ατομική αρχή παραγγελίας. Μπορείτε να επισυνάψετε χρωματιστές κουκκίδες, σύμβολα ή ακόμη και αριθμούς στο εξώφυλλο του βιβλίου και έτσι να δώσετε στην αγαπημένη σας συλλογή βιβλίων μια προσωπική πινελιά. Ντουλάπια βιβλιοθήκης, ράφια βιβλίων και ενσωματωμένα συστήματα ραφιών είναι κατάλληλα για την παρουσίαση και αποθήκευση βιβλίων – ανάλογα με την κατάσταση του δωματίου και τις προτιμήσεις.

Ένα άνετο καταφύγιο για ανάγνωση με εσοχές

Σχεδιάστε μια γωνιά ανάγνωσης-ανάγνωση καρέκλας-πτέρυγα-φωτιστικό δαπέδου

Πώς πρέπει Σχεδιάστε μια γωνιά ανάγνωσης? Δημιουργήστε αρκετά άνετα καθίσματα. Πολυθρόνες και καναπέδες, πολλά μαξιλάρια ή ένα δασύτριχο χαλί είναι κατάλληλα για αυτό. Τα έπιπλα ανάγνωσης διατίθενται σε ένα ευρύ φάσμα – στον καλύτερο σχεδιασμό και σε φθηνή τιμή. Οι τοίχοι του αναγνωστηρίου μπορούν επίσης να σχεδιαστούν θεματικά – για παράδειγμα με εικόνες και εικονογραφήσεις. Η επίπλωση της γωνιάς ανάγνωσης θα πρέπει να αποπνέει μια θετική ατμόσφαιρα και να συμβάλλει στην ευημερία. Και στο σχολείο και στο νηπιαγωγείο, η ατμόσφαιρα μάθησης και παιχνιδιού διαμορφώνεται από ένα κατάλληλα σχεδιασμένο δωμάτιο.

Ιδέες επίπλωσης για περίεργους βιβλιοφάγους ή βιβλιοφάγους

Σχεδιάστε μια γωνιά ανάγνωσης -παράθυρο-φως της ημέρας-φυτό-σκαμπό

Αφού βρείτε το κατάλληλο μέρος, σκεφτείτε τα στοιχεία του συρταριού και τις επιλογές αποθήκευσης. Ο φωτισμός έχει μεγάλη σημασία όταν σχεδιάζετε μια γωνιά ανάγνωσης. Εάν δεν υπάρχει αρκετό φως ημέρας, πρέπει να παρέχετε καλό τεχνητό φωτισμό. Ένας λαμπτήρας δαπέδου με κινητή άρθρωση είναι ιδανικός για αυτό.

ανάγνωση-γωνιά-σχέδιο-πολυθρόνα-ροζ-επικαλυμμένη-οθωμανική

Αυτό που κάνει τη γωνιά ανάγνωσης αγαπημένο μέρος στο δωμάτιο και ακόμη και σε ολόκληρο το διαμέρισμα είναι η καρέκλα ανάγνωσης. Είναι η καρδιά του χώρου ανάγνωσης και ως εκ τούτου θα πρέπει να σας αρέσει ιδιαίτερα. Οι outfitters και οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων στρέφονται συχνά σε ασυνήθιστα έπιπλα που τραβούν τα βλέμματα. Μια κουνιστή καρέκλα, μια πτέρυγα ή μια Οθωμανή, για παράδειγμα, μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα. Ανάλογα με το πώς σας αρέσει να διαβάζετε και να χαλαρώνετε, μπορείτε να προσθέσετε ένα σκαμπό στη ζεστή γωνιά ανάγνωσης και να βυθιστείτε σε ένα βιβλίο με τα πόδια τεντωμένα.

Σχεδιάστε το δικό σας αναγνωστήριο – εδώ είναι μερικές ιδέες 

σχεδιασμός πολυθρόνας ανάγνωση γωνιακού τραπεζιού εσωτερική διακόσμηση υφασμάτων σπιτιού

Αν ψάχνετε για ένα βολικό μέρος για τη γωνιά ανάγνωσης, αυτό είναι κοντά στο παράθυρο. Μπορείτε πραγματικά να επωφεληθείτε από το φυσικό φως κατά τη διάρκεια της ημέρας. Το βράδυ και όταν δεν υπάρχει αρκετό φως ημέρας, πρέπει φυσικά να βασιστείτε στο τεχνητό φως. Δεδομένου ότι ο χώρος στο παράθυρο είναι συχνά περιορισμένος, απαιτείται ένα φως ανάγνωσης. Λαμπτήρες δαπέδου με δυνατότητα ρύθμισης ύψους ή λαμπτήρες που μπορούν να συνδεθούν εύκολα και γρήγορα οπουδήποτε είναι ιδανικοί για ανάγνωση.

Επιπλώνοντας αναγνωστήριο σε σκανδιναβικό στιλ

έπιπλα σκανδιναβικού στιλ-λευκό απλό φωτιστικό δαπέδου δασύτριχο χαλί-γούνα

Εκτός από την άνετη καρέκλα ανάγνωσης, ένα μικρό τραπεζάκι είναι πάντα κοντά σας. Μπορείτε να αφήσετε το υλικό ανάγνωσής σας εκεί και να αφήσετε ένα φλιτζάνι τσάι. Τα αρωματικά κεριά δημιουργούν μια ζεστή ατμόσφαιρα ζωής και μετατρέπουν επίσης τη γωνιά ανάγνωσης σε μια πραγματική όαση ευημερίας.

Σχεδιασμός τοίχου με αφηρημένες εικόνες προσαρμοσμένες στα υφάσματα του σπιτιού

καναπές για ανάγνωση σχεδιασμού τοίχου με φωτογραφίες επιτραπέζιο φωτιστικό επιτραπέζιο

Εκτός από ένα άνετο κάθισμα, μαξιλάρια και μια άνετη κουβέρτα συμβάλλουν στο υψηλό επίπεδο άνεσης καθισμάτων στην καρέκλα ανάγνωσης. Τα μαλακά υφάσματα σπιτιού είναι επίσης υπέροχα διακοσμητικά στοιχεία που δημιουργούν μια ξεχωριστή πινελιά και μια φιλόξενη ατμόσφαιρα. Φυσικά, θα πρέπει να επιλεγούν ως προς το χρώμα και να ταιριάζουν με το στυλ ζωής. Τέλος, είναι σημαντικό να δημιουργήσετε μια γωνιά ανάγνωσης που σχετίζεται με τον υπόλοιπο σχεδιασμό του δωματίου.

Κρεμαστή καρέκλα καλάθι κατάλληλη για διάβασμα

κρεμαστά καλάθια σχεδιασμός πολυθρόνας ταπετσαρία μαξιλάρια υποχώρηση υποπόδιο

Τα οικιακά υφάσματα παρέχουν μεγαλύτερη ασφάλεια

φωτιστικό δαπέδου για ανάγνωση γωνιακού χαλιού οπτική περιστρεφόμενη πολυθρόνα κλασικό σχέδιο

οι συνθήκες φωτισμού γωνιών ανάγνωσης καθορίζουν ιδέες για πολυθρόνες λαμπτήρων δαπέδου με υποπόδια

γωνιακή ανάγνωση ιδέες έπιπλα για ανάγνωση λαμπτήρας δαπέδου κινητή ρετρό πολυθρόνα

ξύλινος πλαϊνός τραπεζικός χώρος αποθήκευσης γωνιακή μεταλλική καρέκλα

ρετρό καρέκλα ξύλινη κορνίζα-γωνία ανάγνωσης με ορθοστάτη λάμπα-χαλκό αμπαζούρ

Κάντε μια γωνιά ανάγνωσης στο περβάζι - αφράτα μαξιλάρια

σχεδιασμός γωνιών ανάγνωσης-επίπλωση ταπετσαρίας ανάγνωσης-φωτισμός πολυθρόνας επίπλων

κίτρινες πολυθρόνες-επικαλυμμένα μαξιλάρια καναπέ-ράφια χαλί

Γωνιακό σχέδιο ανάγνωσης-φωτιστικό δαπέδου σκανδιναβικού στιλ με λάμπα

φιλόξενη γωνιά ανάγνωσης επενδυμένη με πολυθρόνα και διακοσμητικό τοίχου από γυαλί με εικόνες

αναγνωστήριο τοίχου σχεδιασμός περιγράμματος εργονομικός λαμπτήρας δαπέδου μέταλλο

διάβασμα γωνιακή-κίτρινη ξαπλώστρα-σχεδιασμός βιβλίων ράφι ανοιχτό

ιδέα επίπλωσης αναγνωστηρίων με πολυθρόνα που κουνιέται από τζάκι

παιδικο δωματιο βιβλιοθηκες βιβλιοθήκες ξύλινο τοίχο μοτίβο ταπετσαρίας

ιδέες επίπλωσης-με ρετρό πολυθρόνες επίπλων αναγνωστικού ξύλου

Δημιουργήστε μια ζεστή γωνιά ανάγνωσης με ένα εσωτερικό τραπεζάκι τζάκι

ρετρό τραβήξτε έξω καναπέ που διαβάζει έπιπλα φωτιστικό δαπέδου ιδέες ζωντανές