Επιπλα

Μια συρταριέρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί οπουδήποτε στο σπίτι για να βοηθήσει στην οργάνωση των πραγμάτων

Η συρταριέρα είναι μια πραγματική ολόπλευρη στο σπίτι! Είτε φαρδιά είτε χαμηλά, ψηλά και στενά, με πολλά μικρά ή λίγα μεγάλα συρτάρια – το μεσαίο -υψηλό ντουλάπι βαθμολογείται με ποικιλία διαφορετικών σχημάτων και λειτουργιών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξεχωριστά σε όλους σχεδόν τους χώρους διαβίωσης. Θα σας δώσουμε ιδέες για το πώς μπορείτε να δημιουργήσετε χώρο παραγγελίας και αποθήκευσης σε κάθε δωμάτιο με συρταριέρες.

Ντουλάπα για το διάδρομο

Ένα κομμό για το διάδρομο προσφέρει χώρο για διακόσμηση και αποθηκευτικό χώρο για παπούτσια

Μια συρταριέρα που συνδυάζει συρτάρια και διαμερίσματα με πόρτες μπορεί να εκτελέσει πολλές εργασίες στο διάδρομο. Ενώ καπέλα, κασκόλ, γάντια, γυαλιά ηλίου, κρέμες παπουτσιών και τα παρόμοια μπορούν να τοποθετηθούν στα συρτάρια, τα παπούτσια μπορούν να αποθηκευτούν στα παρακάτω διαμερίσματα με σαφή και εύκολα προσβάσιμο τρόπο! Υπάρχει επίσης αρκετός χώρος αποθήκευσης παραπάνω για κλειδιά και διακοσμήσεις.

Κρατήστε καπέλα και κασκόλ ευδιάκριτα τοποθετημένα σε συρταριέρα

Θέλεις ένα Μπουφές Κατασκευασμένο για μέτρηση σύμφωνα με τις ιδέες σας και ειδικά προσαρμοσμένο στην κατάσταση του δωματίου στο διάδρομο; Στη συνέχεια, θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στο βάθος. Σε αντίθεση με το ανατρεπόμενο παπούτσι, ένα στήθος παπουτσιών πρέπει να έχει βάθος τουλάχιστον 30 – 35 cm. Ένα παπούτσι μεγέθους 43, για παράδειγμα, έχει μήκος 28 εκατοστά. Το βέλτιστο ύψος είναι μεταξύ 100 και 120 cm.

Ντουλάπα για την κρεβατοκάμαρα

Ντουλάπα σε ένα μοντέρνο υπνοδωμάτιο σε ασπρόμαυρο

Τα συρταριέρες είναι μια πολύ καλή προσθήκη στην ντουλάπα στο υπνοδωμάτιο και δημιουργούν επίσης μια υπέροχη διακοσμητική επιφάνεια. Υπάρχει χώρος για ρούχα, εσώρουχα, κλινοσκεπάσματα και κοσμήματα στα συρτάρια. Με ένα επιτραπέζιο φωτιστικό, είναι επίσης ιδανικό ως κομοδίνο στο μικρό υπνοδωμάτιο. Ο αποθηκευτικός χώρος μπορεί επίσης να μετατραπεί σε ένα κομψό τραπεζάκι με τη βοήθεια ενός καθρέφτη.

Πτυσσόμενο αντί για στοίβαγμα: θα λατρέψετε τη νέα παραγγελία!

Οργανώστε τα ρούχα σε μια συρταριέρα χρησιμοποιώντας τη μέθοδο Konmari

Το σύστημα KonMari είναι μια πραγματική αλλαγή ζωής. Σύμφωνα με τη μέθοδο του Cleanup Queen Marie Kondo Μπλουζάκια, πουλόβερ, παντελόνια και μπλούζες διπλώνονται σε μικρές συσκευασίες και τοποθετούνται ιδανικά όρθια σε συρτάρια ή κουτιά. Αυτό εξασφαλίζει μια τέλεια επισκόπηση και τα ρούχα μπορούν να βγουν και να τοποθετηθούν πιο εύκολα.

Συρταριέρα για την κουζίνα ή την τραπεζαρία

Συρταριέρα στην τραπεζαρία για την αποθήκευση σουπλά, χαρτοπετσέτες και τραπεζομάντιλα

Όχι μόνο τα ποτήρια, τα πιάτα και τα μαχαιροπίρουνα μπορούν να τοποθετηθούν υπέροχα σε συρταριέρες τραπεζαρίας, αλλά επίσης να τοποθετήσετε χαλάκια, χαρτοπετσέτες, δαχτυλίδια πετσετών, τραπεζομάντιλα, διακοσμήσεις τραπεζιών και δίσκους για σερβίρισμα. Εάν είστε η τέλεια οικοδέσποινα και αγαπάτε να καλέσετε τους φίλους και την οικογένειά σας για ένα ποτό μετά το δείπνο, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κομμό ως μπαρ στο σπίτι για να αποθηκεύσετε ποτά και σκεύη για την παρασκευή κοκτέιλ. Παρεμπιπτόντως, τα βιβλία για τη γαστρονομία, τα κοκτέιλ και το ΣΙΑ είναι επίσης ιδανικά ως διακόσμηση.

Σχεδιάστε το δικό σας βωμό καφέ

Σχεδιάστε μια συρταριέρα για την κουζίνα ως καφέ μπαρ

Πολλοί λάτρεις του καφέ ονειρεύονται να έχουν ένα καφέ μπαρ στη δική τους κουζίνα. Μια συρταριέρα δεν προσφέρει μόνο αρκετή επιφάνεια εργασίας, αλλά και αρκετό χώρο αποθήκευσης για όλα τα σκεύη καφέ, όπως φλιτζάνια, ζάχαρη, αφρό και πιθανώς επίσης ανακατεύοντας μπαστούνια και κούπες. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δώσουμε ιδέες για το πώς να δημιουργήσετε τον τέλειο σταθμό καφέ.

Ντουλάπα στο φυτώριο

Συρταριέρα στο φυτώριο προσφέρει επίσης πολλές πρόσθετες λειτουργίες

Η συρταριέρα είναι επίσης ένα θαύμα αποθηκευτικού χώρου στο φυτώριο και επιτρέπει απροσδόκητες πρόσθετες λειτουργίες: Με ένα μεταβαλλόμενο εξάρτημα μετατρέπεται σε αλλαξιέρα. Τα πρακτικά συρτάρια προσφέρουν αρκετό χώρο για πάνες και πούδρα & Αν δεν χρειάζεται πια η αλλαγή μονάδας, μπορείτε να την αφαιρέσετε και απλά να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη συρταριέρα σας ως βοήθημα τακτοποίησης για παιδικά ρούχα και παιχνίδια.

Συρταριέρα στο γραφείο του σπιτιού

Συρταριέρα από ανοιχτόχρωμο ξύλο με συρτάρια για το γραφείο του σπιτιού

Το χάος είναι κακό για την παραγωγικότητα. Όταν ο χώρος εργασίας σας είναι καλά οργανωμένος, δεν χάνετε χρόνο που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί πιο σοφά. Στο γραφείο του σπιτιού, μια συρταριέρα παρέχει τη σωστή επισκόπηση εγγράφων, φακέλων και άλλων ειδών γραφείου, ώστε να μπορείτε να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά. Παρεμπιπτόντως, μπορείτε επίσης να οργανώσετε το περιεχόμενο των συρταριών με εύκαμπτα συστήματα διαμερίσματος και έτσι Δημιουργήστε το δικό σας οργανωτικό σύστημα. Έχετε λοιπόν τα πάντα με μια ματιά!