Επιπλα

Μινιμαλιστικό μπουφέ για υπνοδωμάτια με ενσωματωμένο τραπέζι σε μαύρο χρώμα

Αυτό το μοντέρνο υπνοδωμάτιο με το εντυπωσιακό μπουφέ του δείχνει πόσο ισχυρό αντίκτυπο έχει η επιλογή των επίπλων στο δωμάτιο. Στο ανοιχτό γκρι σχεδιασμένο δωμάτιο δίνεται η τελευταία πινελιά με αυτό το κομμάτι σχεδιαστή. Δεν βελτιώνει μόνο οπτικά το δωμάτιο αρωματίζοντας έναν γυμνό τοίχο, αλλά προσφέρει επίσης έναν έξυπνα σχεδιασμένο χώρο αποθήκευσης για μακιγιάζ. Το μπουφέ για υπνοδωμάτια με ενσωματωμένο καμαρίνι της Iryna Lysiuk δίνει στο δωμάτιο μια μινιμαλιστική ατμόσφαιρα, την οποία μπορείτε να δείτε μόνοι σας στην παρακάτω συλλογή.

Μπουφές για υπνοδωμάτια σε μαύρο ματ χρώμα

Μπουφές για υπνοδωμάτια με κρυφό τραπεζάκι

Η χρήση του μαύρου χρώματος για το μπουφέ του υπνοδωματίου δημιουργεί μια ενδιαφέρουσα χρωματική αντίθεση στον φωτεινό τοίχο. Σε αυτό προστίθεται η υφή που δημιουργεί με τη βοήθεια του πίσω τοίχου. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει ένα όμορφο μοτίβο αυλάκι. Η στενή συρταριέρα από μόνη της είναι επίσης κατασκευασμένη από μαύρο ματ και απλές γραμμές και επιφάνειες που δεν θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύσουν καλύτερα τον μινιμαλισμό.

Συρταριέρα κρεβατοκάμαρας με κρυφό τραπεζάκι

Συρταριέρα με πίσω τοίχο με ελκυστική αυλακωτή εμφάνιση σε μαύρο χρώμα

Το καμαρίνι κρυμμένο στο μπουφέ του υπνοδωματίου, το οποίο βρίσκεται κάτω από ένα πτερύγιο με καθρέφτη, είναι ιδιαίτερα ευρηματικό. Αυτό συμβάλλει στο μινιμαλιστικό ύφος, καθώς τα σκεύη μακιγιάζ δεν στέκονται στο καμαρίνι ως συνήθως, αλλά είναι καλά μαζεμένα. Υπάρχει επίσης ένα συρτάρι, το οποίο χωρίζεται σε τμήματα διαφορετικού μεγέθους και προορίζεται για την αποθήκευση του μακιγιάζ.

Μπουφές για υπνοδωμάτια σε μινιμαλιστικό στιλ

Η συρταριέρα στην κρεβατοκάμαρα δεν είναι μόνο ένα χρήσιμο έπιπλο, αλλά ένα πραγματικό βλέμμα που κάνει την καρδιά κάθε μινιμαλιστικού χτυπήματος πιο γρήγορο. Το μπουφέ για υπνοδωμάτια με ενσωματωμένο καμαρίνι έχει επίσης μια άλλη λειτουργία: ο πίσω τοίχος προσφέρει επίσης χώρο για μια τηλεόραση, η οποία χάρη στο μαύρο χρώμα της προσαρμόζεται υπέροχα στο σχέδιο του συρταριού της κρεβατοκάμαρας και συγχωνεύεται με αυτήν. Το σκαμπό, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ελκυστικό καφέ δέρμα, δημιουργεί μια ωραία χρωματική αντίθεση. Το πλαίσιο του με τη σειρά του αντιπροσωπεύει το ίδιο μαύρο ματ με το μπουφέ του υπνοδωματίου.

Μπουφές για υπνοδωμάτιο – εικόνες

Μπουφές για υπνοδωμάτια σε μαύρο ματ με ελκυστικό σχεδιασμό

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στο μικρό συρταριέρα παρακάτω και πείστε τον εαυτό σας για το μοναδικό του αποτέλεσμα. Είτε ως αντίθεση σε ένα φωτεινό δωμάτιο είτε ως προσθήκη στα υπάρχοντα μαύρα έπιπλα – ο σχεδιασμός είναι χωρίς αμφιβολία πάντα η σωστή επιλογή!

Άνεση καθισμάτων για το ντουλάπι στο συρταριέρα με δερμάτινο σκαμπό σε καφέ χρώμα

Ντουλάπα με καθρέφτη στο πτερύγιο

Το τραπέζι είναι κάτω από ένα πτερύγιο με καθρέφτη

Συρτάρι για σκεύη μακιγιάζ

Αποθηκευτικός χώρος στο μπουφέ για το υπνοδωμάτιο για τα σκεύη μακιγιάζ

Ενσωματωμένος οργανωτής από ξύλο

Μπουφές για υπνοδωμάτιο με οργανωτή στο συρτάρι

Σχεδιασμένο από Iryna Lysiuk.